Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Παράξενες Μέρες για μια ροκ συναυλία!

Παράξενες Μέρες για μια ροκ συναυλία!
Το Συνεργείο μετά από την επιτυχημένη μουσική βραδιά με την κολλεκτίβα Cast-a-blast και τους Ιmam Baildi τον Οκτώβριο, παραδίδει την σκηνή του για άλλη μιά φορά στους λάτρεις της μουσικής και πιο συγκεκριμένα στα ικανά χέρια του συγκρότηματος Παράξενες Μέρες, για μία μοναδική ροκ συναυλία την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου.

Η ιστορία του συγκροτήματος Παράξενες Μέρες ξεκινά το 2005 όταν ο Αντώνης Μοσχούτης και ο Άρης Τρουπάκης ηχογραφούν το ορχηστρικό Βαλς της Παράξενης Μέρας. Λίγο καιρό αργότερα και στη διάρκεια της ηχογράφησης των υπόλοιπων τραγουδιών, στο συγκρότημα προστίθεται ένα ακόμη μέλος, ο Μάκης Παραδεισόπουλος, ο οποίος έρχεται να ενισχύσει τη δυναμική των τραγουδιών παίζοντας ηλεκτρική κιθάρα.

Το Δεκέμβριο του 2008 κυκλοφορεί με τη βοήθεια και των υπολοίπων φίλων - μουσικών της μπάντας η πρώτη δισκογραφική τους δουλειά με ομώνυμο τίτλο από τη LYRA. Το CD απέσπασε πολύ καλές κριτικές από τον τύπο και το συγκρότημα έχει δώσει συνεντεύξεις σε περιοδικά όπως Δίφωνο, Pop&Rock, Culture, Battery Magazine, Metal Hero.

Οι Παράξενες Μέρες είναι: Αντώνης Μοσχούτης: Φωνή , ακουστική κιθάρα, φυσαρμόνικα / Άρης Τρουπάκης: Φωνή / Μάκης Παραδεισόπουλος: Ηλεκτρική κιθάρα / Αλέξανδρος Αλεξίου: Τύμπανα / Τάσος Ιωαννίδης: Μπάσο / Γιάννης Στεργίου: Ηλεκτρική κιθάρα.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Παράξενες Μέρες live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
28.02.2017 11:54
Οι “Παράξενες Μέρες” επιστρέφουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο στη σκηνή Up Stage, την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017.
Οι Παράξενες μέρες live στο Γυάλινο UpStage
18.01.2017 11:37
Οι “Παράξενες Μέρες” στο “Γυάλινο up stage” την Κυριακή 29 Ιανουαρίου σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις τους.
Ποιητές με hangover: Ο Αντώνης Σουσάμογλου ζωντανά στον Ιανό
02.06.2016 10:45
Ο Αντώνης Σουσάμογλου παρουσιάζει την νέα του δισκογραφική δουλειά Ποιητές με hangover και προσκαλεί το κοινό στην μουσική σκηνή του ΙΑΝΟΥ στις 13 Ιουνίου 2016 σε μια ατμοσφαιρική μουσική παράσταση.
Οι Παράξενες Μέρες live στο Σταυρό το Νότου
21.04.2016 17:01
Οι Παράξενες Μέρες θα εμφανιστούν για ένα live στο Club του Σταυρού το Νότου, το Σάββατο 23 Απριλίου 2016.
Μνήμη: Συναυλία από τους Εx Silentio στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
18.04.2016 13:33
Συνεχίζοντας την παράδοση των ετήσιων εκδηλώσεών του για το Θείο Πάθος, το Μέγαρο Μουσικής εγκαινιάζει τον φετινό Κύκλο Adagio-Μουσικές για τις μέρες του Πάσχα, με το κορυφαίο σύνολο παλαιάς μουσικής Ex Silentio, το οποίο θα παρουσιάσει τη συναυλία με τίτλο «Μνήμη» το Σάββατο του Λαζάρου 23 Απριλίου (ώρα έναρξης 20:30) στην Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος.