Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

Fenia! it happened to me

Fenia! it happened to me
Η Φένια Παπαδόδημα και τέσσερις εξαιρετικοί μουσικοί της ελληνικής σκηνής όπως ο Τάκης Μπαρμπέρης στην κιθάρα, ο David Lynch στο σαξόφωνο και στο τραγούδι, ο Νίκος Καπηλίδης στα τύμπανα και ο Γιώργος Παλαμιώτης στο μπάσο , παρουσιάζουν δικές τους συνθέσεις και όχι μόνο, στο Πυθαγόρειο Αμφιθέατρο , την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου.

Η πάντα δραστήρια και απρόβλεπτη Φένια Παπαδόδημα γράφει τραγούδια σε στίχους Καρυωτάκη και Ελευθερίας Σαπουτζή.

Ο David Lynch εκτός της γνώριμης μαγείας του σαξοφώνου του, μας εκπλήσσει τραγουδώντας ο ίδιος συνθέσεις του!

Ο Τάκης Μπαρμπέρης με το χαρισματικό ήχο ερμηνεύει δικές του οργανικές συνθέσεις.

Ο Νίκος Καπηλίδης στα τύμπανα απλά κάνει αυτό που τον έχει κάνει σχεδόν θρύλο στην ελληνική δισκογραφία εδώ και χρόνια, παίζοντας από καρδιάς.

Ο Γιώργος Παλαμιώτης εκτός από τον μοναδικά προσωπικό τρόπο που χρησιμοποιεί το μπάσο, συνδυάζει με το παραπάνω υλικό με απρόβλεπτες διασκευές.

Αυτοσχεδιασμοί και συμμετοχές-έκπληξη δεν λείπουν ενώ όλο το υλικό της παράστασης έχει στηθεί με μόνο στόχο την πραγματική μουσική απόλαυση χωρίς προκαταλήψεις και ταμπέλες. Με δυο λόγια μια παράσταση από την καρδιά της μουσικής.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γιώργος Μεράντζας με τέσσερις ταλαντούχους μουσικούς στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
07.10.2016 12:37
Ο Γιώργος Μεράντζας, από το Σάββατο 22 Οκτωβρίου καλεί στη σκηνή του Γυάλινου - Up Stage μια τετράδα πολυμουσικών- τραγουδιστών και σκαρώνουν ένα πρόγραμμα ευφάνταστο και ενωτικό που φιλοδοξεί να γεφυρώσει γενιές και να ψυχαγωγήσει τους λάτρεις του καλού τραγουδιού.
Κιβωτός: Ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής μαζί σε περιοδεία
19.05.2016 10:02
Το καλοκαίρι του 2016 o κοσμοαγάπητος Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής, o νέος διεθνής Έλληνας τραγουδιστής, μας ταξιδεύουν στα θαύματα της ελληνικής μουσικής με αφορμή τα ντουέτα που ηχογράφησαν στο καινούριο τους άλμπουμ, «Κιβωτός».
Η Sazman Orkestar live στο six d.o.g.s
22.01.2016 14:28
Η Sazman Orkestar μας προσκαλεί σε ένα πανηγύρι βαλκανικών χρωμάτων και συμπράττει με τρεις ξεχωριστούς δεξιοτέχνες μουσικούς. Ο Γιάννης Δίσκος (κλαρίνο, σαξόφωνο) των Imam Baildi, ο Γιώργος Τσιατσιούλης (ακκορντεόν) και ο Νίκος Μήλας (βιολί) μας χαρίζουν ήχο χάλκινο, αίσθηση swing και άρωμα Ανατολής για μία μοναδική βραδυά στη σκηνή του six d.o.g.s την Πεμπτη 28 Ιανουαρίου, στις 21.30.
Τέσσερις νέοι συνθέτες στον Ιανό
18.01.2016 14:30
Τέσσερις νέοι συνθέτες, ο Στάθης Γκότσης, ο Γιώργος Καγιαλίκος, η Μάρθα Μεναχέμ και ο Δαμιανός Πάντας, παρουσιάζουν το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 στον Ιανό, τραγούδια από τις πρόσφατες δισκογραφικές δουλειές τους που έχουν εκδοθεί στο Μετρονόμο, αλλά και ανέκδοτα τραγούδια.
Οι Σώμα Trio live στο Θέατρο Πόρτα
08.01.2016 14:16
Με αφορμή τον κύκλο «Τρίτες Παράλληλες» καθώς και μία επικείμενη δισκογραφική εμφάνιση ως trio, το ΣΩΜΑ, Αντώνης Ανισέγκος στο πιάνο, Θύμιος Ατζακάς στις κιθάρες και το ούτι και James Wylie στο σαξόφωνο παρουσιάζουν πρωτότυπες και αυθόρμητες συνθέσεις τους την προσεχή Τρίτη 12 Ιανουαρίου στο Θέατρο Πόρτα.