Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Kicking and screaming, a Divine Comedy

Kicking and screaming, a Divine Comedy

Μετά τη μεγάλη προσέλευση του κοινού, η ομάδα ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Χοροθεάμα και η POLYPLANITY PRODUCTIONS αποφάσισαν να συνεχίσουν τις παραστάσεις του έργου της Αμάλια Μπένετ, Kicking and screaming, A Divine Comedy, στο ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ, μέχρι και τις 23 Φεβρουαρίου.

Η Amalia Bennett σκηνοθετεί μια παράσταση-διαδρομή αντλώντας την έμπνευσή της από εικόνες καταστροφής που εισβάλουν στην καθημερινότητά μας. Μέσα σε ένα μη   θεατρικό περιβάλλον συναντιέται με τον εικαστικό Πάνος Φαμέλης για να δημιουργήσουν από τα υλικά της φθοράς.

Μαζί με τους καλλιτέχνες από το χώρο του θεάτρου, του χορού και της μουσικής αναλαμβάνουν να συμπληρώσουν ένα παζλ εικόνων που θα ολοκληρωθεί με τη συμμετοχή των θεατών.

Σύλληψη: Αmalia Bennett σε συνεργασία με τον Πάνο Φαμέλη, Σκηνοθεσία-Χορογραφία: Αmalia Bennett, Εικαστικό Περιβάλλον: Πάνος Φαμέλης, Μουσική Σύνθεση: Δημοσθένης  Γρίβας, Φωτογραφίες : Τάσος Βρεττός.

Ερμηνεύουν: Πάρις Ερωτοκρίτου, Jef Maarawi, Αmalia Bennett, Αθανασία Παπακωνσταντίνου , Έλενα Τοπαλίδου, Πάνος Φαμέλης,  Δήμητρα Χαραλάμπους.