Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Το ασχημόπαπο με την Μαρία την άσχημη

Το ασχημόπαπο με την Μαρία την άσχημη
Αφού ενσάρκωσε με μεγάλη επιτυχία το συγκεκριμένο ρόλο η ηθοποιός Αγγελική Δαλιάνη, αποκαλύπτει το χάρισμά της ως παραμυθού και αφηγείται τις περιπέτειες του ασχημόπαπου για τις ανάγκες ενός CD που θα κυκλοφορήσει από την Universal Music.

Πρόκειται για τo αγαπημένο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Aντερσεν μέσα από μια άλλη πολύ προσεγμένη και άκρως ενδιαφέρουσα προσέγγιση.

Η ταλαντούχα ηθοποιός υποδύεται με πειστικότητα όλους τους ρόλους του παραμυθιού, που αποτελεί έναν ύμνο στη διαφορετικότητα και στο δικαίωμά μας να έχουμε τη δική μας ξεχωριστή προσωπικότητα.

Την Αγγελική Δαλιάνη πλαισιώνουν δυο πολύπειροι μουσικοί, η ακορντεονίστα Ζωή Τηγανούρια και ο Σόλης Μπαρκή που με τα κρουστά του ζωντανεύει ήχους της φύσης που ακούγονται στο παραμύθι.

Η μουσική , η ραδιοσκηνοθεσία και η διεύθυνση παραγωγής είναι του Μιχάλη Κουμπιού και η εικονογράφηση του Αντώνη Καπίρη. Το παραμύθι διασκεύασε η δημοσιογράφος Λίτσα Τότσκα.

Εκτός από την αφήγηση του παραμυθιού το CD περιέχει και «Το Τραγούδι του Ασχημόπαπου», σε μουσική Μιχάλη Κουμπιού και στίχους Κώστα Φασουλά που ερμηνεύει η Δέσποινα Ολυμπίου.

Το «Ασχημόπαπο» κυκλοφορεί σε πολυτελή έκδοση βιβλίου-CD από τη UNIVERSAL MUSIC.

Σχετικές ειδήσεις
Η Αγγελική Τουμπανάκη live στο Ίλιον Plus
16.02.2017 16:58
Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, η ιδιοσυγκρασιακή βοκαλίστρια Αγγελική Τουμπανάκη με τους δεξιοτέχνες συνεργάτες της, ξανα στο ΙΛΙΟΝ plus ...συγκινούν και μας ξεσηκώνουν!
Η δεσποινίς Μαρία Καλογεροπούλου: Αφιέρωμα στη Μαρία Κάλλας στο Μέγαρο
08.02.2017 13:28
Μια γοητευτική, όσο και σπάνια, πλευρά της Κάλλας μας αποκαλύπτει το πρόγραμμα που έχει επιμεληθεί ο σπουδαίος σολίστ και παιδαγωγός του κλασικού τραγουδιού Άρης Χριστοφέλλης, το οποίο θα παρουσιαστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Από τη Σαπφώ στην Κική Δημουλά, με τη Μαρία Φαραντούρη και την Εύα Κοταμανίδου στο Αίγιο
10.08.2016 11:42
Η κορυφαία ερμηνεύτρια Μαρία Φαραντούρη και η σπουδαία ηθοποιός Εύα Κοταμανίδου συναντούν τη μελοποιημένη ποίηση της Κικής Δημουλά από τον συνθέτη Σάκη Παπαδημητρίου, το Σάββατο 20 Αυγούστου στις 9 μ.μ. στο Υπαίθριο Θέατρο «Γιώργος Παππάς» στο Αίγιο.
Από τη Σαπφώ στην Κική Δημουλά
14.07.2016 10:01
Η κορυφαία ερμηνεύτρια Μαρία Φαραντούρη και η σπουδαία ηθοποιός Εύα Κοταμανίδου συναντούν τη μελοποιημένη ποίηση της Κικής Δημουλά από τον συνθέτη Σάκη Παπαδημητρίου, το Σάββατο 20 Αυγούστου στο Υπαίθριο Θέατρο «Γιώργος Παππάς» στο Αίγιο.
Η Αγγελική Τουμπανάκη και ο Ηλίας Δουμάνης στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου
06.06.2016 10:40
H vocalist Αγγελική Τουμπανάκη και ο ντράμερ Ηλίας Δουμάνης δημιουργούν το Drums & Voice Jazztronica project, ένα πρωτοποριακό ντουέτο τυμπάνων και φωνής και το παρουσιάζουν την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016 στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου.