Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Πρωτοψάλτη - Κορκολής, σε νέα παράσταση!

Πρωτοψάλτη - Κορκολής, σε νέα παράσταση!
Επί σκηνής του Gazarte, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής για δεύτερο χρόνο, ετοιμάζουν μία νέα παράσταση στην οποία θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά τραγούδια από τη νέα της δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Φυσικά δεν θα λείπουν και τα διαχρονικά, αγαπημένα, ενορχηστρωμένα με μία καινούργια πνοή, τραγούδια που αντέχουν στον χρόνο, τραγούδια που καθηλώνουν αλλά και ξεσηκώνουν όπως η Άλκηστις ξέρει να κάνει με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Μαζί τους ο Ze Luis Nascimento στα κρουστά όπου ταξιδεύει από το Salvador de Bahia της Βραζιλίας για να προσθέσει στην μαγευτική ατμόσφαιρα τα ηχοχρώματα και τις μυρωδιές της χώρας του.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, μια φωνή που μας ταξιδεύει στα πιο αγαπημένα μας ακούσματα με τρόπο μοναδικό και ο Στέφανος Κορκολής που με μαεστρία «παίζει» αναπάντεχα μουσικά παιχνίδια με δημιουργικό συναισθηματισμό , μπλέκουν σε κάποιες στιγμές με τον παλμό των κρουστών σε ένα πρόγραμμα που σχεδιάστηκε όχι για να εντυπωσιάσει αλλά για να αναδείξει τον πυρήνα της μουσικής βάζοντας σε πρώτο  πλάνο την φωνή και την ψυχή…

Σχετικές ειδήσεις
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής επιστρέφουν στο Gazarte
14.11.2016 10:22
H παράσταση - σταθμός που αγαπήθηκε όσο λίγες και έπαιξε δυο ολόκληρες σεζόν στο Gazarte κάνει... “Reunion”.
Ο Στέφανος Κορκολής στο Αίθριο Δημαρχείου Κηφισιάς
19.08.2016 14:02
Ο Στέφανος Κορκολής επιστρέφει στo Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 21:00, με δικά του έργα.
20 χρόνια «Μαζί για το Παιδί» με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και τον Στέφανο Κορκολή στο Ηρώδειο
05.08.2016 16:52
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής, θα ντύσουν την επέτειο των 20 χρόνων της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» με ένα μοναδικό ρεσιτάλ για πιάνο και φωνή στο Ηρώδειο, τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:00.
Τα χρώματα της Ελλάδας: Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη για μία βραδιά στη Σύρο
29.07.2016 12:36
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μαζί με πέντε εξαιρετικούς σολίστες μουσικούς έρχεται για μία βραδιά στη Σύρο την Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016 στον Χώρο Πολιτισμού «Μάνος Ελευθερίου» για να παρουσιάσει τη μουσική παράσταση «Τα χρώματα της Ελλάδας».
Ο Μίμης Πλέσσας και ο Στέφανος Κορκολής στο Sirocco's Club
16.05.2016 11:31
Μετά από 15 χρόνια, ο Μίμης Πλέσσας και ο Στέφανος Κορκολής συναντιούνται ξανά σε δύο πιάνα.