Οι Mikro, το πιο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της εγχώριας ηλεκτρονικής σκηνής, έρχονται στο Public Café στις 11 Μαρτίου, για ένα μοναδικό live event που θα ξεσηκώσει τους παραβρισκόμενους! Σε συνέχεια της αποκλειστικής διάθεσης του τελευταίου τους album Upload από τα καταστήματα Public, οι Mikro έρχονται στο Public Café για να παρουσιάσουν ζωντανά το CD τους και να ξεσηκώσουν τους θαμώνες!

Εκτός όμως από το γεγονός ότι η συναυλία θα αποτελέσει και την πρώτη επίσημη παρουσίαση του album, οι Mikro επιφυλάσσουν και άλλες εκπλήξεις για όσους βρεθούν στο Public Café, καθώς ένα μέρος της συναυλίας θα πραγματοποιηθεί μέσω κινητού τηλεφώνου.

Το Upload είναι μία ειδική έκδοση του τελευταίου, έκτου κατά σειρά, δίσκου τους Download, που περιέχει τα ίδια τραγούδια σε αμιγώς αγγλόφωνες εκτελέσεις, καθώς προορίζεται για τη διεθνή αγορά. Οι συνθέσεις του album, το οποίο περιέχει μια ομάδα δυναμικών κομματιών προορισμένων να κυριαρχήσουν στα ραδιόφωνα, ανήκουν στο Νίκο Μπιτζένη, ενώ σε πέντε από αυτά τους στίχους έχει γράψει η τραγουδίστριά του συγκροτήματος Ρία Μαζίνη.