Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Ο βιασμός της προσευχής στο θέατρο Ράγες

Ο βιασμός της προσευχής στο θέατρο Ράγες
Το θεατρικό έργο του Ιάκωβου Μυλωνά Ο βιασμός της προσευχής ανεβαίνει στις 6 Μαρτίου στο θέατρο Ράγες. Τα χρήματα από τα έσοδα του προγράμματος θα δοθούν στη Λέσχη κακοποιημένων παιδιών Σύρου.

Το έργο έχει να κάνει με την ενδοοικογενειακή βία και τον φασισμό της αντίληψης που επικρατεί σε πολλές οικογένειες αλλά και κοινωνίες και θέλει ευτυχισμένο και επιτυχημένο μόνο τον πρώτο.

Η ελεγχόμενη θρησκεία ως μέσο επιβολής δημιουργεί γενιές κατεστραμμένων και ψυχικά βιασμένων παιδιών και αυτό το θέμα θίγεται μέσα από την κατάμαυρη κωμωδία του Ιάκωβου Μυλωνά.

Προτείνει λύση αλλά σκοπός του είναι να προβληματίσει και να φωτίσει κρυμμένες πτυχές της κατάχρησης εξουσίας σε όλα τα επίπεδα. Εκτός από το σενάριο ο Ιάκωβος Μυλωνάς υπογράφει και τη σκηνοθεσία ενώ τη μουσική έχει γράψει ο Γιώργος Κρέζος.

Παίζουν: Χρήστος Γεωργοπάλης, Κριστέλ Καπερόνη, Κώστας Μερράς, Ελένη Σπανοπούλου.


Το έργο είναι ακατάλληλο για ανηλίκους  

Σχετικές ειδήσεις
Για μια ανάσα…, της Ζίνι Χάρις στο Θέατρο Διάνα
27.10.2016 12:46
Eπιστροφή στο θεατρικό της σπίτι, στο θέατρο Διάνα, για την Ελένη Ράντου αυτή τη σεζόν με το Σταμάτη Φασουλή να σκηνοθετεί το ψυχολογικό θρίλερ της Ζίνι Χάρις «Για μια ανάσα…», έργο που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα μετά το Royal Court στο Λονδίνο.
«Χωρίς ανάσα» του Ιάκωβου Μυλωνά στο Θέατρο Λύχνος
27.10.2016 10:04
Το «Χωρίς ανάσα», το ερωτικό θρίλερ του Ιάκωβου Μυλωνά, θα παρουσιαστεί από 28 Οκτωβρίου στο Θέατρο Λύχνος, για 8 παραστάσεις.
Χωρίς ανάσα του Ιάκωβου Μυλωνά στο Θέατρο Άρατος
30.09.2016 13:08
Η παράσταση Χωρίς ανάσα του Ιάκωβου Μυλωνά θα παρουσιάζεται στο Θέατρο Άρατος από 20 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου 2016.
Η Ελένη Ράντου επιστρέφει στο Θέατρο Διάνα
17.08.2016 17:20
Eπιστροφή στο θεατρικό της σπίτι, στο θέατρο Διάνα, για την Ελένη Ράντου αυτή τη σεζόν με τον Σταμάτη Φασουλή να σκηνοθετεί το ψυχολογικό θρίλερ της Ζίνι Χάρις «Για μια ανάσα…», έργο που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα μετά το Royal Court στο Λονδίνο.
Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια, του Ιάκωβου Καμπανέλλη συνεχίζεται με επιτυχία στην Ακαδημία Πλάτωνος
09.03.2016 11:42
Λόγω της μεγάλης προσέλευσης, οι παραστάσεις του έργου "Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια" του Ιάκωβου Καμπανέλλη, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λάλου, συνεχίζονται στο Θέατρο Ακαδημία Πλάτωνος, με έναν σπουδαίο θίασο νέων ηθοποιών, από 9 Μαρτίου έως 21 Απριλίου.