Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Dustbowl και Old House Playground μαζί

Dustbowl και Old House Playground μαζί
Το Σάββατο 12 Απριλίου το rockabilly, τα ρεμπέτικα και το flamenco έχουν κλείσει ραντεβού στην σκηνή Planet Music. Οι Dustbowl και οι Old House Playground σε ένα live με απίστευτες εκτελέσεις!

Το Σάββατο 12 Απριλίου το rockabilly, τα ρεμπέτικα και το flamenco έχουν κλείσει ραντεβού στην σκηνή Planet Music. Οι Dustbowl και οι Old House Playground σε ένα live με απίστευτες εκτελέσεις!

H country, το rockabilly και η americana των Dustbowl συναντούν τις jazz, blues, avant garde και alternative μελωδίες των Οld House Playground!

Η φιλοσοφία των περιπλανώμενων Hobos, του Woody Guthrie, του Johnny Cash, του Jack Kerouac και η κουλτούρα των παραδοσιακών αμερικάνικων folk τραγουδιών σμίγουν με αυτή του Tom Waits, των Madrugada, του Miles Davis και του Charles Bukowski!

Ένα Σαββατόβραδο του Απρίλη, όπου δύο ξεχωριστά αθηναϊκά γκρουπ θα συναντηθούν, για να τα δώσουν όλα με την επίσης ξεχωριστή τους μουσική και την καθηλωτική τους σκηνική παρουσία.

Στο live οι Dustbowl θα παρουσιάσουν κομμάτια από το ντεμπούτο άλμπουμ τους Troublebound & Lonesome (θα κυκλοφορήσει σύντομα από την On Stage Records) ενώ οι Old House Playground κομμάτια από την ολοκληρωμένη, αλλά ακόμα ακυκλοφόρητη δουλειά τους The Whore and the Dog.

Τα δύο συγκροτήματα θα εκτελέσουν και διασκευές έκπληξη αγαπημένων τους τραγουδιών, αλλά και νέες συνθέσεις τους, τις οποίες δεν έχουν προλάβει να ηχογραφήσουν ακόμα.

Info
Dustbowl και Old House Playground
Σάββατο 12 Απριλίου
Είσοδος: 12 ευρώ
Ώρα έναρξης: 22:30
Planet Music
Αρδηττού 44, Μετς
Τηλ: 210 9237109, 6972532501
live@planetmusiclive.com
http://www.planetmusiclive.com/
http://www.dustbowl.gr/
www.myspace.com/thedustbowl
http://www.oldhouseplaygorund.com/
www.myspace.com/oldhouseplayground
www.myspace.com/planetmusiclive

Σχετικές ειδήσεις
10 Years Anniversary Show: The Great Fandango από τους Dustbowl στο Ίλιον Plus
02.09.2016 16:27
Το Merlin’s Music Box μας καλεί στο live – γιορτή που διοργανώνει για τα 10 χρόνια της ύπαρξής των Dustbowl αποδίδοντας «φόρο τιμής» στο νέο άλμπουμ – σταθμό της μπάντας: The Great Fandango, αυτό που οι ίδιοι ονομάζουν Mother Earth Rock!
Playground Theory & Lia Hide live στο Six Dogs
13.04.2016 11:50
Οι Playground Theory εμφανίζονται στο Six Dogs στην καλύτερη στιγμή τους, με το πρόσφατο άλμπουμ τους “Connect The Dots” να συζητιέται ιδιαιτέρως θετικά από το μουσικό τύπο και το μουσικόφιλο κοινό αλλά και τα τραγούδια “Little Things” , “Rain”, “All that could have been” και τη διασκευή τους στο ζακυνθινό «Φυλακίσια» (“Prison Song” ) να ακούγονται από το ραδιόφωνο.
The Great Fandango presentation: Οι Dustbowl live στο Ίλιον plus
05.04.2016 12:45
Το Σάββατο 7 Μαΐου 2016 η Urban Sounds και οι Dustbowl παρουσιάζουν ζωντανά το νέο άλμπουμ: «The Great Fandango» στο ΙΛΙΟΝ plus.
Αμάν Χαμάμ: παραμύθια, μουσικές και τραγούδια της Ανατολής στο PLAYGROUND for the arts
22.03.2016 11:15
Με τον τίτλο «Αμάν Χαμάμ» τέσσερις γυναίκες συναντιούνται για πρώτη φορά στη σκηνή του PLAYGROUND for the arts για δύο μόνο βραδιές τον Απρίλιο και ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια πρωτότυπη παράσταση αφήγησης με παραμύθια, μουσικές και τραγούδια εμπνευσμένη από τη ζωή στα Χαμάμ.
Οι Dustbowl live στο Tiki
01.03.2016 15:48
Την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016 το Tiki Bar Athens υποδέχεται τους Dustbowl!