Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, πρεμιέρα από το Mad

Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, πρεμιέρα από το Mad
Το MAD σε συνεργασία με την Audio Visual παρουσιάζει σε 3D avant premiere την νέα ταινία Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων σε σκηνοθεσία Τιμ Μπάρτον, την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στον κινηματογράφο ΑΘΗΝΑΙΟΝ.

Η Walt Disney Pictures και ο πρωτοποριακός σκηνοθέτης Τιμ Μπάρτον επιστρέφουν με την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, μια επική περιπέτεια φαντασίας σε 3D με ένα δυνατό cast. Πρόκειται για μια μαγική και ευφάνταστη ανατροπή μιας από τις πιο πολυδιαβασμένες και αγαπημένες ιστορίες όλων των εποχών.

Ο Τζόνι Ντεπ υποδύεται  τον Τρελο-Καπελά και η Μία Βασικόβσκα είναι η 19χρονη πια Αλίκη που επιστρέφει στον παιχνιδιάρικο κόσμο που είχε πρωτοαντικρύσει όταν ήταν πολύ μικρή, για να ξανασυναντήσει τους παιδικούς της φίλους: τον Άσπρο Λαγό, τους Ντουιντελντί και Ντουιντελντούμ, το μουσκαρδίνο, την Κάμπια Αβεσαλώμ, τη Γάτα Τσέσαϊρ και φυσικά, τον Τρελο-Καπελά.

Η Αλίκη βάζει πλώρη για ένα φανταστικό ταξίδι με προορισμό να βρει το αληθινό πεπρωμένο της και να τερματίσει την κυριαρχία του τρόμου που επιβάλει η Κόκκινη Βασίλισσα. Το πολλών αστέρων καστ επίσης περιλαμβάνει την Αν Χάθαγουεϊ, την Ελένα Μπόναμ Κάρτερ και τον Κρίσπιν Γκλόβερ.

Μέσω του Mad TV, του Μad Radio 106,2 και του http://www.mad.tv/ διεξάγεται  διαγωνισμός στον οποίο οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν CINE κενό και το ονοματεπώνυμό τους στο 54110 (χρέωση €1,19 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) για να κερδίσουν διπλές προσκλήσεις.

Η ταινία θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες από την Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010.

Σχετικές ειδήσεις
Κερδίστε προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας
14.02.2017 14:56
Κερδίστε προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας "Γιατρός στο Χωριό" του Thomas Lilti, που θα πραγματοποιηθεί στον κινηματογράφο Αθήναιον την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, στις 20:30. Δηλώστε συμμετοχή και διεκδικήστε μία από τις διπλές προσκλήσεις που διαθέτουμε.
Μις Πέρεγκριν: Στέγη για Ασυνήθιστα Παιδιά, του Τιμ Μπάρτον
29.09.2016 17:02
Η νέα ταινία του Τιμ Μπάρτον, Μις Πέρεγκριν - Στέγη για Ασυνήθιστα Παιδιά (Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children) κυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 29 Σεπτεμβρίου 2016, από την Odeon.
Πρεμιέρα για την ταινία Η Αλίκη Mέσα από τον Kαθρέφτη
27.05.2016 13:50
Επίσημη πρεμιέρα στην Αθήνα έκανε η νέα ταινία της Disney «Η Αλίκη Mέσα από τον Kαθρέφτη» σε σκηνοθεσία James Bodin, το πολυαναμενόμενο sequel της «Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων» του Tim Burton που μάγεψε πριν από χρόνια κοινό και κριτικούς.
Η Αλίκη Μέσα από τον Καθρέφτη, του James Bobin
28.04.2016 11:18
Η Feelgood παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 26 Μαΐου 2016 την ταινία Η ΑΛΙΚΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ (Alice Through The Looking Glass) σε σκηνοθεσία του James Bobin.
Μις Πέρεγκριν – Στέγη για Ασυνήθιστα Παιδιά, του Τιμ Μπάρτον
16.03.2016 12:17
Η Odeon παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 29 Σεπτεμβρίου 2016 την ταινία Μις Πέρεγκριν – Στέγη για Ασυνήθιστα Παιδιά (Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children), του Τιμ Μπάρτον.