Το MAD σε συνεργασία με την Audio Visual παρουσιάζει σε 3D avant premiere την νέα ταινία Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων σε σκηνοθεσία Τιμ Μπάρτον, την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στον κινηματογράφο ΑΘΗΝΑΙΟΝ.

Η Walt Disney Pictures και ο πρωτοποριακός σκηνοθέτης Τιμ Μπάρτον επιστρέφουν με την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, μια επική περιπέτεια φαντασίας σε 3D με ένα δυνατό cast. Πρόκειται για μια μαγική και ευφάνταστη ανατροπή μιας από τις πιο πολυδιαβασμένες και αγαπημένες ιστορίες όλων των εποχών.

Ο Τζόνι Ντεπ υποδύεται  τον Τρελο-Καπελά και η Μία Βασικόβσκα είναι η 19χρονη πια Αλίκη που επιστρέφει στον παιχνιδιάρικο κόσμο που είχε πρωτοαντικρύσει όταν ήταν πολύ μικρή, για να ξανασυναντήσει τους παιδικούς της φίλους: τον Άσπρο Λαγό, τους Ντουιντελντί και Ντουιντελντούμ, το μουσκαρδίνο, την Κάμπια Αβεσαλώμ, τη Γάτα Τσέσαϊρ και φυσικά, τον Τρελο-Καπελά.

Η Αλίκη βάζει πλώρη για ένα φανταστικό ταξίδι με προορισμό να βρει το αληθινό πεπρωμένο της και να τερματίσει την κυριαρχία του τρόμου που επιβάλει η Κόκκινη Βασίλισσα. Το πολλών αστέρων καστ επίσης περιλαμβάνει την Αν Χάθαγουεϊ, την Ελένα Μπόναμ Κάρτερ και τον Κρίσπιν Γκλόβερ.

Μέσω του Mad TV, του Μad Radio 106,2 και του http://www.mad.tv/ διεξάγεται  διαγωνισμός στον οποίο οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν CINE κενό και το ονοματεπώνυμό τους στο 54110 (χρέωση €1,19 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) για να κερδίσουν διπλές προσκλήσεις.

Η ταινία θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες από την Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010.