Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

Μουσική με άρωμα Γαλλίας

Μουσική με άρωμα Γαλλίας
Το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης παρουσιάζει στις 6 Απριλίου, μια μαγική βραδεία, γεμάτη μουσικές και χρώματα. Η Ναταλία Γεράκη στο φλάουτο και η Donka Angatcheva στο πιάνο , θα χαρίσουν μοναδικές στιγμές στο κοινό, με έντονα στοιχεία από την γαλλική Κουλτούρα.

ο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης παρουσιάζει στις 6 Απριλίου, μια μαγική βραδεία, γεμάτη μουσικές και χρώματα. Η Ναταλία Γεράκη στο φλάουτο και η Donka Angatcheva στο πιάνο, θα χαρίσουν μοναδικές στιγμές στο κοινό, με έντονα στοιχεία από την γαλλική Κουλτούρα.

Οι δύο καλλιτέχνες παρουσιάζουν έργα Γάλλων Δημιουργών, όπως οι Taffanel, Faure κ.α. και με διάθεση ρομαντική και ιμπρεσσιονιστική, χαρίζουν στο κοινό όμορφες μουσικές και δημιουργούν ονειρικές εικόνες.

Η Ναταλία Γεράκη γεννήθηκε το 1975. Αποφοίτησε με το \"1ο Βραβείο της πόλης του Παρισιού\" από το Δημοτικό Ωδείο N. Boulanger. Υπήρξε σόλο-φλάουτο της Ορχήστρας Νέων της Μεσογείου-Μασσαλία και συνεργάστηκε με ορχήστρες όπως οι: Δωματίου της Βυττεμβέργης, των Μπαλέτων Μπολσόϊ Μόσχας και άλλες. Από το 2006 συνεργάζεται ως κορυφαία του φλάουτου με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης.

Η Donka Angatcheva γεννήθηκε το 1979 στην Φιλιππούπολη. Ξεκίνησε την καριέρα της ως σολίστ μόλις 10 ετών με την Ορχήστρα της γενέτειράς της. Εχει βραβευτεί σε πολλούς εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς. Εχει λάβει διακρίσεις και προσκλήσεις να δώσει συναυλίες σε αίθουσες όπως στη Musikverein της Βιέννης και έχει πραγματοποιήσει δισκογραφικές παραγωγές.

INFO
ΜΜΣΤ, Εγνατίας 154, Θεσσαλονίκη
Κυριακή 6 Απριλίου & ώρα 11:45
Τιμή Εισιτηρίου: 10 ευρώ, φοιτητικό 5 ευρώ

Σχετικές ειδήσεις
Μουσικές στιγμές στον Άγιο Παύλο: Θεοδώρα Μπάκα και Ιάσων Μαρμαράς
18.11.2016 16:46
Η Θεοδώρα Μπάκα και ο Ιάσων Μαρμαράς εμφανίζονται στα πλαίσια των εκδηλώσεων "2016 Μουσικές στιγμές στον Άγιο Παύλο" στην Αγγλικανική εκκλησία την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου.
Η Ζωή Τηγανούρια με Άρωμα Ελλάδας και Μεσογείου στο Νομισματικό Μουσείο
08.08.2016 11:03
Η Ζωή Τηγανούρια παρουσιάζει για την αυγουστιάτικη πανσέληνο, την Πέμπτη 18 Αυγούστου, μία συναυλία με «Άρωμα Ελλάδας και Μεσογείου» στο Νομισματικό Μουσείο.
Με τα Χρώματα της Ελλάδας: Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στον Χώρο Τεχνών Δήμου Βέροιας
06.04.2016 12:06
Με ένα ουράνιο μουσικό τόξο με Χρώματα από την Ελλάδα, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016 στον Χώρο Τεχνών Δήμου Βέροιας, την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.
O κόσμος σε δύο φωνές: Ελένη Πέτα & Fide Köksal live στο Σφίγγα Music Theater
23.03.2016 14:27
Η Ελένη Πέτα και η Fide Köksal θα ενώσουν τις δύο πλευρές του Αιγαίου και θα μας χαρίσουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια του κόσμου, για δύο μοναδικές παραστάσεις το Σάββατο 2 & 9 Απριλίου 2016 στο Σφίγγα Music Theatre.
2016 μουσικές στιγμές στον Άγιο Παύλο
11.01.2016 17:01
Στο μοναδικής αρχιτεκτονικής ιστορικό κτίριο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου στο Σύνταγμα, εγκαινιάζεται φέτος τον Ιανουάριο μια πρωτότυπη σειρά συναυλιών που θα διαρκέσει έναν ολόκληρο χρόνο, σε έναν χώρο περίφημης ακουστικής, ανοιχτό και φιλόξενο στην κλασική μουσική, αλλά και στους μουσικούς πειραματισμούς.