Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

Ποιητική βραδιά για τον Γκάτσο στο Zoom

Ποιητική βραδιά για τον Γκάτσο στο Zoom
Στο μεγάλο Νίκο Γκάτσο είναι αφιερωμένη η ποιητική βραδιά της Τετάρτης 3ης Μαρτίου, στη μπουάτ της Πλάκας, Zoom, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 40 χρόνια παρουσίας της ιστορικής μουσικής σκηνής.

Για τον ποιητή και το έργο του θα μιλήσει ο  Σταύρος Καρτσωνάκης, εκπαιδευτικός, ενώ αποσπάσματα από την Αμοργό θα απαγγείλει η ηθοποιός Μάγια Λυμπεροπούλου. Κατά την διάρκεια της βραδιάς θα προβληθεί   το  πορτρέτο του ποιητή σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Δημογεροντάκη και το συγκρότημα Τρίφωνο θα ερμηνεύσει αξέχαστα τραγούδια του ποιητή.

Αξίζει να αναφέρουμε πως κάθε Τετάρτη στο Ζουμ, τα βραδινά είναι ποιητικά. Η Λίνα Νικολακοπούλου  με τη συνδρομή του ποιητή Γιώργου Δουατζή,  φέρνει κοντά μας ποιητικές φωνές του χθες και του σήμερα, θυμίζοντάς μας πως ποίηση και τραγούδι είναι δύο μεγάλες αγάπες που κάποιες φορές μπορούν να ενωθούν επιτυχώς, και να γίνουν μία.  

Σχετικές ειδήσεις
Θαλασσογραφίες στο Σεληνόφως: μια μουσικο-ποιητική βραδιά στην Κεφαλονιά
10.08.2016 12:51
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ" και ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΜΗΣ "ΑΙΓΙΑΛΟΣ" σας προσκαλούν στην ατμοσφαιρική μουσικο-ποιητική βραδιά, Θαλασσογραφίες στο Σεληνόφως...
Τραγούδια μιας ζωής από τον Γιάννη Σπανό στο Half Note
01.03.2016 12:59
Ο Γιάννης Σπανός θα εμφανιστεί στο Half Note για δύο συναυλίες γεμάτες με Τραγούδια μιας ζωής, την Τετάρτη 16 και Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016.
Τα τραγούδια των ποιητών με τον Δημήτρη Νικολούδη και τον Χρήστο Κολοβό στον Ιανό
01.02.2016 11:14
Μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στα «Τραγούδια των ποιητών» έρχεται στον Ιανό στις 6 Φεβρουαρίου 2016, με τους Θεσσαλονικείς δημιουργούς Δημήτρη Νικολούδη και Χρήστο Κολοβό.
Τα τραγούδια του πατέρα μου: Συναυλία-Αφιέρωμα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση
21.12.2015 11:58
Μία συναυλία αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Γρήγορη Μπιθικώτση, παρουσιάζεται την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015 στις 8μ.μ. στο Γήπεδο Μετς, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «Η Αθήνα γιορτάζει».
Marietta Fafouti & Band: Παραμονή Χριστουγέννων στο Passport Κεραμεικός
16.12.2015 12:49
Το λαμπερό κορίτσι της ποπ, η Μαριέττα Φαφούτη έρχεται στο Passport-Κεραμεικός την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων « Η Αθήνα γιορτάζει», σε ένα εορταστικό ντελίριο πλημμυρισμένο από τη μαγεία και τον ενθουσιασμό των Χριστουγέννων! Opening Act: Angelika Dusk.