Το MAD σε συνεργασία με την ODEON παρουσιάζει σε avant premiere την νέα ταινία του Νίκου Περράκη Art Therapy την Τετάρτη 3 Μαρτίου στον κινηματογράφο ODEON KOSMOPOLIS στο Μαρούσι. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πρόσωπα της ταινίας είναι πραγματικά, όπως και οι περισσότερες σκηνές που διαδραματίζονται στον χώρο και χρόνο των πραγματικών γεγονότων.

Ο Νίκος Περάκης συναντάει τους 3 νεαρούς καλλιτέχνες – Ανδρέα Κωνσταντίνου, Ιλια Πατάπη, Αλέξανδρο Βασμουλάκη- που πρωταγωνιστούν στην τελευταία του ταινία, σχεδόν τυχαία… Μέσα σε τρία 24ωρα, η κάμερα παρακολουθεί τη ζωή αυτών των τριών νέων και καταγράφει το πως διαταράσσουν την “κοινωνική ανακωχή”, όταν οι προσδοκίες τους διαψεύδονται από το πολλαπλών μορφών “κατεστημένο”, είτε αυτό λέγεται δημόσια τάξη, είτε επικοινωνία ή απλά mainstream.

Στην ταινία συμμετέχει και η παρουσιάστρια του Mad TV Μαίρη Συνατσάκη.

Μέσω του Mad TV, του Μad Radio 106,2 και του http://www.mad.tv/ διεξάγεται διαγωνισμός στον οποίο οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν ART κενό και το ονοματεπώνυμό τους στο 54110 (χρέωση €1,19 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) για να κερδίσουν διπλές προσκλήσεις.

Η ταινία θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις αίθουσες από την Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010.