Archive Content / Archive Content

Η Γυναίκα της Ζάκυθος

Το Θεατρικό Φυτώριο Αίγινας και το Μουσείο Μπενάκη, παρουσιάζουν για τρεις παραστάσεις, το αριστούργημα του Διονύσιου Σολωμού η Γυναίκα της Ζάκυθος, όραμα του…

Το Θεατρικό Φυτώριο Αίγινας και το Μουσείο Μπενάκη, παρουσιάζουν για τρεις παραστάσεις, το αριστούργημα του Διονύσιου Σολωμού η Γυναίκα της Ζάκυθος, όραμα του Διονύσιου Ιερομόναχου εγκάτοικου εις ξωκλήσι Ζακύνθου. Την παράσταση σκηνοθετεί ο Νίκος Καλαμό, ο οποίος ερμηνεύει και τους ρόλους του κειμένου.

Η παράσταση ανέβηκε για πρώτη φορά το 2007 στο Θέατρο Τέχνης-Κάρολος Κουν με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 150 χρόνων από τον θάνατο του ποιητή. Ακολούθησαν παραστάσεις στο Βόλο στην μνήμη του Νίκου Σκυλοδήμου, στην Λάρισα, στην Χίο και τα Ψαρά, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στην Σύρο, στον Σύλλογο Φιλολόγων Δυτικής Αττικής, στο Δήμο Αγ. Αναργύρων Αττικής, στο Δήμο Αλεξανδρούπολης, στο Δήμο Ξάνθης, στο Φεστιβάλ ZEIDOROS στο Καψάλι Κυθήρων και στην Αίγινα.

Ακολουθήστε το Culturenow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία νέα για την Τέχνη και τον Πολιτισμό στο Culturenow.gr

Θέατρο - Χορός / Νέα

Η Γυναίκα της Ζάκυθος

Το Θεατρικό Φυτώριο Αίγινας και το Μουσείο Μπενάκη, παρουσιάζουν για τρεις παραστάσεις, το αριστούργημα του Διονύσιου Σολωμού η Γυναίκα της Ζάκυθος, όραμα τ…

Το Θεατρικό Φυτώριο Αίγινας και το Μουσείο Μπενάκη, παρουσιάζουν για τρεις παραστάσεις, το αριστούργημα του Διονύσιου Σολωμού η Γυναίκα της Ζάκυθος, όραμα του Διονύσιου Ιερομόναχου εγκάτοικου εις ξωκλήσι Ζακύνθου. Την παράσταση σκηνοθετεί ο Νίκος Καλαμό, ο οποίος ερμηνεύει και τους ρόλους του κειμένου. Η παράσταση ανέβηκε για πρώτη φορά το 2007 στο Θέατρο Τέχνης-Κάρολος Κουν με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 150 χρόνων από τον θάνατο του ποιητή. Ακολούθησαν παραστάσεις στο Βόλο στην μνήμη του Νίκου Σκυλοδήμου, στην Λάρισα, στην Χίο και τα Ψαρά, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στην Σύρο, στον Σύλλογο Φιλολόγων Δυτικής Αττικής, στο Δήμο Αγ. Αναργύρων Αττικής, στο Δήμο Αλεξανδρούπολης, στο Δήμο Ξάνθης, στο Φεστιβάλ ZEIDOROS στο Καψάλι Κυθήρων και στην Αίγινα.

Ακολουθήστε το Culturenow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία νέα για την Τέχνη και τον Πολιτισμό στο Culturenow.gr