Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Ο Λευτέρης Χριστοφής live στο Bacaro

Ο Λευτέρης Χριστοφής live στο Bacaro
Ο Λευτέρης Χριστοφής έχοντας στο ενεργητικό του τρία προσωπικά άλμπουμ, με το τελευταίο Nous Icons στη Blue Note Records, ηχογραφεί τη νέα δισκογραφική του δουλειά με τη συμμετοχή των Chico Freeman (saxes), Paul Wertico (drums) και άλλων, και μας δίνει δείγματα στη σκηνή του Bacaro.

Πρόσφατα, του χορηγήθηκε κιθάρα από τον master κατασκευαστή των Benedetto Guitars, τον Robert Benedetto όπου παγκοσμίου φήμης τζαζ κιθαρίστες όπως οι Pat Martino, Kenny Barrel κ.α. παίζουν με τις αριστουργηματικές του κιθάρες.

Αρωγός στη σύγχρονη ελληνική, τζαζ, ροκ και fusion μουσική σκηνή και αφοσιωμένος στον εκπαιδευτικό χώρο, δίνει τα φώτα σε εκατοντάδες μαθητές του και νέους μουσικούς.  Έτσι λοιπόν, την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010, στο BACARO συνεχίζει τη μουσική του αναζήτηση, αλλά όμως αυτή τη φορά, παίρνει μαζί του μερικά νέα ταλέντα και μαθητές του καθώς επίσης και την Ομάδα Βραζιλιάνικων Κρουστών BATUCA.

Στο live παίζουν: Λευτέρης Χριστοφής -κιθάρες, Μαρία Λυριτζή - πιάνο , Τάσος Κακογιάννης -μπάσο, Βασίλης Λιώσης -κρουστά, Βαγγέλης Κορακάς -ντραμς, Ομάδα Βραζιλιάνικων Κρουστών BATUCA.

Και συμμετέχουν οι: Νίκος Τουλιάτος -ντραμς, κρουστά, Κώστας Τριανταφύλλου -σαξόφωνο, Αργύρης  Παρασκευάς -βιολί.

Σχετικές ειδήσεις
19.10.2016 09:41
Ο συνθέτης Γιώργος Καγιαλίκος τρία χρόνια μετά τα «Εννέα κρυμμένα τραγούδια», παρουσιάζει τη δεύτερη δισκογραφική του δουλειά, με τίτλο «Φυγή» από τον Μετρονόμο.
Ο Λευτέρης Βενιάδης παρουσιάζει Γεώργιο Σουρή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
07.07.2016 10:42
Ο Λευτέρης Βενιάδης στα πλέσια του Φεστιβάλ Αθηνών, παρουσιάζει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μια μουσική και σκηνική σύνθεση, βασισμένη στην ποίηση του Γεωργίου Σουρή για φωνητικό σύνολο, νεανική χορωδία, μουσικό σύνολο και δύο ηθοποιούς στις 14 & 15 Ιουλίου 2016.
Αλτσίνα: όπερα σε τρεις πράξεις του G.F. Handel στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων Λευτέρης Βογιατζής
18.05.2016 10:35
To Θέατρο της Οδού Κυκλάδων – Λευτέρης Βογιατζής συνεργάζεται με την Ομάδα Λυρικού Θεάτρου Ραφή και φιλοξενεί για πρώτη φορά στην ιστορία του παράσταση όπερας, ως έναν φόρο τιμής στον Λευτέρη Βογιατζή, παρουσιάζοντας το μπαρόκ αριστούργημα «Αλτσίνα» του G.F. Handel.
Η Ηρώ και ο Αδάμ Τσαρούχης στο Σφίγγα Music Theatre
17.02.2016 10:47
Με τίτλο την τελευταία της δισκογραφική δουλειά, η Ηρώ συνεχίζει το ταξίδι της και σε “χειμερινούς προορισμούς”, έχοντας στο πλάι της τον Αδάμ Τσαρούχη.
Η Ηρώ και ο Αδάμ Τσαρούχης στον Ιανό
13.11.2015 13:58
Με τίτλο την τελευταία της δισκογραφική δουλειά, «Κατευθείαν καρδιά», η Ηρώ συνεχιζει το ταξιδι της και σε «χειμερινους προορισμους» έχοντας στο πλάι της τον Αδάμ Τσαρούχη.