Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Η Νατάσσα Μποφίλιου στο GaiAlive

Η Νατάσσα Μποφίλιου στο GaiAlive
Η Μουσική Συνωμοσία, επιστρέφει για τρία Σαββατοκύριακα του ΜΑρτίου στην πόλη που την αγκάλιασε με ενθουσιασμό! Ο λόγος για την ταλαντούχα Νατάσσα Μποφίλιου και την εξίσου ταλαντούχα μουσική παρέα της, τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο και τον Θέμη Καραμουρατίδη, οι οποίοι υπογράφουν και την επιμέλεια του προγράμματος.

Αυτή την Άνοιξη λοιπόν, η Νατάσσα και η παρέα της, με τον αέρα μιας πανελλήνιας περιοδείας, καταλαμβάνουν τη νέα μουσική σκηνή GaiAlive στο λιμάνι και μας προσκαλούν σε ένα ανοιξιάτικο ταξίδι στα πιο κρυμμένα μας αισθήματα!

Οι εμφανίσεις δε θα είναι πολλές, μόλις 6, γι’ αυτό οργανωθείτε! Όσο για το πρόγραμμα , αυτό θα περιλαμβάνει τα ήδη γνωστά και αγαπημένα τραγούδια από τις Εκατό μικρές ανάσες, το Μέχρι το τέλος και τα Τρία Μυστικά, καθώς και νέα τραγούδια από τα Εισιτήρια Διπλά. Νέο πρόγραμμα, νέα εποχή, καινούργιο αεράκι κυριολεκτικά και μεταφορικά…

Η Νατάσσα Μποφίλιου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και μας καλεί να ετοιμαστούμε για δροσερές ανοιξιάτικες μουσικές ανάσες!

Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης, Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Γεράσιμος Ευαγγελάτος, Οπτικό Υλικό / Video Art: Παντελής Φραντζής.

Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης, Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης, Τσέλο: Άρης Ζέρβας, Κιθάρες: Παύλος Συνοδινός , Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής, Πνευστά: Παναγιώτης Ράπτης.

Σχετικές ειδήσεις
Η Νατάσσα Μποφίλιου με τη
08.09.2016 15:27
Την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος εμφανίζονται στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Αισχύλεια 2016».
Η Νατάσσα Μποφίλιου με τη Βαβέλ στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου
07.07.2016 12:20
Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν την ξεχωριστή ΒΑΒΕΛ τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016 στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου στα Χανιά Κρήτης.
Η Νατάσσα Μποφίλιου με τη Βαβέλ στο Φεστιβάλ Οίτης
17.06.2016 16:47
Ύστερα από τις sold out παραστάσεις του χειμώνα που συζητήθηκαν όσο λίγες στην Αθήνα, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν την ξεχωριστή ΒΑΒΕΛ σε όλη την Ελλάδα.
Βαβέλ: Η Νατάσσα Μποφίλιου live στον Βόλο
02.06.2016 11:42
Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν την ξεχωριστή ΒΑΒΕΛ σε όλη την Ελλάδα και την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 εμφανίζονται στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας, στο Βόλο.
Βαβέλ: Η Νατάσσα Μποφίλιου στο Θέατρο Δάσους
19.05.2016 12:41
Ύστερα από τις sold out παραστάσεις του χειμώνα που συζητήθηκαν όσο λίγες στην Αθήνα, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν για μία και μοναδική βραδιά την ξεχωριστή ΒΑΒΕΛ τους στη Θεσσαλονίκη.