Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

H Ελευθερία Αρβανιτάκη στη Θεσσαλονίκη

H Ελευθερία Αρβανιτάκη στη Θεσσαλονίκη
Το Σάββατο 13 Μαρτίου ολοκληρώνει η Ελευθερία Αρβανιτάκη τις εμφανίσεις της στο μουσικό χώρο Stage στη Θεσσαλονίκη όπου εμφανίζεται. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια παρουσιάζει ένα τρίωρο πρόγραμμα , πρόσωπο με πρόσωπο με το κοινό και καταχειροκροτείται.

Όποιος έχει δει έστω και μια φορά live την Ελευθερία Αρβανιτάκη, χωρίς αμφιβολία, θα συμφωνήσει πως η σκηνική της παρουσία κινείται ανάμεσα στην αέρινη ερμηνεία αλλά και την απόλυτη διασκέδαση. Η Ελευθερία του συναισθήματος, με την οποία μπορεί  να συγκινεί αλλά και η Ελευθερία της έκστασης που ξέρει να απογειώνει το κοινό.

Στη φετινή της παράσταση με τίτλο, τον τίτλο ενός αγαπημένου της τραγουδιού, Πρόσωπο με πρόσωπο, η Ελευθερία Αρβανιτάκη κάνει μια γοητευτική διαδρομή με σημαντικούς σταθμούς από το προσωπικό της ρεπερτόριο, με αγαπημένα της τραγούδια από μεγάλους συνθέτες και σημαντικούς ερμηνευτές που η ίδια θαυμάζει. Σε ένα πρόγραμμα που μας θυμίζει τραγούδια από τα πρώτα δισκογραφικά της βήματα (όπως το  Κέντρο Διερχομένων του Νίκου Μαμαγκάκη) μέχρι τις σημερινές μεγάλες της επιτυχίες Δε μιλώ για μια νύχτα εγώ και το Το τέλος μας δες (Σ’ευχαριστώ).

Πρόσωπο με πρόσωπο, ένας κύκλος παραστάσεων που θα φιλοξενηθούν στη Θεσσαλονίκη μέχρι το Σάββατο 13 Μαρτίου για να ολοκληρωθούν στην Αθήνα, όπου η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα εμφανιστεί μετά το Πάσχα.
Στην παράσταση Πρόσωπο με πρόσωπο η Ελευθερία Αρβανιτάκη συνεργάζεται με τον Μανόλη Παντελιδάκη και τον Κωνσταντίνο Ρήγο.
 
Την Ελευθερία Αρβανιτάκη πλαισιώνουν στη σκηνή μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών: Δημήτρης Μπαρμπαγάλας (ηλεκτρική & ακουστική κιθάρα) Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος (μπάσο), Αλέξανδρος Κτιστάκης (τύμπανα), Άγγελος Πολυχρόνου (κρουστά), Θέμης Νικολούδης (βιολί & τρομπέτα), Γιάννης Κυριμκυρίδης (πιάνο, πλήκτρα), Θωμάς Κωνσταντίνου (ούτι, λαούτο, τσουμπούς, μπουζούκι).

Σχετικές ειδήσεις
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη για μία μαγική συναυλία στη Δήλο
09.08.2016 10:10
Μια εξαιρετικά μαγευτική συναυλία θα απολαύσουν όσοι βρεθούν στην Μύκονο -και τα γύρω νησιά- στις 22 Αυγούστου. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα τραγουδήσει το δειλινό μέσα στον αρχαιολογικό χώρο της Δήλου τραγούδια ειδικά επιλεγμένα για αυτό τον μοναδικό και μαγικό τόπο.
Αναβολή - Η Ελευθερία Αρβανιτάκη στη Δήλο
06.07.2016 16:40
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη επισκέπτεται την Κυριακή 17 Ιουλίου 2016 τη Δήλο για μία συναυλία κάτω από την Πανσέληνο του Ιουλίου. - αναβολή
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη στην Ιθάκη
05.07.2016 13:23
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα βρεθεί για μία συναυλία στην Ιθάκη το Σάββατο 9 Ιουλίου 2016.
Αναβολή - Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Νίκος Πορτοκάλογλου στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2016
28.06.2016 17:07
Το Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2016 παρουσιάζει την Ελευθερία Αρβανιτάκη και τον Νίκο Πορτοκάλογλου την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016 και ώρα 21:00 στη Λεωφ. Κηφισίας 219 στο Αμαλίειο, στα πλαίσια της πρώτης τους κοινής καλοκαιρινής περιοδείας.
Ελευθερία Αρβανιτάκη και Νίκος Πορτοκάλογλου μαζί σε καλοκαιρινή περιοδεία!
30.05.2016 12:29
Δυνατά… το Καλοκαιράκι! Με δύναμη από το χειμώνα η Ελευθερία Αρβανιτάκη κι ο Νίκος Πορτοκάλογλου στην πρώτη τους κοινή καλοκαιρινή περιοδεία.