Στην Εθνική Πινακοθήκη της Κίνας θα παρουσιαστεί η έκθεση του Βαγγέλη Ρήνα Ατέρμων Πλεύση ΙΙΙ, από τις 5 έως τις 29 Μαρτίου 2010. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που Έλληνας εικαστικός εκθέτει στο σημαντικότερο μουσείο της χώρας. Παρουσιάζονται 35 περίπου έργα ζωγραφικής μεγάλων διαστάσεων και ένα γλυπτό-καράβι.

Το ξύλινο γλυπτό-καράβι έχει στην επιφάνειά του ένα παραμύθι, γραμμένο και σκαλισμένο με κινέζικα ιδεογράμματα και με γραφή brail από τον ίδιοτον καλλιτέχνη. Το παραμύθι του συγγραφέα Yang ShaoΒo αναφέρεται συμβολικά στις χώρες της Ελλάδας και της Κίνας.

Με την υποστήριξη της Κινεζικής και της Ελληνικής Πρεσβείας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και τη στήριξη του Οργανισμού Προβολής Ελληνικού Πολιτισμού, η έκθεση διοργανώνεται από την Κινεζική  Ομοσπονδία Γραμμάτων και Τεχνών της Κίνας, την Ένωση Κινέζων Καλλιτεχνών, το Διεθνή Οργανισμό Πολιτισμού της Σαγκάης, την Ομοσπονδία Γραμμάτων και Τεχνών της Σαγκάης, την Ένωση Καλλιτεχνών της Σαγκάης, τη Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου της Σαγκάης με συνδιοργανωτή το  Ερευνητικό Ινστιτούτο  Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου της Σαγκάης .

Η έκθεση στη συνέχεια θα μεταφερθεί στη Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου της Σαγκάη ς(99 Creative Center) όπου θα παρουσιαστεί από 7 έως 16 Απριλίου 2010.