Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

Ο Μάκης Αμπλιανίτης live στον ΙΑΝΟ

Ο Μάκης Αμπλιανίτης live στον ΙΑΝΟ
Ο Μάκης Αμπλιανίτης θα εμφανιστεί στον ΙΑΝΟ για να παρουσιάσει ζωντανά το δίσκο του KISMET, καθώς και κομμάτια από το χρυσό δίσκο BAHAR, με τέσσερις καταξιωμένους βιρτουόζους μουσικούς να πλαισιώνουν τον ίδιο στην κιθάρα και το τραγούδι.

Επτά χρόνια μετά το χρυσό δίσκο BAHAR, και τρία χρόνια μετά τη συνεργασία του με τη Μαρία Φαραντούρη για το MOSAIC, αλλά και το BAHAR LIVE, under the sky, ο Μάκης Αμπλιανίτης κυκλοφορεί το νέο του δίσκο.

Τα live του Μάκη, σε Ελλάδα και εξωτερικό χαρακτηρίζονται από την ζωντάνια των ρυθμών, την μεστότητα των μελωδικών του γραμμών και την συνύπαρξη στοιχείων από την παράδοση του τόπου μας, με προεκτάσεις στην Μεσόγειο και την Ανατολή.

Πάνω από 10 συλλογές που περιλαμβάνουν τραγούδια του συνθέτη, κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο, ενώ πολλοί ξένοι καλλιτέχνες έχουν ερμηνεύσει τραγούδια από τις δουλειές του.

Στις ζωντανές εμφανίσεις, ο δεξιοτέχνης Γιώργος Μαγκλάρας στο βιολί , πλέκει αριστοτεχνικά το μουσικό τοπίο. Το αποτέλεσμα αναμφίβολα συναρπαστικό.    

Σχετικές ειδήσεις
Evripidis and his Tragedies live στο Βρυσάκι
07.09.2016 13:16
Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου ο Evripidis and his Tragedies επιστρέφει στο Βρυσάκι για να παρουσιάσει κομμάτια από όλη του την καριέρα, στην πιο απογυμνωμένη από στολίδια αλλά και πιο ουσιαστική βερσιόν τους, επικεντρώνοντας στον τελευταίο του δίσκο "Futile Games In Space And Time", αλλά παρουσιάζοντας και πολλά ακυκλοφόρητα κομμάτια από τον επερχόμενο ελληνικό του δίσκο.
Jazz in Time: Η Ναταλία Ρασούλη live στον Ιανό
19.05.2016 13:26
H Ναταλία Ρασούλη σε συνέχεια των εμφανίσεών της, έρχεται στον ΙΑΝΟ στις 26 Μαΐου 2016 για μια παράσταση Jazz 'n' Blues, πραγματοποιώντας ένα μεγάλο ταξίδι στα θρυλικά τραγούδια της Jazz, της Blues αλλά και της Gospel μουσικής.
O συνθέτης Νεοκλής Νεοφυτίδης ζωντανά στον Ιανό
28.03.2016 13:47
O συνθέτης, πιανίστας και ενορχηστρωτής Νεοκλής Νεοφυτίδης έρχεται το Σάββατο 9 Απριλίου 2016 στον Ιανό, για πρώτη φορά σε μία βραδιά με δικά του τραγούδια από τον προσωπικό του δίσκο «Φαγιούμ».
Τέσσερις νέοι συνθέτες στον Ιανό
18.01.2016 14:30
Τέσσερις νέοι συνθέτες, ο Στάθης Γκότσης, ο Γιώργος Καγιαλίκος, η Μάρθα Μεναχέμ και ο Δαμιανός Πάντας, παρουσιάζουν το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 στον Ιανό, τραγούδια από τις πρόσφατες δισκογραφικές δουλειές τους που έχουν εκδοθεί στο Μετρονόμο, αλλά και ανέκδοτα τραγούδια.
Η Αρλέτα ζωντανά στον Ιανό!
21.12.2015 11:02
H Αρλέτα επιστρέφει στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015, στις 20:30, για να μας χαρίσει μια μαγική παράσταση με αγαπημένες μπαλάντες και σπουδαία τραγούδια.