Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Το συγκρότημα Αρμός στο 1000 και 2 Νύχτες

Το συγκρότημα Αρμός στο 1000 και 2 Νύχτες
Το ανερχόμενο συγκρότημα Αρμός από την Κρήτη, με το μετα-Χατζιδακικό κι έντονα μεσογειακό του ύφος θα εμφανιστεί την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στη μουσική σκηνή 1000 + 2 Νύχτες, όπου θα παρουσιάσει τις δύο δισκογραφικές δουλειές του Αμόνι και Νερό (συμμ. Μανώλης Λιδάκης - LEGEND) και Άνεμοι και Παλίρροιες (συμμ. Μπάμπης Στόκας και Λιζέτα Καλημέρη - LEGEND).

Το πρόγραμμα θα διανθιστεί με διασκευές αγαπημένων τραγουδιών των σημαντικότερων Ελλήνων συνθετών ενώ αναφορά θα γίνει και στη μουσική της Κρήτης.

Καλεσμένοι τους επί σκηνής ο συνθέτης Δημήτρης Μαραμής και η πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια Κορίνα Λεγάκη .

Ο Δ. Μαραμής μαζί με το συγκρότημα Αρμός, συναντήθηκαν δισκογραφικά στη σύνθεση του νέου δίσκου της Κορίνας Λεγάκη (Χορός με τη Βροχή), που θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο.

Οι Αρμός είναι: Λευτέρης Μουρτζάκης στο τραγούδι, Μάνος Σμαργιανάκης στην κιθάρα και το τραγούδι, Απόστολος Ξυριτάκης στο Πιάνο και Γιάννης Κιαγιαδάκης στο Μπάσο .

Σχετικές ειδήσεις
Οι Ένα Βήμα Μπροστά live στο Faust
07.12.2016 13:50
Οι Ένα Βήμα Μπροστά, το νέο και ανερχόμενο ελληνόφωνο ατμοσφαιρικό έντεχνο ροκ συγκρότημα, κλείνουν φέτος 15 χρόνια παρουσίας στον χώρο και το γιορτάζουν σε κάθε τους εμφάνιση, έχοντας στις μουσικές τους αποσκευές και το νέο τους EP όλα γράφουν.
Οι encardia live στο Φουγάρο
17.08.2016 10:00
Το ΦΟΥΓΑΡΟ, ο Όμιλος για την UNESCO Αργολίδας και ο Οργανισμός Πολιτισμού και Κοινωνικής Ψυχαγωγίας «ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» παρουσιάζουν το Σάββατο 20 Αυγούστου στις 9μμ στο Αίθριο 1 το συγκρότημα encardia στη μουσική παράσταση «Τραγούδια και Όνειρα», που πραγματοποιείται για φιλανθρωπικό σκοπό.
Οι Femmes Fatales live στο Maamaya!
11.04.2016 15:07
Το συγκρότημα “FEMMES FATALES” παρουσιάζει στο Maamaya την ξεσηκωτική μουσική παράσταση “LA FIESTA” και η γιορτή ξεκινά!
Οι Social Waste με νέο άλμπουμ στο ΙΛΙΟΝ plus
16.03.2016 14:45
Οι Social Waste, το κοινωνικοπολιτικό χιπ χοπ συγκρότημα από την Κρήτη με τον Μεσογειακό ήχο, μας καλούν στην παρουσίαση του καινούριου τους άλμπουμ «Με μια πειρατική Γαλέρα» το Σάββατο 19 Μάρτη 2016 στο ΙΛΙΟΝ plus.
Λαϊκή παραδοσιακή μουσική από το Ιράν με τους Saba στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
10.03.2016 10:25
Το βραβευμένο συγκρότημα Σαμπά [Saba] έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την Τετάρτη 16 Μαρτίου στις 8:30 το βράδυ, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, για να παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό ένα μεγάλο φάσμα οργανικών και φωνητικών συνθέσεων της ιρανικής μουσικής.