Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Οι Mikro στο Public Café για ένα… live Upload!

Οι Mikro στο Public Café για ένα… live Upload!

Οι Mikro, το πιο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της εγχώριας ηλεκτρονικής σκηνής, έρχονται στο Public Café στις 11 Μαρτίου, για ένα μοναδικό live event που θα ξεσηκώσει τους παραβρισκόμενους! Σε συνέχεια της αποκλειστικής διάθεσης του τελευταίου τους album Upload από τα καταστήματα Public, οι Mikro έρχονται στο Public Café για να παρουσιάσουν ζωντανά το CD τους και να ξεσηκώσουν τους θαμώνες!

Εκτός όμως από το γεγονός ότι η συναυλία θα αποτελέσει και την πρώτη επίσημη παρουσίαση του album, οι Mikro επιφυλάσσουν και άλλες εκπλήξεις για όσους βρεθούν στο Public Café, καθώς ένα μέρος της συναυλίας θα πραγματοποιηθεί μέσω κινητού τηλεφώνου.

Το Upload είναι μία ειδική έκδοση του τελευταίου, έκτου κατά σειρά, δίσκου τους Download, που περιέχει τα ίδια τραγούδια σε αμιγώς αγγλόφωνες εκτελέσεις, καθώς προορίζεται για τη διεθνή αγορά. Οι συνθέσεις του album, το οποίο περιέχει μια ομάδα δυναμικών κομματιών προορισμένων να κυριαρχήσουν στα ραδιόφωνα, ανήκουν στο Νίκο Μπιτζένη, ενώ σε πέντε από αυτά τους στίχους έχει γράψει η τραγουδίστριά του συγκροτήματος Ρία Μαζίνη.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Dilemma live στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου
27.12.2016 12:16
Οι DILEMMA εμφανίζονται στο café του Νομισματικού Μουσείου και παρουσιάζουν ένα μοναδικό εορταστικό πρόγραμμα, με μουσικές και κάλαντα, συμβάλλοντας ενεργά στην γιορτινή ατμόσφαιρα της ημέρας.
Οι Mayhem live τον Απρίλιο στο Fuzz Club
01.11.2016 12:40
Οι Mayhem, το κορυφαίο συγκρότημα της Νορβηγικής Black Metal σκηνής, έρχονται στην Αθήνα για ένα μοναδικό show, την Πέμπτη 13 Απριλίου στο Fuzz Live Music Club, όπου θα παίξουν ζωντανά ολόκληρο το εμβληματικό album “De Mysteriis Dom Sathanas”, το οποίο – με όλη την τραγική ιστορία που το συνοδεύει – θεωρείται ως ο σημαντικότερος δίσκος στην ιστορία του ακραίου ήχου.
Ο Frenic live στο Roof Stage του Gazarte
10.03.2016 13:49
Κανένας δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στο ρυθμό! Ο Frenic, ένας από τους σημαντικότερους DJ - παραγωγούς ηλεκτρονικής μουσικής θα ανέβει στα decks του Gazarte και θα ξεσηκώσει τα πλήθη!
O Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος live στο Σχοινοβάτης Café-bar
09.03.2016 14:49
Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος συνεχίζει τις εμφανίσεις του στα μπαράκια όλης της Ελλάδας με ένα ξεχωριστό Live την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016 στο κλασικό στέκι «Σχοινοβάτης Café-bar», στα Άνω Λιόσια!
Οι Septic Flesh live στο Fuzz Club
22.02.2016 13:38
4 χρόνια πέρασαν από την τελευταία εμφάνιση των Septic Flesh μπροστά στο Αθηναϊκό κοινό. Στις 5 Μαρτίου 2016 το συγκρότημα θα εμφανιστεί στην Αθήνα, με τον Σωτήρη Βαγενά στην κιθάρα, έτοιμο να δώσει ένα μοναδικό show, που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό οπαδό τους.