Η νέα ταινία της Disney και της Pixar απογειώνει μικρούς και μεγάλους Ψηλά στον ουρανό! Το πρωτότυπο και ευφάνταστο ταξίδι του 78χρονου Καρλ Φρέντριξεν και της παρέας του αποτυπώνεται με ζωντάνια στις σελίδες των βιβλίων της ταινίας που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα.

Ποτέ δεν είναι αργά για να γίνει αληθινό ένα παιδικό όνειρο! Ο ηλικιωμένος, συνταξιούχος πωλητής μπαλονιών Καρλ Φρέντριξεν δένει στο σπίτι του χιλιάδες μπαλόνια και απογειώνεται, μαζί με τις αναμνήσεις μιας ζωής και τη λαχτάρα για το άγνωστο που θα συναντήσει!

Πετάει προς τα άγρια τοπία της Νότιας Αμερικής, διασχίζει τα πέρατα του κόσμου, με αναπάντεχο συνταξιδιώτη τον 8χρονο Ράσελ και τον Νταγκ, το σκύλο που μιλάει. Στο ταξίδι τους συναντούν τους πιο εξωτικούς και παράξενους χαρακτήρες, και ζουν την περιπέτεια της ζωής τους, γεμάτη γέλιο, δράση, αλλά και συναίσθημα.

Η ιστορία κυκλοφορεί σε βιβλίο με τρεις εκδοχές, στις σειρές Κλασικά, Μίνι και Μαγικός κόσμος, προσαρμοσμένες στις ηλικίες των μικρών αναγνωστών.

Το βιβλίο θα παρουσιαστεί το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στις 12.30 το μεσημέρι, στο κατάστημα FNAC στο Μαρούσι (Α. Παπανδρέου 35) και θα πλαισιωθεί από δραστηριότητες όπως face painting, θεατρικό παιχνίδι, κατασκευές και ζωγραφική.