Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

O Manu Dibango επιστρέφει στο Gazarte

O Manu Dibango επιστρέφει στο Gazarte
Θα μορούσε κανείς να μιλάει, να γράφει και να ακούει για το λιοντάρι του Καμερούν για μέρες. Δεν χρειάζονται συστάσεις για τον Manu Dibango. Δεν χρειάζονται περαιτέρω διευκρινήσεις για το soul makossa. Πέρυσι στο Gazarte ο κόσμος τίμησε τον κορυφαίο καλλιτέχνη με την συμμετοχή του και το χειροκρότημα, και φέτος ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο...

Ο Manu Dibango έπαιξε το soul makossa για χάρη των θαυμαστών του για 30 λεπτά μετά από 3 ώρες live και ο κόσμος παραληρούσε. Τέτοιες στιγμές θα ξαναζήσουμε σίγουρα και φέτος στις 10, 11 και 12 Φεβρουαρίου στο Gazarte.

Ο Manu Dibango δεν είναι ένας διάσημος μουσικός, είναι ένας κορυφαίος μουσικός. Λέγεται ότι είναι ο τελευταίος ζωντανός θρύλος της Afro beat μουσικής μαζί με τον Femi Kuti.

Ο καλύτερος τρόπος να διασκεδάσει κανείς είναι να βιώσει την μοναδική εμπειρία που θα του προσφέρει η απίστευτη ενέργεια και το πάθος του Manu Dibango στις τρείς μοναδικές συναυλίες στην Αθήνα.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Kenny Garrett επιστρέφει στο Gazarte
23.02.2017 13:51
O κορυφαίος alto σαξοφωνίστας, κάτοχος Grammy, Kenny Garrett, επιστρέφει στο αγαπημένο του gazarte, το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017.
Ο Manu Dibango επιστρέφει στο Gazarte!
27.12.2016 15:47
Ο Manu Dibango, ο αγαπημένος του ελληνικού κοινού και μεγαλύτερος σαξοφωνίστας που γεννήθηκε στην αφρικανική ήπειρο, έρχεται, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, στο gazarte!
Ο Max The Sax επιστρέφει στο Gazarte
19.12.2016 17:16
Ένας πραγματικός "rock star" του σαξόφωνου στο Roof Stage του Gazarte! Μarkus Ecklmayr... Ο "εκκεντρικός" τύπος που ξεχωρίσαμε και αγαπήσαμε ως front man του Parov Stelar επιστρέφει στο Roof Stage του gazarte για ένα live... εμπειρία.
Poldoore: Ο αγαπημένος dj του ελληνικού κοινού επιστρέφει στο Gazarte
22.07.2016 16:56
O Poldoore, o «μάγος» του beat making, επιστρέφει την Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016 για να μας ξεσηκώσει από τα decks της ταράτσας του GAZARTE!
Petros Klampanis Group live στο Gazarte
25.04.2016 14:39
Προερχόμενος από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού... ο Έλληνας κορυφαίος μουσικός και - σύμφωνα με το περιοδικό JazzTimes - έξοχος μπασίστας και συνθέτης Πέτρος Κλαμπάνης - εμφανίζεται για πρώτη φορά μαζί με το προσωπικό του 6μελές γκρουπ στο GAZARTE.