Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Athens Music Forum

Athens Music Forum
Για 4η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιείται, το μοναδικό συνέδριο για τη μουσική στην Ελλάδα που έχει σκοπό να προσελκύσει εκπροσώπους όλων των επαγγελματικών κλάδων που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τη μουσική.

Για 4η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιείται, το μοναδικό συνέδριο για τη μουσική στην Ελλάδα που έχει σκοπό να προσελκύσει εκπροσώπους όλων των επαγγελματικών κλάδων που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τη μουσική.

Η πρώτη ημέρα του συνεδρίου, iDay, 9 Απριλίου είναι αφιερωμένη στη τεχνολογία και στο τοπίο που έχει διαμορφωθεί από τη στιγμή που η μουσική ονομάστηκε περιεχόμενο για να χωρέσει σε συσκευές μουσικού περιεχομένου.

H δεύτερη μέρα του συνεδρίου, Music & Marketing Day, 10 Απριλίου - είναι αφιερωμένη στην ηλικιακή ομάδα 13-25.

Οι σημαντικότεροι εκπρόσωποι της μουσικής βιομηχανίας θα μιλήσουν για όλα τα θέματα που αφορούν στο παρόν, στο μέλλον και στην εξέλιξη της μουσικής, στοχεύοντας στην γενικότερη ανάπτυξη και βελτίωση του κλάδου.

To Athens Music Forum αποτελεί μία πρωτοβουλία του MAD και της Archangel Music.

info
4ο Συνέδριο για τη Μουσική Βιομηχανία
9 & 10 Απριλίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δαϊς.

* Στη ιστοσελίδα http://www.athensmusicforum.gr/2008/οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθούν καθημερινά την εξέλιξη του Συνεδρίου, καθώς και τους ομιλητές που θα συμμετέχουν στα πάνελ και στο πρόγραμμα του Συνεδρίου.

 

Σχετικές ειδήσεις
We are all Balkans στο Athens Music Festival
14.02.2017 10:21
To ATHENS MUSIC FESTIVAL κατόρθωσε να γίνει το "σημείο συνάντησης" κορυφαίων ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής με την αφρόκρεμα των Ελλήνων καλλιτεχνών. Μία πρόταση που ξεπέρασε τα τετριμμένα φέρνοντας κοντά αγαπημένους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο και προσκαλώντας τους να συνεργαστούν επί σκηνής.
 “Music for Movies” - Απόλλων Κουσκουμβεκάκης
12.10.2016 12:05
Κυκλοφόρησε από τη Melon Music η συλλογή “Music for Movies”, που περιλαμβάνει ορχηστρικά κομμάτια του Απόλλωνα Κουσκουμβεκάκη.
Συναυλία στο πλαίσιο του Pearls of the Russian and Tatar music στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
26.09.2016 16:38
Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, η Ένωση Ρώσων Συνθετών και η Ένωση Τατάρων Συνθετών παρουσιάζουν αριστουργήματα της Ρωσικής και Ταταρικής μουσικής, στο πλαίσιο του έτους Ελλάδα-Ρωσία 2016 και του διεθνούς προγράμματος “Pearls of the Russian and Tatar music”, που σκοπό έχει να ακουστεί το έργο των Τατάρων δημιουργών σε όλο τον κόσμο.
Βραδιές γεμάτες μουσική στο Hard Rock Cafe Athens
15.09.2016 14:56
Το Hard Rock Cafe Athens υποδέχεται την καινούργια σεζόν με πολύ μουσική! Στεγασμένο στον εμβληματικό χώρο στην Αδριανού 52, το Hard Rock Cafe Athens παρουσιάζει ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που υπόσχεται να χαρίσει στους λάτρεις της rock, μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία!
Country music “meets” The Blues στον Ειλισσό
28.04.2016 12:13
Country music “meets” The Blues. Μια μουσική παράσταση όπου συναντιούνται δύο είδη μουσικής του Αμερικάνικου Νότου, έρχεται στον Ειλισσό στις 6 Μαΐου 2016.