Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Ο Mike Cooper live στο Booze

Ο Mike Cooper live στο Booze
Στις 31 Ιανουαρίου θα επισκεφθεί το Booze για μια και μοναδική συναυλία ένας συμπαθής ασκεπής 67άρης, φορώντας ένα χαβανέζικο πουκάμισο και μεγάλα ντεμοντέ γυαλιά, που θα παίξει με την προετοιμασμένη National Steel Guitar. Πρόκειται για τον Mike Cooper, μια από τις πιο ξεχωριστές μορφές στον χώρο της σύγχρονης avant-garde και πειραματικής-αυτοσχεδιαστικής folk.

Ο Mike Cooper, στις ζωντανές του εμφανίσεις παίζει αποκλειστικά αυτοσχεδιαστικά, χωρίς πλάνο και παρτιτούρες αλλά πάντοτε προσπαθεί να δημιούργησει κάτι ουσιώδες είτε αποδομόντας τα blues, είτε περιπαίζοντας με τις μουσικές κλίμακες της Χαβανέζικης κιθάρας, είτε τραγουδώντας άτονα βιωματικούς αφαιρετικούς στίχους.

Μην χάσετε έναν μοναδικό ταξιδευτή των εξώτερων όριων της post – everything σύγχρονης μουσικής πραγματικότητας.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Markus Stockhausen για μία μοναδική συναυλία στον Πύργο Μπαζαίου
22.07.2016 16:22
Ο διάσημος τρομπετίστας και συνθέτης Markus Stockhausen θα επισκεφθεί για τρίτη φορά τον Πύργο Μπαζαίου για να δώσει μία μοναδική συναυλία κάτω από «τα χίλια μάτια της νύχτας», την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016.
Ο Jan Spisak των Dilemma live στο Booze
19.05.2016 12:19
Την Πέμπτη 26 Μαΐου 2016 στις 21.30 στο Booze :Cooperativa και με ελεύθερη είσοδο σας καλούμε όλους να απολαύσετε μια μοναδική εμφάνιση του Σλοβάκου καλλιτέχνη Jan Spisak.
Μνήμη: Συναυλία από τους Εx Silentio στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
18.04.2016 13:33
Συνεχίζοντας την παράδοση των ετήσιων εκδηλώσεών του για το Θείο Πάθος, το Μέγαρο Μουσικής εγκαινιάζει τον φετινό Κύκλο Adagio-Μουσικές για τις μέρες του Πάσχα, με το κορυφαίο σύνολο παλαιάς μουσικής Ex Silentio, το οποίο θα παρουσιάσει τη συναυλία με τίτλο «Μνήμη» το Σάββατο του Λαζάρου 23 Απριλίου (ώρα έναρξης 20:30) στην Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος.
Μια γέφυρα μουσικής επάνω από τη Συγγρού: Η τρίτη συναυλία
07.04.2016 14:57
Δύο γείτονες, η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και το Πάντειο Πανεπιστήμιο, συνεργάζονται σε έναν κύκλο συναυλιών σύγχρονης μουσικής παρουσιάζοντας τον ήχο του σήμερα.
Μνήμη: Συναυλία του Ex Silentio στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
18.03.2016 14:56
Το Ex Silentio παρουσιάζει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στο πλαίσιο του κύκλου Adagio - Μουσικές για τις ημέρες του Πάσχα, τη συναυλία Μνήμη.