Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Εκ γυναικός

Εκ γυναικός
Μια μουσική παράσταση του Σπύρου Κουρκουνάκη και του Γιάννη Σάμπα παρουσιάζεται, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, τη Δευτέρα 8 Μαρτίου στον Ιανό.

Η ημέρα της γυναίκας κάθε χρόνο γίνεται αφορμή για ποικίλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Η γυναίκα, πηγή έμπνευσης για όλες τις μορφές της τέχνης, δεν θα μπορούσε παρά να πρωταγωνιστεί και στον φετινό εορτασμό της, τη Δευτέρα 8 Μαρτίου.

Η γυναίκα στάθηκε αφορμή δημιουργικότητας και για τους Σπύρο Κουρκουνάκη και  Γιάννη Σάμπα, οι οποίοι ετοίμασαν μια μουσική παράσταση με τίτλο, Εκ γυναικός. Η παράσταση θα παρουσιαστεί στον Ιανό.

Παίζουν: Αρετή Κοκκίνου - μαντολίνο, ακουστική κιθάρα, Μαρία Νίττη- ακκορντεόν, Κώστας Μιχαλάκης- κλασσική κιθάρα, Σταύρος Αναστασιάδης- κοντραμπάσο, Κώστας Τρυφωνόπουλος- μπουζούκι, Σπύρος Κουρκουνάκης- πιάνο , μουσική επιμέλεια, Τραγουδούν: Μαρία Κανελλοπούλου, Θέλμα Καραγιάννη, Εύη Σγόντζου και ο Κώστας Μάντζιος.

Σχετικές ειδήσεις
5ο Open Day στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση
22.02.2017 12:21
Η Στέγη ανοίγει σε όλους. Το φετινό, 5ο Open Day, είναι αφιερωμένο στην αβανγκάρντ μουσική Σχολή της Νέας Υόρκης του δεύτερου μισού του 20ού αιώνα, με εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους στις 5 Μαρτίου σε διάφορους χώρους της Στέγης. To 5o Open Day παρουσιάζεται φέτος στο πλαίσιο του Interfaces, του διεθνούς, διαθεματικού πρότζεκτ που αποσκοπεί να φέρει τη νέα μουσική σε ένα εκτεταμένο φάσμα νέων ακροατηρίων με την υποστήριξη του προγράμματος Δημιουργική Ευρώπη.
Γυναίκα Οδυσσέας: Η Άντζελα Ορφανού στον Ιανό
08.06.2016 12:52
Την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016, η Άντζελα Ορφανού θα βρίσκεται στον Ιανό με την παράσταση «Γυναίκα Οδυσσέας».
Ο Ηλίας Μαρούδας live στο Passport Art
21.04.2016 16:08
Ο Ηλίας Μαρούδας, ένα μήνα μετά την υπέροχη βραδιά του Μαρτίου, επιστρέφει στην σκηνή του PassPort ART, με την μουσική παράσταση "ΣΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟ ΒΥΘΟ", με τραγούδια και συνθέτες που στιγμάτισαν την ελληνική μουσική στο πέρασμα των χρόνων.
Το Human Requiem, ο Ύμνος στη ζωή και την αλληλεγγύη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
20.04.2016 14:29
Μια συγκλονιστική μουσική παράσταση, το Human Requiem, παρουσιάζεται τη Μεγάλη Εβδομάδα, στο πλαίσιο του Κύκλου Αdagio – Μουσική για τις μέρες του Πάσχα, τη Μεγάλη Τρίτη 26 και τη Μεγάλη Τετάρτη 27 Απριλίου (ώρα έναρξης 21:00) στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Με μια προσευχή: Δημήτρης Βοζαΐτης and Band live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
01.03.2016 11:59
Ο νέος ερμηνευτής Δημήτρης Βοζαΐτης επιστρέφει την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 με τη νέα, τετραμελή μπάντα του και ανανεωμένο πρόγραμμα στη μουσική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου - Upstage, με την μουσική παράσταση «Με μια προσευχή».