Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Ο Μάκης Αμπλιανίτης live στον ΙΑΝΟ

Ο Μάκης Αμπλιανίτης live στον ΙΑΝΟ
Ο Μάκης Αμπλιανίτης θα εμφανιστεί στον ΙΑΝΟ για να παρουσιάσει ζωντανά το δίσκο του KISMET, καθώς και κομμάτια από το χρυσό δίσκο BAHAR, με τέσσερις καταξιωμένους βιρτουόζους μουσικούς να πλαισιώνουν τον ίδιο στην κιθάρα και το τραγούδι.

Επτά χρόνια μετά το χρυσό δίσκο BAHAR, και τρία χρόνια μετά τη συνεργασία του με τη Μαρία Φαραντούρη για το MOSAIC, αλλά και το BAHAR LIVE, under the sky, ο Μάκης Αμπλιανίτης κυκλοφορεί το νέο του δίσκο.

Τα live του Μάκη, σε Ελλάδα και εξωτερικό χαρακτηρίζονται από την ζωντάνια των ρυθμών, την μεστότητα των μελωδικών του γραμμών και την συνύπαρξη στοιχείων από την παράδοση του τόπου μας, με προεκτάσεις στην Μεσόγειο και την Ανατολή.

Πάνω από 10 συλλογές που περιλαμβάνουν τραγούδια του συνθέτη, κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο, ενώ πολλοί ξένοι καλλιτέχνες έχουν ερμηνεύσει τραγούδια από τις δουλειές του.

Στις ζωντανές εμφανίσεις, ο δεξιοτέχνης Γιώργος Μαγκλάρας στο βιολί , πλέκει αριστοτεχνικά το μουσικό τοπίο. Το αποτέλεσμα αναμφίβολα συναρπαστικό.    

Σχετικές ειδήσεις
Ο Παντελής Θαλασσινός στον Ιανό
09.11.2016 17:20
Ο Παντελής Θαλασσινός με πέντε φίλους του, τον Πέτρο Βαρθακούρη: κιθάρες ακουστικές /κοντραμπάσο, τον Σωτήρη Μαργώνη: βιολί, τον Λευτέρη Χαβουτσά: κλασική κιθάρα, τον Φίλιππο Λευκαδίτη: κρουστά, και ηχολήπτη τον Γιώργο Καρυώτη, θα παρουσιάσει στον ΙΑΝΟ για δυο βραδιές, με διάθεση ακουστική, και χαμηλές εντάσεις, τραγούδια απ το γνωστό και άγνωστο ρεπερτόριό του, καθώς και τις δυο τελευταίες του δουλειές με τίτλο: Να ΄ταν ο Πόλεμος χορός και Με δυο ρολόγια.
Ο Μανώλης Λιδάκης για δύο βραδιές στον Ιανό
31.10.2016 15:28
Ο Μανώλης Λιδάκης θα εμφανιστεί για δύο βραδιές, την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016, στον Ιανό για να παρουσιάσει το "Ρεσιτάλ".
O συνθέτης Νεοκλής Νεοφυτίδης ζωντανά στον Ιανό
28.03.2016 13:47
O συνθέτης, πιανίστας και ενορχηστρωτής Νεοκλής Νεοφυτίδης έρχεται το Σάββατο 9 Απριλίου 2016 στον Ιανό, για πρώτη φορά σε μία βραδιά με δικά του τραγούδια από τον προσωπικό του δίσκο «Φαγιούμ».
Τέσσερις νέοι συνθέτες στον Ιανό
18.01.2016 14:30
Τέσσερις νέοι συνθέτες, ο Στάθης Γκότσης, ο Γιώργος Καγιαλίκος, η Μάρθα Μεναχέμ και ο Δαμιανός Πάντας, παρουσιάζουν το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 στον Ιανό, τραγούδια από τις πρόσφατες δισκογραφικές δουλειές τους που έχουν εκδοθεί στο Μετρονόμο, αλλά και ανέκδοτα τραγούδια.
Η Αρλέτα ζωντανά στον Ιανό!
21.12.2015 11:02
H Αρλέτα επιστρέφει στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015, στις 20:30, για να μας χαρίσει μια μαγική παράσταση με αγαπημένες μπαλάντες και σπουδαία τραγούδια.