Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Slip and Tanga (3)

Slip and Tanga (3)

Η P.V.Pro παρουσιάζει την παράσταση Slip & Tanga (3), στην τρίτη της version, από την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου στο Θέατρο Ράγες - Πολυχώρος.

Σε ένα μπαρ, τρεις γυναίκες, ένας άνδρας και οι κούκλες του, παρουσία ενός ψυχίατρου.. αρχικά ζωντανού, μετά φαντάσματος, διαπλέκονται κωμικοτραγικά εξαιτίας των ανθρώπινων σεξουαλικών ροπών και καταλήγουν να διαπραγματεύονται τη διαδρομή προς το θάνατο, στο πλαίσιο της blue-black κωμωδίας. Μαζί τους... μετά από χρόνια... η Πέσοβιτς «Κασσάνδρα της εποχής» σ\' έναν πια... «ερειπωμένο χώρο»...

Ο Δημοσθένης σκοτώνει(?) και ερωτοτροπεί με κούκλες...! Η πόρνη Λίτσα Μανίτσα  τον εκβιάζει. Η θεία  Λουκία θέλει να τον παντρέψει... O ψυχίατρος «φάντασμα» τους παρακολουθεί… μέχρι τη στιγμή που εμφανίζεται η Πηνέλοπα Κρούζα και τότε γίνεται του «Slip and Tanga» 3… ποιος ζει ποιος πεθαίνει… κι ενω όλα δείχνουν να έχουν τελειώσει... σε Black,  η Πέσοβιτς…- Κασσάνδρα της εποχής, τους ανταμώνει... σε  Blue… εκεί!

Κείμενο/Σκηνοθεσία: Στέβη Κ. Μπουζιάνη, Mουσική επιμέλεια:  Τommie Bouzianis, Επιμέλεια Φωτισμού: Πάνος Κουκουρουβλής, Art Glance: Twins Art, Βοηθός σκηνοθέτη: Βαγγέλης Βαφείδης.

Παίζουν: Βαγγέλης Βαφείδης, Στέλιος Δαλέζιος, Έυα Δήμου , Μίρνα Μηλιώνη, Νίκος Αποστολίδης, Λεμονιά Γιανναρίδου.