Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Η Polly Jean Harvey στo Θέατρο Badminton

Η Polly Jean Harvey στo Θέατρο Badminton
Τη Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008 μην κανονίσετε τίποτα. Το ραντεβού κανονίζεται από τώρα. Η PJ Harvey μας περιμένει όλους σε μια μοναδική συναυλία που θα δώσει εν Ελλάδι. Οποιος-α το ξεχάσει θα χάσει.

Τη Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008 μην κανονίσετε τίποτα. Το ραντεβού κανονίζεται από τώρα. Η PJ Harvey μας περιμένει όλους σε μια μοναδική συναυλία που θα δώσει εν Ελλάδι.

Την εικόνα μπορούμε να τη φανταστούμε από τώρα. Η PJ Harvey ανεβαίνει στη σκηνή μόνη αλλά οπλισμένη με το εξαιρετικό ρεπερτόριο της. Παρουσιάζει μια ανθολογία από το μοναδικό White Chalk αλλά και ολόκληρη την πορεία της.

Η Αγγλίδα τραγουδοποιός εφορμά στο κλαβιέ του πιάνου της, παίρνει την ηλεκτρική κιθάρα στα χέρια, ρυθμίζει το rhythm box της και κρατάει το ρυθμό με τα τακούνια της όπως έκανε στη συναυλία της στο Royal Festival Hall, που ήταν η κορύφωση της αγγλικής τουρνέ για το White Chalk.

Πιάνο, κιθάρα, keyboards, κρουστά και autoharp στα χέρια της και στα αυτιά μας. Τi καλύτερο. Τώρα σταματήστε να φαντάζεστε και ετοιμαστείτε να κλείσετε εισιτήριο μόλις ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

info
Θέατρο Badminton της Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008

 

Σχετικές ειδήσεις
Τα καλύτερα μας χρόνια: Συναυλία-Αφιέρωμα στα 60’s, 70’s, 80’s στο θέατρο Βράχων
01.08.2016 11:50
H «Chronos Art Productions» παρουσιάζει μια μοναδική συναυλία αφιερωμένη στα 60’s, 70’s, 80’s, στο Θέατρο Βράχων, την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016, στις 21:00.
Ο Markus Stockhausen για μία μοναδική συναυλία στον Πύργο Μπαζαίου
22.07.2016 16:22
Ο διάσημος τρομπετίστας και συνθέτης Markus Stockhausen θα επισκεφθεί για τρίτη φορά τον Πύργο Μπαζαίου για να δώσει μία μοναδική συναυλία κάτω από «τα χίλια μάτια της νύχτας», την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016.
Ο Steven Wilson live στο Θέατρο Badminton
21.04.2016 14:26
Ο Steven Wilson, ο σημαντικότερος εκπρόσωπος του σύγχρονου progressive ήχου επισκέπτεται για πρώτη φορά την χώρα μας ως solo καλλιτέχνης για μια και μοναδική εμφάνιση στο θέατρο Badminton!
Το αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα για μία επιπλέον ημέρα στο Θέατρο Badminton
29.03.2016 12:47
Η πετυχημένη μουσική παράσταση-αφιέρωμα στα τραγούδια του Μάριου Τόκα “Σ' αναζητώ” που είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 4 Απριλίου στο Θέατρο Badminton έχει γίνει ήδη sold out. Για το λόγο αυτό και μετά από απαίτηση του κοινού η παραγωγή αποφάσισε να προχωρήσει και σε δεύτερη ημέρα διεξαγωγής την Τρίτη 5 Απριλίου.
Η παράσταση - αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα στο Θέατρο Badminton
09.03.2016 10:35
Η πετυχημένη μουσική παράσταση-αφιέρωμα στα τραγούδια του Μάριου Τόκα “Σ' αναζητώ” και την αγάπη του για “τη δική του την πατρίδα, που έχει μοιραστεί στα δυο”, μετά τις 2 μεγάλες sold out συναυλίες στο κατάμεστο από κόσμο Ηρώδειο και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, έρχεται για δύο ακόμα ξεχωριστές βραδιές τη Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Απριλίου στο Θέατρο Badminton.