Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

Οι Mikro στο Public Café για ένα… live Upload!

Οι Mikro στο Public Café για ένα… live Upload!

Οι Mikro, το πιο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της εγχώριας ηλεκτρονικής σκηνής, έρχονται στο Public Café στις 11 Μαρτίου, για ένα μοναδικό live event που θα ξεσηκώσει τους παραβρισκόμενους! Σε συνέχεια της αποκλειστικής διάθεσης του τελευταίου τους album Upload από τα καταστήματα Public, οι Mikro έρχονται στο Public Café για να παρουσιάσουν ζωντανά το CD τους και να ξεσηκώσουν τους θαμώνες!

Εκτός όμως από το γεγονός ότι η συναυλία θα αποτελέσει και την πρώτη επίσημη παρουσίαση του album, οι Mikro επιφυλάσσουν και άλλες εκπλήξεις για όσους βρεθούν στο Public Café, καθώς ένα μέρος της συναυλίας θα πραγματοποιηθεί μέσω κινητού τηλεφώνου.

Το Upload είναι μία ειδική έκδοση του τελευταίου, έκτου κατά σειρά, δίσκου τους Download, που περιέχει τα ίδια τραγούδια σε αμιγώς αγγλόφωνες εκτελέσεις, καθώς προορίζεται για τη διεθνή αγορά. Οι συνθέσεις του album, το οποίο περιέχει μια ομάδα δυναμικών κομματιών προορισμένων να κυριαρχήσουν στα ραδιόφωνα, ανήκουν στο Νίκο Μπιτζένη, ενώ σε πέντε από αυτά τους στίχους έχει γράψει η τραγουδίστριά του συγκροτήματος Ρία Μαζίνη.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Mayhem live τον Απρίλιο στο Fuzz Club
01.11.2016 12:40
Οι Mayhem, το κορυφαίο συγκρότημα της Νορβηγικής Black Metal σκηνής, έρχονται στην Αθήνα για ένα μοναδικό show, την Πέμπτη 13 Απριλίου στο Fuzz Live Music Club, όπου θα παίξουν ζωντανά ολόκληρο το εμβληματικό album “De Mysteriis Dom Sathanas”, το οποίο – με όλη την τραγική ιστορία που το συνοδεύει – θεωρείται ως ο σημαντικότερος δίσκος στην ιστορία του ακραίου ήχου.
Ο Frenic live στο Roof Stage του Gazarte
10.03.2016 13:49
Κανένας δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στο ρυθμό! Ο Frenic, ένας από τους σημαντικότερους DJ - παραγωγούς ηλεκτρονικής μουσικής θα ανέβει στα decks του Gazarte και θα ξεσηκώσει τα πλήθη!
Οι ακριβοθώρητοι Clock DVA έρχονται στο Gagarin για μία μοναδική συναυλία!
20.01.2016 15:04
To Gagarin 205 σε συνεργασία με την Zero Raid , παρουσιάζει, για πρώτη φορά στη Ελλάδα, τους θρυλικούς CLOCK DVA – το συγκρότημα που ξεκίνησε το 1978 τον experimental/industrial ήχο θα βρίσκεται για μια και μοναδική συναυλία στην Αθήνα στις 18 Μαρτίου 2016.
Η Αγγελική Τουμπανάκη live στο Νομισματικό Μουσείο
30.12.2015 14:17
Η πολυσχιδής jazz vocalist Αγγελική Τουμπανάκη με τους δεξιοτέχνες και ξεχωριστούς μουσικούς της εγχώριας jazz σκηνής, Γρηγόρη Ντάνη (κιθάρα) και Κώστα Κωνσταντίνου (κοντραμπάσο) παρουσιάζουν στο cafe του Νομισματικού Μουσείου ένα μοναδικό «jazz plus»… project αυτοσχεδιασμού και αυθορμητισμού.
Davadur!: Το συγκρότημα Εβρίτικη Ζυγιά live στο Bios
11.12.2015 15:31
Το πρώτο λάιβ περφόρμανς για το Nταβαντούρι θα είναι ένα επικό λάιβ. Το παραδοσιακό συγκρότημα Εβρίτικη Ζυγιά έρχεται από τον Έβρο για να μας ξεσηκώσει το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 στο Bios.Tesla bar.