τα Κυριακάτικα Απογεύματα στο cine Φιλίπ συνεχίζονται την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου, με την προβολή της ταινίας μεγάλου μήκους Ο Μότσαρτ στην Κίνα – Mozart in China, του Bernd Neuburger, που μας ξετυλίγει την ιστορία του Ντάνι και του Λι Βέι, δύο δεκάχρονων αγοριών από το Σάλτσμπουργκ, που περνούν ένα περιπετειώδες καλοκαίρι στο νότιο νησί Χαϊνάν στην Κίνα.

Και ο Μότσαρτ τι σχέση έχει; Με τη βοήθεια του Μότσαρτ και μιας κινέζας πριγκίπισσας τα δύο αγόρια καταφέρνουν να σώσουν ένα παλιό θέατρο σκιών από μια άπληστη αλυσίδα ξενοδοχείων!

Η ταινία έχει αποσπάσει τα εξής βραβεία: Βραβείο Κοινού στο Φεστιβάλ «11e Festival International du Film pour Enfants 2008» στο Μόντρεαλ. Το βραβείο «Small Star» ως καλύτερη ταινία, από την παιδική επιτροπή του Φεστιβάλ «Lake Festival 2008» στη Γερμανία. Το βραβείο «Golden Kite» ως καλύτερη ταινία στο Φεστιβάλ «Nueva Mirada 2008» στο Μπουένος Άιρες. Και βραβείο της κριτικής επιτροπής ενηλίκων το 2008 στο Φεστιβάλ «Chicago International Children\’s Film Festival» για την κατηγορία «Live-Action Feature Film or Video».