Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Τα κρίνα ανθίζουν την άνοιξη

Τα κρίνα ανθίζουν την άνοιξη
Το Principal Club Theatre το Σάββατο 29 Μαρτίου, φιλοξενεί ένα ξεχωριστό συγκρότημα , τα Διάφανα Κρίνα. Ακόμα ένα βράδυ το ελληνόφωνο ροκ συγκρότημα αναμένεται να εντυπωσιάσει και να μαγέψει όσους τυχερούς θα έχουν την ευκαιρία να το δουν live.

Το Principal Club Theatre το Σάββατο 29 Μαρτίου, φιλοξενεί ένα ξεχωριστό συγκρότημα, τα Διάφανα Κρίνα. Ακόμα ένα βράδυ το ελληνόφωνο ροκ συγκρότημα αναμένεται να εντυπωσιάσει και να μαγέψει όσους τυχερούς θα έχουν την ευκαιρία να το δουν live.

Με μια διάχυτη ποιητική διάθεση, με στίχους που μιλάνε για χαμένες αγάπες, για έρωτα και για κρυμμένες ελπίδες, κρατούν την αξία τους και οδηγούν το κοινό σε ένα μακρινό, ονειρικό ταξίδι. Aλλοτε με τρυφερές και άλλοτε με πιο σκληρές μελωδίες, τα Διάφανα Κρίνα, παραμένουν μια σταθερή αξία στο χώρο της ροκ μουσικής.

Με 15 χρόνια μουσικής παρουσίας, με εκατοντάδες συναυλίες και με μια αξιόλογη δισκογραφία είναι «σπόρος που πέφτει σε άγονη γη, κι όμως βγάζει φύλλα, ανθίζει, διψάει να ομορφύνει...»


INFO
Σάββατο 29 Μαρτίου & ώρα 20:30
Principal Club Theatre
Είσοδος 15 ευρώ

Σχετικές ειδήσεις
Οι Ένα Βήμα Μπροστά live στο Faust
07.12.2016 13:50
Οι Ένα Βήμα Μπροστά, το νέο και ανερχόμενο ελληνόφωνο ατμοσφαιρικό έντεχνο ροκ συγκρότημα, κλείνουν φέτος 15 χρόνια παρουσίας στον χώρο και το γιορτάζουν σε κάθε τους εμφάνιση, έχοντας στις μουσικές τους αποσκευές και το νέο τους EP όλα γράφουν.
Τα Διάφανα Κρίνα αποχαιρετούν τον Θάνο Ανεστόπουλο με ένα live στο Piraeus Academy
01.12.2016 13:38
«Ένας τρόπος να πεις αντίο…», αυτός είναι ο τίτλος της συναυλίας - εκδήλωσης μνήμης που θα δώσουν τα Διάφανα Κρίνα για τον Θάνο Ανεστόπουλο στο Piraeus Academy.
Νέος δίσκος από τους CAMERES με συμμετοχές μελών από Τρύπες & Διάφανα Κρίνα
14.07.2016 12:16
Ακριβώς τρία χρόνια μετά την πρώτη δισκογραφική δουλειά, οι Cameres επιστρέφουν με τον δεύτερο δίσκο τους που ακούει στον τίτλο «Οι αναμνήσεις πάντα καίνε».
Μέσα στη νύχτα των άλλων, με τις μουσικές επιλογές του Κώστα Παντιώρα στο Passport Art
31.03.2016 16:15
Πόσες φορές έχετε αναρωτηθεί γιατί δεν γίνεται ένα πάρτυ που να αφορά αποκλειστικά ελληνική δισκογραφία με γκάμα από τις Τρύπες και τα Διάφανα Κρίνα, μέχρι τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, τον Φοίβο Δεληβοριά, τον Άκη Πάνου και τον Νίκο Παπάζογλου; Που να μην συμβαίνει σε μεζεδοπωλείο, ούτε απογευματινές ώρες, αλλά βράδυ κι εσείς να βρίσκεστε στην μπάρα και να ζητάτε το επόμενο κομμάτι;
Ανδριάνα Μπάμπαλη & Rous live @ Σφίγγα Music Theatre
24.02.2016 14:34
Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Ρους συνεργάζονται για πρώτη φορά, διαπιστώνοντας πως έχουν ένα κοινό μουσικό κώδικα. Τα Σάββατα 5 και 12 Μαρτίου 2016 τους βρίσκουν στην Μουσική Σκηνή Σφίγγα για ένα ξεχωριστό ταξίδι.