Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

This Will Destroy You στο An

This Will Destroy You στο An
Η κάποτε άγνωστη, μικρή ορχηστρική post rock μπάντα από το San Marco του Texas, οι This Will Destroy You, έρχονται για να εμφανιστούν ζωντανά στο An club. Εμάς κάτι τέτοιο θα μας φτιάξει ιδιαίτερα τη διάθεση...

Η κάποτε άγνωστη, μικρή ορχηστρική post rock μπάντα από το San Marco του Texas, οι This Will Destroy You, έρχονται για να εμφανιστούν ζωντανά στο An club. Εμάς κάτι τέτοιο θα μας φτιάξει ιδιαίτερα τη διάθεση...

Από το 2005 που σχηματίστηκαν οι This Will Destroy You και μέχρι σήμερα, έχουν τραβήξει ιδιαίτερα την προσοχή του κοινού, αλλά και της Magic Bullet Records, κάτι που έφερε στο δρόμο τους ντεμπούτο ep τους Υoung Μountain, το οποίο αποτελούσε επανέκδοση του αυτοχρηματοδοτούμενου σε 250 κόπιες cdr demo τους.

Η μουσική τους, μια απόδειξη συναισθηματικής πολυπλοκότητας, πρωτοτυπίας αλλά και καθαρού ταλέντου. Οι ΤWDY επενδύουν όλο τους το είναι στις ορχηστικές τους συνθέσεις, συνδυάζοντας σαρωτικές κιθάρες, διακριτικά πλήκτρα, αλλά και προσεκτικά βαλμένα ηλεκτρονικά και ατμοσφαιρικά στοιχεία για να δημιουργήσουν μεγαλοπρεπή ηχοτοπία που αρχίζουν ευαίσθητα και μεθοδικά και καταλήγουν έντονα αποστομωτικά.

Το 2007 ήταν μια ακόμα πιο σημαντική χρονιά για τους TWDY, αφού βρήκαν την μουσική τους να χρησιμοποιείται σε οτιδήποτε, από video για skate η paintball, σε καλωδιακά κανάλια (VH1, Fuel, MTV) μέχρι σε ανεξάρτητα ντοκιμαντέρ και ακόμα και μεγάλες παραγωγές ταινιών.

Ένα από τα παράδοξα ήταν και η χρήση της μουσική τους σε μια ιδιαίτερα σημαντική παρουσίαση στρατιωτικής φύσεως για το Αμερικανικό πεντάγωνο, που επικεντρωνόταν στις αποτυχημένες προσπάθειες του αμερικάνικου στρατού σχετικά με τον τυφώνα Κατρίνα.

Η ευρωπαϊκή τους περιοδεία ξεκινάει στις 29 Μαρτίου από την Γερμανία και κάνει στάση στην Αθήνα την Πέμπτη 3 Απριλίου, στο An club.

Την συναυλία θα ανοίξουν οι Gardenbox, μία από τις καλύτερες μπάντες του ευρύτερου πειραματικού/post-rock ήχου της χώρα μας, οι οποίοι θα εμφανιστούν ζωντανά έναν χρόνο μετά την εκρηκτική τους εμφάνιση στο Gagarin205 παρουσιάζοντας υλικό από την επερχόμενη δουλειά τους.

Info
Πέμπτη 3 Απριλίου
An club, Σολωμού 13 - 15, Εξάρχεια
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
Support group: GARDENBOX
Είσοδος: 20 ευρώ
www.myspace.com/thiswilldestroyyou
www.myspace.com/magicbulletrecords
www.magicbulletrecords.com
www.myspace.com/gardenbox
www.gardenbox.org
www.venerateindustries.com
www.myspace.com/venerateindustries
www.anclub.gr

Σχετικές ειδήσεις
Οι M.A.t. E. live στο Ίλιον plus
09.12.2016 13:42
Οι M.A.t.E λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του νέου τους άμπουμ "Transitions", έρχονται στην Αθήνα στο Ίλιον plus, για ένα μοναδικό live όπου θα παρουσιάσουν το σύνολο της δουλειάς τους. Drum 'n bass, Dubstep και Trip hop σε μία βραδιά που θα ανοίξουν οι LYD quartet.
Οι Cadillac Dreamers ανοίγουν τις πόρτες του Faust
07.09.2016 14:26
Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου οι Cadillac Dreamers ζωντανά στο Faust για το πάρτυ επιστροφής στο αγαπημένο στέκι της Καλαμιώτου!
Οι Polkar live στο Tiki Athens Bar
19.05.2016 13:19
Οι Polkar, λίγο πριν ανοίξουν τη συναυλία των Beirut στη Θεσσαλονίκη, έρχονται στην Αθήνα την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 με σκοπό να στήσουν ένα εκρηκτικό live στο Tiki Athens Bar στο Κουκάκι.
Ο Νίκος Βενετάκης ζωντανά στο Γυάλινο – Up Stage
09.05.2016 11:41
Με την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, «Άγνωστη Πορεία» ο Νίκος Βενετάκης, ο νέος Κρητικός τραγουδιστής και λαουτιέρης, που αυτοαποκαλείται "διασκεδαστής", ξεκινά την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 από το Γυάλινο –Up Stage να μας συστήνεται και να ζητά μια θέση στις καρδιές μας.
Ο Βασίλης Γισδάκης και ο Δαμιανός Πάντας ζωντανά στη μουσική σκηνή Σφίγγα
28.04.2016 13:58
Ο Βασίλης Γισδάκης με τον συνθέτη Δαμιανό Πάντα έρχονται για μία μοναδική εμφάνιση στη μουσική σκηνή "Σφίγγα" την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016.