Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Rockets live στο Planet Music

Rockets live στο Planet Music
Το Planet Music μετατρέπεται σε... διάδρομο προσγείωσης για τους διαστημικούς Rockets, οι οποίοι την Παρασκευή 11 Απριλίου κάνουν το δυναμικό come back τους!

Το Planet Music μετατρέπεται σε... διάδρομο προσγείωσης για τους διαστημικούς Rockets, οι οποίοι την Παρασκευή 11 Απριλίου κάνουν το δυναμικό come back τους!

Η μπάντα με το φανατικότερο κοινό στην ελληνική Rockabilly σκηνή , με νέο υλικό και τρελή διάθεση είναι έτοιμη να σας εκτοξεύσει ξανά στους γαλαξίες του Rock \'n\' Roll!

Στο ενεργητικό τους, εκτός από δύο εξαιρετικούς δίσκους, έχουν και μερικές ακόμα επιτυχημένες εμφανίσεις με τους θρυλικούς Robert Gordon & Chris Spedding (Aθήνα, Φεβρουάριος 2006) και Τhe Meteors (Aθήνα, Mάρτιος 2005), αλλά και εμφανίσεις όπως στο Ελληνικό Rockabilly fest White Boppin\' Tower παρέα με τους Ronnie Nightin\' Gale & the Haydocks, Trisonics, Black Raven, Jungle Tigers και the Hellcats.

Σχηματίστηκαν το καλοκαίρι του 2004, από τον Ace Moreno και τον Buddy 67s. Μέσα από την περιπλάνησή τους στις μουσικές φόρμες του Rock \'n\' Roll και σαφώς επηρεασμένοι από τον πρωτόγονο και ξερό ήχο των 50s αποφάσισαν την διαγαλαξιακή πορεία τους μέσα στο χρόνο.

Info
Παρασκευή 11 Απριλίου
Είσοδος: 12 ευρώ
Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.00
Planet Music
Αρδηττού 44, Μετς
Τηλ: 210 9237109
live@planetmusiclive.com
http://www.planetmusiclive.com/
www.myspace.com/planetmusiclive
www.myspace.com/therocketsgr

Σχετικές ειδήσεις
Η Monika παρουσιάζει τους Planet Tiki σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ζάκυνθο
09.09.2016 12:48
Έχοντας ολοκληρώσει τις εμφανίσεις της σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Λονδίνο, το Παρίσι και οι Bρυξέλλες, η Μόνικα, με την full band της αποτελούμενη από 4 εκ των πλέον ταλαντούχων και ανερχόμενων μουσικών της νεοϋορκέζικης σκηνής, τους Planet Tiki, φέρνει την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του show τους σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ζάκυνθο.
Η Idra Kayne για ένα καλοκαιρινό live στο Gazarte
28.06.2016 14:30
Μετά τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις της, η Idra Kayne, επιστρέφει για τρίτη φορά στη σκηνή του Roof Stage του GAZARTE για ένα δυναμικό live με funky διάθεση, έντονο ρυθμό.
Οι Planet of Zeus σε νέα ημερομηνία στο Piraeus 117 Academy
06.05.2016 15:54
Σας ενημερώνουμε πως η συναυλία των Planet of Zeus το Σάββατο 7 Μαΐου στο Piraeus Academy, μετατίθεται την Παρασκευή 13 Μαΐου λόγω της απεργίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία του κοινού.
Οι Villagers of Ioannina City live στο Gazi Music Hall
13.04.2016 12:20
Οι Villagers of Ioannina City επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα τελευταίο club show πριν την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου! Η πιο πολυσυζητημένη μπάντα της εγχώριας σκηνής θα εμφανιστεί την Παρασκευή 15 Απριλίου στο Gazi Music Hall. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Road Miles.
Αλλαγή χώρου - Οι Villagers of Ioannina City live στο Gazi Music Hall
29.03.2016 14:02
Οι Villagers of Ioannina City επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα τελευταίο club show πριν την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου! Η πιο πολυσυζητημένη μπάντα της εγχώριας σκηνής θα εμφανιστεί την Παρασκευή 15 Απριλίου στο Gazi Music Hall (νέος χώρος). Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Road Miles.