Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Παρουσιάσεις βιβλίων για μικρούς και μεγάλους!

Παρουσιάσεις βιβλίων για μικρούς και μεγάλους!
Το βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στο Χαλάνδρι έχει προγραμματίσει τρεις ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις, δύο παιδικών βιβλιών και ενός μυθιστορήματος, στον όμορφο και φιλόξενο χώρο του στη Στοά. Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, η δεύτερη την Πέμπτη 4 Μαρτίου και η τρίτη το Σάββατο 6 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα οι παρουσιάσεις που θα πραγματοποιηθούν:

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, στις 12.00
Το Λουλούδι (εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα): Διαδραστική παρουσίαση για τους μικρούς μας φίλους από ομάδα συγγραφέων

Πέμπτη 4 Μαρτίου, στις 19.00 
Νόελ Μπάξερ, Τη νύχτα που γύρισε ο χρόνος (εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ)
 
Σάββατο 6 Μαρτίου, στις 12.00 
Μανώλης Μαυρολέων, Η Κίκο ταξιδεύει και γνωρίζει τον κόσμο (εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ)

Σχετικές ειδήσεις
Συνάντηση με την Κική Δημουλά στο βιβλιοπωλείο του Ίκαρου
29.11.2016 12:59
Με αφορμή την έκδοση της ποιητικής συλλογής Άνω τελεία, η ποιήτρια και ακαδημαϊκός Κική Δημουλά θα βρίσκεται το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 12:00 στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ίκαρος, θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων της.
«Aldina»: Νέα σειρά λογοτεχνικών βιβλίων από τις εκδόσεις Gutenberg
10.11.2016 17:00
Οι εκδόσεις Gutenberg, που γιορτάζουν 50 χρόνια ιστορίας, εκδίδουν μια νέα σειρά λογοτεχνικών βιβλίων με πολύ υψηλά κριτήρια, την «Aldina». Η Aldina κάνει τα δικά της εγκαίνια τον Νοέμβριο με την έκδοση τεσσάρων πολύ διαφορετικών μεταξύ τους βιβλίων, στοιχείο που δείχνει τον ανοιχτό και ευέλικτο χαρακτήρα της και την επιθυμία να ικανοποιηθεί ένα ευρύ κοινό απαιτητικών αναγνωστών.
Καλοκαιρινό Bazaar βιβλίου στον Πολυχώρο Μεταιχμιο
22.06.2016 11:00
Από την Τρίτη, 21 Ιουνίου έως και το Σάββατο, 9 Ιουλίου 2016, ο Πολυχώρος Μεταίχμιο διοργανώνει καλοκαιρινό Bazaar Βιβλίου με μοναδικές προσφορές βιβλίων για μικρούς και μεγάλους, σε πολύ χαμηλές τιμές!
Πρόσφυγες, τότε και σήμερα: Θεματικό αφιέρωμα της 13ης ΔΕΒΘ
05.05.2016 16:38
Το θεματικό αφιέρωμα της φετινής Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης υπό τον τίτλο Πρόσφυγες, τότε και σήμερα στοχεύει να αναδείξει τη σύγχρονη πραγματικότητα του προβλήματος, αλλά και τις ιστορικές διαστάσεις του, και περιλαμβάνει: θεματική έκθεση βιβλίων, συζητήσεις -στρογγυλά τραπέζια- παρουσιάσεις βιβλίων, πολυσυλλεκτική έκθεση φωτογράφων που έχουν αποτυπώσει στιγμιότυπα της διαδρομής των προσφύγων, προβολές σχετικών κινηματογραφικών ταινιών, εικαστικές εκθέσεις, θεατρικά και μουσικά δρώμενα καθώς και άλλες επιμέρους δράσεις.
Πασχαλινό bazaar βιβλίων των Εκδόσεων Καστανιώτη
19.04.2016 10:00
Επισκεφθείτε το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Καστανιώτη και βρείτε τα ιδανικά βιβλία-δώρα στο πασχαλινό bazaar βιβλίων από την Τρίτη 19 έως την Μ. Πέμπτη 28 Απριλίου 2016.