Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Πρωτοψάλτη - Κορκολής, σε νέα παράσταση!

Πρωτοψάλτη - Κορκολής, σε νέα παράσταση!
Επί σκηνής του Gazarte, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής για δεύτερο χρόνο, ετοιμάζουν μία νέα παράσταση στην οποία θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά τραγούδια από τη νέα της δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Φυσικά δεν θα λείπουν και τα διαχρονικά, αγαπημένα, ενορχηστρωμένα με μία καινούργια πνοή, τραγούδια που αντέχουν στον χρόνο, τραγούδια που καθηλώνουν αλλά και ξεσηκώνουν όπως η Άλκηστις ξέρει να κάνει με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Μαζί τους ο Ze Luis Nascimento στα κρουστά όπου ταξιδεύει από το Salvador de Bahia της Βραζιλίας για να προσθέσει στην μαγευτική ατμόσφαιρα τα ηχοχρώματα και τις μυρωδιές της χώρας του.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, μια φωνή που μας ταξιδεύει στα πιο αγαπημένα μας ακούσματα με τρόπο μοναδικό και ο Στέφανος Κορκολής που με μαεστρία «παίζει» αναπάντεχα μουσικά παιχνίδια με δημιουργικό συναισθηματισμό , μπλέκουν σε κάποιες στιγμές με τον παλμό των κρουστών σε ένα πρόγραμμα που σχεδιάστηκε όχι για να εντυπωσιάσει αλλά για να αναδείξει τον πυρήνα της μουσικής βάζοντας σε πρώτο  πλάνο την φωνή και την ψυχή…

Σχετικές ειδήσεις
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής συνεχίζουν εκτός Αθηνών
13.02.2017 16:39
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής συνεχίζουν το “REUNIOΝ” εκτός Αθήνας!
3η παράσταση για Πρωτοψάλτη - Κορκολή στο Gazarte!
18.01.2017 14:44
Μετά την άκρως επιτυχημένη πορεία των παραστάσεών τους στο gazarte, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής θα βρίσκονται για τρεις ακόμη βραδιές στο Μain Stage τον Ιανουάριο.
Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Στέφανος Κορκολής: τελευταίες παραστάσεις στο Gazarte
03.01.2017 13:35
Μετά την άκρως επιτυχημένη πορεία των πρώτων παραστάσεων τους στο gazarte, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής θα βρίσκονται για τέσσερις ακόμη βραδιές στο Μain Stage τον Ιανουάριο. Μια παράσταση από αυτές που αντέχουν στον χρόνο, μια μουσική συνάντηση που κέρδισε ξανά τις καρδιές μας!
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής συνεχίζουν στο Gazarte
13.12.2016 14:56
Μετά την άκρως επιτυχημένη πορεία των παραστάσεων, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής θα βρίσκονται για τρεις ακόμη βραδιές στο Μain Stage του gazarte.
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής επιστρέφουν στο Gazarte
14.11.2016 10:22
H παράσταση - σταθμός που αγαπήθηκε όσο λίγες και έπαιξε δυο ολόκληρες σεζόν στο Gazarte κάνει... “Reunion”.