Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Big Sam s Funky Nation live

Big Sam s Funky Nation live

Σαν Funky Nation μπορούμε να εννοήσουμε μια καυτή ορχήστρα , πάνω στην urban παράδοση της μουσικής της Νέας Ορλεάνης – όχι μόνο τζαζ και όχι μόνο φανκ, αλλά και τα δυο μαζί και, επιπλέον, ρυθμ εντ μπλουζ και ιδιόμορφη σόουλ. Η Big Sam\'s Funky Nation έρχεται στο Half Note για λίγες εμφανίσεις από τις 19 έως τις 25 Φεβρουαρίου.

Για την Big Sam\'s Funky Nation, απλώς να πούμε ότι ο Big Sam Williams είναι ένας τρομπονίστας που προέρχεται από την θρυλική Dirty Dozen Brass Band και, ως εκ τούτου, θεωρείται ως το καλύτερο τρομπόνι της Νέας Ορλεάνης.

Τον συναντάμε, επίσης, να συνεργάζεται με καλλιτέχνες όπως ο Elvis Costello και ο Allen Toussaint – όμως το δικό του όχημα είναι η Big Sam\'s Funky Nation, ένα γκρουπ με σπουδαίους μουσικούς που γνωρίζει πως να κινείται αποτελεσματικά γύρω από τους ροκ ρυθμούς και τους τζαζ αυτοσχεδιασμούς, δίνοντας μια μουσική απολαυστική και, παράλληλα, τόσο ξεσηκωτική που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Το ενεργειακό επίπεδο πάνω στη σκηνή είναι τόσο υψηλό που κάνει τους κριτικούς να μιλούν για πραγματικό funky fever...

Παίζουν οι μουσικοί: Sammie “Big Sam” Williams: τρομπόνι, Andrew Baham: τρομπέτα, Desmond Williams: ντραμς, Takeshi Shimmura: κιθάρα,Eric Vogel: μπάσο

 .

Σχετικές ειδήσεις
Hannah Williams & The Affirmations live στο Gazarte
24.11.2016 16:34
Αμέσως μετά την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου δεύτερου album της με τίτλο “Late nights and Heartbreak” σε παραγωγή του Malcolm Catto μέλους των θρυλικών The Heliocentrics, η Hannah Williams θα ανέβει με τη νέα της μπάντα, “The Affirmation​s​”, στις 17 Δεκεμβρίου στη σκηνή του gazarte.
Sharrie Williams  & The Wiseguys live στο Half Note
09.11.2016 14:43
Μια φωνή που συγκλονίζει τραγουδώντας τα soulful blues του 21ου αιώνα. Με ένα ρεπερτόριο που πιάνει όλη την γκάμα: από το κλασικό gospel ως το σύγχρονο rockin’ funk. H Sharrie Williams μαζί με το γκρουπ της Wiseguys έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για τέσσερις μοναδικές εμφανίσεις στο Half Note Jazz Club.
3 Χάριτες με funky & swing διάθεση live στο Τρένο στο Ρουφ
30.08.2016 15:53
Ο Σεπτέμβριος μας βρίσκει και πάλι στην Αποβάθρα του Τρένου στο Ρουφ με ανεβασμένη διάθεση, καλή μουσική και δυνατά ποτά.
Οι Μουσικοί συσχετισμοί του Άρη Γραικούση ταξιδεύουν στην Ελλάδα
25.05.2016 14:47
Ο πιανίστας Άρης Γραικούσης μετά την μεγάλη επιτυχία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Σύλλογος οι φίλοι της μουσικής - μεγάλη βιβλιοθήκη της Ελλάδος «Λίλιαν Βουδούρη», παρουσιάζει το ρεσιτάλ «Μουσικοί Συσχετισμοί» σε επιλεγμένους προορισμούς ανά την Ελλάδα για την καλοκαιρινή περίοδο 2016.
Μουσικοί συσχετισμοί: Ρεσιτάλ του Άρη Γραικούση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
31.03.2016 17:01
Ο πιανίστας Άρης Γραικούσης στις 14 Μαΐου 2016 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Σύλλογος οι φίλοι της μουσικής - Mεγάλη Bιβλιοθήκη της Ελλάδος «Λίλιαν Βουδούρη» και ώρα 20:30, παρουσιάζει ένα ρεσιτάλ αντιθέσεων και εναλλαγών, με διαχρονικά "κλασσικά" κομμάτια και επιλεγμένα τραγούδια, με τίτλο «Μουσικοί Συσχετισμοί».