Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

D-VOLUME και 9MM live

D-VOLUME και 9MM live
Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010, στο φιλόξενο και ζεστό χώρο του ΡΥΘΜΟΣ STAGE θα συναντηθούν δύο συγκροτήματα, που εκπροσωπούν επάξια την progressive ελληνική ροκ σκηνή . Ο λόγος για τους D-VOLUME και τους 9MM, από τους οποίους θα ακούσουμε και κομμάτια από την επικείμενη πρώτη τους δισκογραφική δουλειά.

Οι D-VOLUME, δημιουργήθηκαν το 2007 και αποτελούν την εξέλιξη των «Love In Sadness», μιας σημαντικής μπάντας με έντονη παρουσία τόσο στο συναυλιακό όσο και στο δισκογραφικό κομμάτι. Η πρώτη δισκογραφική δουλειά των D-VOLUME καταδεικνύει τον progressive ροκ χαρακτήρα τους με alternative επιρροές . Έχουν πραγματοποιήσει συναυλίες σε επιλεγμένους χώρους, ενώ στην επερχόμενη συναυλία θα μας δώσουν μια γεύση από το νέο δισκογραφικό υλικό που πρόκειται να κυκλοφορήσουν την άνοιξη του 2010.

Οι 9ΜΜ, μια μπάντα με νέους ανθρώπους που ωστόσο, έχουν διανύσει ο καθένας ξεχωριστά, είτε μαζί, μια ιδιαίτερη πολυσχιδής μουσική διαδρομή. Οι 9ΜΜ φωνάζουν, μιλάνε ψιθυριστά, μελωδικά, οι κιθάρες ουρλιάζουν, τα πλήκτρα ματώνουν, τα τύμπανα πονάνε, το μπάσο ρυθμίζει και ο λόγος άλλοτε καυστικός–ρεαλιστικός, άλλοτε ρομαντικός–ιδεαλιστικός, μα πάντα αισιόδοξος και εμφανέστατα δυνατός. Οι 9ΜΜ θα μας παρουσιάσουν τα τραγούδια από την επικείμενη πρώτη τους δισκογραφική δουλειά.

Σχετικές ειδήσεις
Solo on Duet με τους Αλέκο Χριστίδη και Αντρέα Μνιέστρη live στο Beton 7
24.11.2016 13:56
Ο Αλέκος Χριστίδης και ο Αντρέας Μνιέστρης θα συναντηθούν στη σκηνή του Beton 7 για ένα solo on duet live, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016.
19.10.2016 09:41
Ο συνθέτης Γιώργος Καγιαλίκος τρία χρόνια μετά τα «Εννέα κρυμμένα τραγούδια», παρουσιάζει τη δεύτερη δισκογραφική του δουλειά, με τίτλο «Φυγή» από τον Μετρονόμο.
«ΕΥΘΕΩΣ»: H νέα δισκογραφική δουλειά του Πασχάλη Τόνιου
08.08.2016 09:46
H νέα δισκογραφική δουλειά του Πασχάλη Τόνιου έχει τίτλο «ΕΥΘΕΩΣ» κυκλοφορεί από την MLK και ταξιδεύει από το χθες στο σήμερα μέσα από τα συναισθήματα της μουσικής. Περιλαμβάνει τραγούδια απλά καθημερινά, με έντονο το ελληνικό στοιχείο, έντεχνο λαϊκό, και με κάποιες πινελιές παραδοσιακές.
Οι Σώμα Trio live στο Θέατρο Πόρτα
08.01.2016 14:16
Με αφορμή τον κύκλο «Τρίτες Παράλληλες» καθώς και μία επικείμενη δισκογραφική εμφάνιση ως trio, το ΣΩΜΑ, Αντώνης Ανισέγκος στο πιάνο, Θύμιος Ατζακάς στις κιθάρες και το ούτι και James Wylie στο σαξόφωνο παρουσιάζουν πρωτότυπες και αυθόρμητες συνθέσεις τους την προσεχή Τρίτη 12 Ιανουαρίου στο Θέατρο Πόρτα.
Ωδή στην Ήπειρο: Ο Πετρολούκας Χαλκιάς και ο Αντώνης Κυρίτσης στο Βοτανικός Live Stage
29.12.2015 11:38
Ο Πετρολούκας Χαλκιάς και ο Αντώνης Κυρίτσης γιορτάζουν 40 χρόνια μαζί στο ηπειρώτικο τραγούδι με ένα μεγάλο ηπειρώτικο γλέντι, έχοντας στο πλευρό τους 9 σπουδαίοι κλαρινίστες, 9 τραγουδιστές και 4 χορευτικά συγκροτήματα, την Κυριακή 3 Ιανουαρίου στο Βοτανικός Live Stage.