Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Ο Μάκης Αμπλιανίτης live στον ΙΑΝΟ

Ο Μάκης Αμπλιανίτης live στον ΙΑΝΟ
Ο Μάκης Αμπλιανίτης θα εμφανιστεί στον ΙΑΝΟ για να παρουσιάσει ζωντανά το δίσκο του KISMET, καθώς και κομμάτια από το χρυσό δίσκο BAHAR, με τέσσερις καταξιωμένους βιρτουόζους μουσικούς να πλαισιώνουν τον ίδιο στην κιθάρα και το τραγούδι.

Επτά χρόνια μετά το χρυσό δίσκο BAHAR, και τρία χρόνια μετά τη συνεργασία του με τη Μαρία Φαραντούρη για το MOSAIC, αλλά και το BAHAR LIVE, under the sky, ο Μάκης Αμπλιανίτης κυκλοφορεί το νέο του δίσκο.

Τα live του Μάκη, σε Ελλάδα και εξωτερικό χαρακτηρίζονται από την ζωντάνια των ρυθμών, την μεστότητα των μελωδικών του γραμμών και την συνύπαρξη στοιχείων από την παράδοση του τόπου μας, με προεκτάσεις στην Μεσόγειο και την Ανατολή.

Πάνω από 10 συλλογές που περιλαμβάνουν τραγούδια του συνθέτη, κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο, ενώ πολλοί ξένοι καλλιτέχνες έχουν ερμηνεύσει τραγούδια από τις δουλειές του.

Στις ζωντανές εμφανίσεις, ο δεξιοτέχνης Γιώργος Μαγκλάρας στο βιολί , πλέκει αριστοτεχνικά το μουσικό τοπίο. Το αποτέλεσμα αναμφίβολα συναρπαστικό.    

Σχετικές ειδήσεις
Ο Μάκης Αμπλιανίτης στο Half Note Jazz Club
26.01.2017 16:40
Ο κορυφαίος κιθαρίστας-συνθέτης Μάκης Αμπλιανίτης θα παρουσιάσει το νέο του άλμπουμ “URANOS” στη σκηνή του Half Note Jazz Club, σ’ έναν απόλυτα ταιριαστό χώρο όπου έχει παρουσιάσει και τις προηγούμενες δισκογραφικές του δουλειές.
Η Σοφία Παπάζογλου στον Ιανό
09.01.2017 13:44
Η Σοφία Παπάζογλου θα εμφανιστεί στον Ιανό, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, για μία μουσική βραδιά με τίτλο «Οι δικές μας ξένες».
Ο Παντελής Θαλασσινός στον Ιανό
09.11.2016 17:20
Ο Παντελής Θαλασσινός με πέντε φίλους του, τον Πέτρο Βαρθακούρη: κιθάρες ακουστικές /κοντραμπάσο, τον Σωτήρη Μαργώνη: βιολί, τον Λευτέρη Χαβουτσά: κλασική κιθάρα, τον Φίλιππο Λευκαδίτη: κρουστά, και ηχολήπτη τον Γιώργο Καρυώτη, θα παρουσιάσει στον ΙΑΝΟ για δυο βραδιές, με διάθεση ακουστική, και χαμηλές εντάσεις, τραγούδια απ το γνωστό και άγνωστο ρεπερτόριό του, καθώς και τις δυο τελευταίες του δουλειές με τίτλο: Να ΄ταν ο Πόλεμος χορός και Με δυο ρολόγια.
Ο Μανώλης Λιδάκης για δύο βραδιές στον Ιανό
31.10.2016 15:28
Ο Μανώλης Λιδάκης θα εμφανιστεί για δύο βραδιές, την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016, στον Ιανό για να παρουσιάσει το "Ρεσιτάλ".
O συνθέτης Νεοκλής Νεοφυτίδης ζωντανά στον Ιανό
28.03.2016 13:47
O συνθέτης, πιανίστας και ενορχηστρωτής Νεοκλής Νεοφυτίδης έρχεται το Σάββατο 9 Απριλίου 2016 στον Ιανό, για πρώτη φορά σε μία βραδιά με δικά του τραγούδια από τον προσωπικό του δίσκο «Φαγιούμ».