Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Μια παράσταση κόντραcanto

Μια παράσταση κόντραcanto
Από την Παρασκευή 21 Μαρτίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο για 10 παραστάσεις ο Γιάννης Κότσιρας και οι Tρίο παρουσιάζουν μια διαφορετική παράσταση στο ΖΟΟΜ, στην Πλάκα.

Από την Παρασκευή 21 Μαρτίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο για 10 παραστάσεις ο Γιάννης Κότσιρας και οι Tρίο παρουσιάζουν μια διαφορετική παράσταση στο ΖΟΟΜ, στην Πλάκα.

Την καρδιά της Ανοιξης επέλεξε ο δημοφιλής τραγουδιστής για να παρουσιάσει μια διαφορετική παράσταση.

Τρείς ταλαντούχοι μουσικοί συμπρωταγωνιστούν στην κυριολεξία σε αυτή την καινούργια μουσική προσέγγιση βάζοντας ο καθένας την ενορχηστρωτική του ιδέα αλλά και την προσωπική του δεξιοτεχνία.

Ο Ντίνος Γεωργούντζος στο πιάνο , στα πνευστά και στα κρουστά, ο Αντώνης Μιτζέλος-που επανεμφανίζεται στο πλευρό του Γιάννη Κότσιρα μετά από αρκετό καιρό-στην κιθάρα και τα κρουστά και ο Τάσος Παπαστάμου στο βιολί , το μαντολίνο και επίσης τα κρουστά, παρουσιάζουν την μουσική παράσταση «κόντραcanto» που στη μουσική χαρακτηρίζει τη μελωδία που πάει κόντρα στη βασική μελωδία της σύνθεσης.

Η παράσταση εκφράζει την επιθυμία του ερμηνευτή να τραγουδήσει κόντρα στη λογική των μεγάλων χώρων και της απρόσωπης διασκέδασης επιλέγοντας τραγούδια από το δισκογραφημένο υλικό του που δεν τα λέει συχνά, μαζί με αγαπημένα τραγούδια καθώς και κάποιες από τις μεγάλες επιτυχίες του, όλα με διαφορετικό ήχο, χωρίς ηλεκτρισμό.

Info
ΖΟΟΜ,
Κυδαθηναίων 39
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 21032 25 920
Εναρξη 22:30

Σχετικές ειδήσεις
Του έρωτα όλα τα φίλτρα: Αναστασία Έδεν, Άρης Βλάχος & Μάνος Ελευθερίου στον Ιανό
05.09.2016 15:29
Η Αναστασία Έδεν και ο συνθέτης Άρης Βλάχος παρουσιάζουν στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016, τη μουσική παράσταση «Του Έρωτα όλα τα Φίλτρα».
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας με την «Παραγγελιά» στο Σχηματάρι
18.08.2016 11:26
Δύο σπουδαίοι ερμηνευτές, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας, ταξιδεύουν με τα καλύτερα τραγούδια της "Παραγγελιάς" και στις 10 Σεπτεμβρίου 2016 θα βρίσκονται στο Δημοτικό Στάδιο Σχηματαρίου.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας με την «Παραγγελιά» στην Καλαμάτα
29.07.2016 14:40
Δύο σπουδαίοι ερμηνευτές, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας, ταξιδεύουν στην Καλαμάτα με τα καλύτερα τραγούδια της "Παραγγελιάς" για δύο μοναδικές συναυλίες στο Θέατρο Κάστρου, στις 8 & 9 Αυγούστου 2016.
Δήμητρα Γερολέμου & Ορχήστρα Τσέπης live στο Μπαράκι της Διδότου
10.06.2016 11:54
Η Δήμητρα Γερολέμου συναντά την πιο ευρηματική ορχήστρα τσέπης, τον Νίκο Στάικο στα πλήκτρα και τη φωνή και τον Ηλία Πολυχρονιάδη στα κρουστά και την κιθάρα και στήνουν μια πολύχρωμη μουσική παράσταση γεμάτη αυθορμητισμό και δεξιοτεχνία, την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016 στο Μπαράκι της Διδότου.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας live στο Θέατρο Δάσους
25.05.2016 17:08
Οι δύο σπουδαίοι ερμηνευτές, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας, ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη για μια μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Δάσους, τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016, στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Δάσους.