Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Μουσική με άρωμα Γαλλίας

Μουσική με άρωμα Γαλλίας
Το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης παρουσιάζει στις 6 Απριλίου, μια μαγική βραδεία, γεμάτη μουσικές και χρώματα. Η Ναταλία Γεράκη στο φλάουτο και η Donka Angatcheva στο πιάνο , θα χαρίσουν μοναδικές στιγμές στο κοινό, με έντονα στοιχεία από την γαλλική Κουλτούρα.

ο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης παρουσιάζει στις 6 Απριλίου, μια μαγική βραδεία, γεμάτη μουσικές και χρώματα. Η Ναταλία Γεράκη στο φλάουτο και η Donka Angatcheva στο πιάνο, θα χαρίσουν μοναδικές στιγμές στο κοινό, με έντονα στοιχεία από την γαλλική Κουλτούρα.

Οι δύο καλλιτέχνες παρουσιάζουν έργα Γάλλων Δημιουργών, όπως οι Taffanel, Faure κ.α. και με διάθεση ρομαντική και ιμπρεσσιονιστική, χαρίζουν στο κοινό όμορφες μουσικές και δημιουργούν ονειρικές εικόνες.

Η Ναταλία Γεράκη γεννήθηκε το 1975. Αποφοίτησε με το \"1ο Βραβείο της πόλης του Παρισιού\" από το Δημοτικό Ωδείο N. Boulanger. Υπήρξε σόλο-φλάουτο της Ορχήστρας Νέων της Μεσογείου-Μασσαλία και συνεργάστηκε με ορχήστρες όπως οι: Δωματίου της Βυττεμβέργης, των Μπαλέτων Μπολσόϊ Μόσχας και άλλες. Από το 2006 συνεργάζεται ως κορυφαία του φλάουτου με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης.

Η Donka Angatcheva γεννήθηκε το 1979 στην Φιλιππούπολη. Ξεκίνησε την καριέρα της ως σολίστ μόλις 10 ετών με την Ορχήστρα της γενέτειράς της. Εχει βραβευτεί σε πολλούς εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς. Εχει λάβει διακρίσεις και προσκλήσεις να δώσει συναυλίες σε αίθουσες όπως στη Musikverein της Βιέννης και έχει πραγματοποιήσει δισκογραφικές παραγωγές.

INFO
ΜΜΣΤ, Εγνατίας 154, Θεσσαλονίκη
Κυριακή 6 Απριλίου & ώρα 11:45
Τιμή Εισιτηρίου: 10 ευρώ, φοιτητικό 5 ευρώ

Σχετικές ειδήσεις
Χίλια χρώματα, με τη Δήμητρα Μιχαήλ στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
19.01.2017 12:47
Η νέα καλλιτέχνης Δήμητρα Μιχαήλ ανεβαίνει στη σκηνή του Γυάλινου – Up Stage την Κυριακή 22 Ιανουαρίου για να μας παρουσιάσει τη μουσική παράσταση «Χίλια Χρώματα».
Ερωτικό βαλς: συναυλία με της Στέλλα Γαδέδη στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
13.01.2017 14:46
Η Στέλλα Γαδέδη έρχεται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, για να μας ταξιδέψει με μουσικές, χρώματα και ρυθμικές ελευθερίες ερμηνεύοντας έργα για φλάουτο και παρουσιάζοντας μια επιλογή από τις πρόσφατες δικές της μουσικές συνθέσεις και τραγούδια.
Μουσικές στιγμές στον Άγιο Παύλο: Θεοδώρα Μπάκα και Ιάσων Μαρμαράς
18.11.2016 16:46
Η Θεοδώρα Μπάκα και ο Ιάσων Μαρμαράς εμφανίζονται στα πλαίσια των εκδηλώσεων "2016 Μουσικές στιγμές στον Άγιο Παύλο" στην Αγγλικανική εκκλησία την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου.
Η Ζωή Τηγανούρια με Άρωμα Ελλάδας και Μεσογείου στο Νομισματικό Μουσείο
08.08.2016 11:03
Η Ζωή Τηγανούρια παρουσιάζει για την αυγουστιάτικη πανσέληνο, την Πέμπτη 18 Αυγούστου, μία συναυλία με «Άρωμα Ελλάδας και Μεσογείου» στο Νομισματικό Μουσείο.
O κόσμος σε δύο φωνές: Ελένη Πέτα & Fide Köksal live στο Σφίγγα Music Theater
23.03.2016 14:27
Η Ελένη Πέτα και η Fide Köksal θα ενώσουν τις δύο πλευρές του Αιγαίου και θα μας χαρίσουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια του κόσμου, για δύο μοναδικές παραστάσεις το Σάββατο 2 & 9 Απριλίου 2016 στο Σφίγγα Music Theatre.