Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Fenia! it happened to me

Fenia! it happened to me
Η Φένια Παπαδόδημα και τέσσερις εξαιρετικοί μουσικοί της ελληνικής σκηνής όπως ο Τάκης Μπαρμπέρης στην κιθάρα, ο David Lynch στο σαξόφωνο και στο τραγούδι, ο Νίκος Καπηλίδης στα τύμπανα και ο Γιώργος Παλαμιώτης στο μπάσο , παρουσιάζουν δικές τους συνθέσεις και όχι μόνο, στο Πυθαγόρειο Αμφιθέατρο , την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου.

Η πάντα δραστήρια και απρόβλεπτη Φένια Παπαδόδημα γράφει τραγούδια σε στίχους Καρυωτάκη και Ελευθερίας Σαπουτζή.

Ο David Lynch εκτός της γνώριμης μαγείας του σαξοφώνου του, μας εκπλήσσει τραγουδώντας ο ίδιος συνθέσεις του!

Ο Τάκης Μπαρμπέρης με το χαρισματικό ήχο ερμηνεύει δικές του οργανικές συνθέσεις.

Ο Νίκος Καπηλίδης στα τύμπανα απλά κάνει αυτό που τον έχει κάνει σχεδόν θρύλο στην ελληνική δισκογραφία εδώ και χρόνια, παίζοντας από καρδιάς.

Ο Γιώργος Παλαμιώτης εκτός από τον μοναδικά προσωπικό τρόπο που χρησιμοποιεί το μπάσο, συνδυάζει με το παραπάνω υλικό με απρόβλεπτες διασκευές.

Αυτοσχεδιασμοί και συμμετοχές-έκπληξη δεν λείπουν ενώ όλο το υλικό της παράστασης έχει στηθεί με μόνο στόχο την πραγματική μουσική απόλαυση χωρίς προκαταλήψεις και ταμπέλες. Με δυο λόγια μια παράσταση από την καρδιά της μουσικής.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γιώργος Κατσαρός στον Ιανό
14.02.2017 14:19
Ο Γιώργος Κατσαρός με το σαξόφωνό του και την ορχήστρα του ανεβαίνει στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ για πρώτη φορά, για να μας ταξιδέψει με τη μουσική του από το μιούζικαλ στο λαϊκό τραγούδι.
Το Χάρης Λαμπράκης Quartet στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση
16.01.2017 17:23
Χάρης Λαμπράκης Quartet: Τέσσερις Αθηναίοι μουσικοί ενώνουν τη modal jazz και τη μουσική της Ηπείρου με τα ταξίδια και τις ζωές τους.
Fenia Papadodima και Amorgo quintet live στο Κελάρι Athenaeum
23.12.2016 11:20
Το Κελάρι Athenaeum μας προσκαλεί στις 5 Ιανουαρίου σε ένα εορταστικό live με τη Φένια Παπαδόδημα και το Amorgo quintet.
Ο Γιώργος Μεράντζας με τέσσερις ταλαντούχους μουσικούς στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
07.10.2016 12:37
Ο Γιώργος Μεράντζας, από το Σάββατο 22 Οκτωβρίου καλεί στη σκηνή του Γυάλινου - Up Stage μια τετράδα πολυμουσικών- τραγουδιστών και σκαρώνουν ένα πρόγραμμα ευφάνταστο και ενωτικό που φιλοδοξεί να γεφυρώσει γενιές και να ψυχαγωγήσει τους λάτρεις του καλού τραγουδιού.
Κιβωτός: Ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής μαζί σε περιοδεία
19.05.2016 10:02
Το καλοκαίρι του 2016 o κοσμοαγάπητος Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής, o νέος διεθνής Έλληνας τραγουδιστής, μας ταξιδεύουν στα θαύματα της ελληνικής μουσικής με αφορμή τα ντουέτα που ηχογράφησαν στο καινούριο τους άλμπουμ, «Κιβωτός».