Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Ο Βασσιλικός στο μικρό Παλλάς

Ο Βασσιλικός στο μικρό Παλλάς
Ο Βασσιλικός, συνθέτης και τραγουδιστής του αγαπημένου συγκροτήματος, Raining Pleasure παρουσιάζει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο, Vintage στο μικρό Παλλάς στις 14, 15, 21, 22, 28 και 29 Μαρτίου.

Το μουσικό project του Βασσιλικού, περιλαμβάνει μοναδικές επανεκτελέσεις αγαπημένων κλασικών τραγουδιών περασμένων δεκαετιών της αγγλόφωνης μουσικής σκηνής, όπως Famous Blue Raincoat, Across the Universe, Dream a Little dream, If you go away, The man I love, You are my destiny.

Τραγούδια με ένδοξο παρελθόν, κομμάτια-σταθμοί που έχουν υπογράψει σημαντικοί δημιουργοί όπως Paul Anka, John Lennon, Leonard Cohen, George Gershwin, Lou Reed. Νέος ήχος, αισθαντικότητα και ταυτόχρονα ένταση και ενέργεια, τα συστατικά της νέας ανάγνωσης του Βασσιλικού που προσεγγίζει με γνώση το κλασικό δίνοντάς μας σήμερα, μια ακόμη αφορμή για το άκουσμά των αγαπημένων τραγουδιών του χθες.

Μαζί του στη σκηνή του μικρού Παλλάς, θα εμφανιστούν οι: Θίο Γκουτσίδης: κιθάρες, lap steel, Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος: πλήκτρα, Στέλιος Προβής: μπάσσο, πλήκτρα, φωνητικά, Σεραφείμ Γιαννακόπουλος: τύμπανα, κρουστά, λούπες, σκηνικά-κοστούμια: Άγγελος Μέντης

Σχετικές ειδήσεις
Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Κωνσταντινούπολη: Σταθμοί & Περάσματα στο Μικρό Παλλάς
24.01.2017 16:24
Το Μικρό Παλλάς φιλοξενεί την παράσταση Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Κωνσταντινούπολη: Σταθμοί & Περάσματα, την πρώτη από μια σειρά παραστάσεων με το γενικό τίτλο ΕΛΛΑΔΕΣREBELETIKO.
Οι Μαρσύας live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
22.11.2016 16:32
Το χανιώτικο συγκρότημα "Μαρσύας" μας προσκαλεί στις 26 Νοεμβρίου στο Γυάλινο – Up Stage σε ένα μουσικό ταξίδι όπου θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά τη δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά και όχι μόνο.
19.10.2016 09:41
Ο συνθέτης Γιώργος Καγιαλίκος τρία χρόνια μετά τα «Εννέα κρυμμένα τραγούδια», παρουσιάζει τη δεύτερη δισκογραφική του δουλειά, με τίτλο «Φυγή» από τον Μετρονόμο.
Μίμης Πλέσσας - Κώστας Χατζής: Η μεγάλη συνάντηση στο Μικρό Παλλάς
18.10.2016 11:52
Δύο από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής μουσικής, ο Μίμης Πλέσσας και ο Κώστας Χατζής, συναντιούνται για λίγες μόνο παραστάσεις στο Μικρό Παλλάς.
«ΕΥΘΕΩΣ»: H νέα δισκογραφική δουλειά του Πασχάλη Τόνιου
08.08.2016 09:46
H νέα δισκογραφική δουλειά του Πασχάλη Τόνιου έχει τίτλο «ΕΥΘΕΩΣ» κυκλοφορεί από την MLK και ταξιδεύει από το χθες στο σήμερα μέσα από τα συναισθήματα της μουσικής. Περιλαμβάνει τραγούδια απλά καθημερινά, με έντονο το ελληνικό στοιχείο, έντεχνο λαϊκό, και με κάποιες πινελιές παραδοσιακές.