Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης ζωντανά Δίπλα στο Ποτάμι

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης ζωντανά Δίπλα στο Ποτάμι
Με νέα δισκογραφική δουλειά αλλά πάντα με την ίδια διάθεση και με την μπάντα που τον ακολουθεί εδώ και χρόνια ο Δημήτρης Ζερβουδάκης επιστρέφει για να μας χαρίσει μοναδικές ζωντανές εμφανίσεις, στη μουσική σκηνή Δίπλα στο ποτάμι. 

Από την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο αγαπημένος τραγουδοποιός θα βρίσκεται στη μουσική σκηνή Δίπλα Στο Ποτάμι για να παρουσιάσει live τόσο τα κομμάτια από το νέο του άλμπουμ Πως Να Αναπνεύσω που μόλις κυκλοφόρησε, όσο και αγαπημένα σε όλους μας τραγούδια από όλη τη δισκογραφία του.

Το άλμπουμ Πως Να Αναπνεύσω περιλαμβάνει δώδεκα νέες συνθέσεις του Δημήτρη Ζερβουδάκη από τα οποία τα τέσσερα ανήκουν στηνπρωτοεμφανιζόμενη Σοφία Γεωργαντζή, ενώ σε άλλα δυο κομμάτια στίχους μαζί με τον Δημήτρη έγραψαν οι Γιάννης Παν. Μήτσης και Χάρης Καφετζόπουλος.

Ο δίσκος κινείται μεταξύ απτάλικων, ζεϊμπέκικων, τσιφτετελιών αλλά και αργών δημοτικών ρυθμών μαζί με την ροκ και την μπλουζ διάθεση και εισφορά του Δημήτρη Ζερβουδάκη στην ερμηνεία.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης live  στο ΙΛΙΟΝ plus!
27.10.2016 14:25
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, συναντά παλιούς και νέους φίλους για τρεις ακόμη παραστάσεις στο γνωστό πλέον στέκι της Αθήνας ΙΛΙΟΝ Plus.
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης για δύο live στο Σταυρό του Νότου
22.04.2016 12:32

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης κλείνει τη φετινή χειμερινή σεζόν στο αγαπημένο του στέκι. Για δύο μόνο Σάββατα 7 & 14 Μαΐου κατεβαίνει στο Club του Σταυρού του Νότου, κουβαλώντας πάντα στις αποσκευές του, τις μουσικές, τα στιχάκια του, την αγάπη του για αυτό που κάνει και τη χαρά της ζωντανής επαφής!
Με μια προσευχή: Δημήτρης Βοζαΐτης and Band live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
01.03.2016 11:59
Ο νέος ερμηνευτής Δημήτρης Βοζαΐτης επιστρέφει την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 με τη νέα, τετραμελή μπάντα του και ανανεωμένο πρόγραμμα στη μουσική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου - Upstage, με την μουσική παράσταση «Με μια προσευχή».
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης στο Ίλιον plus
09.02.2016 11:09
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, συναντά και πάλι το κοινό του στην Αθήνα για 3 μόνο παραστάσεις.
Ο Δημήτρης Μυστακίδης για δύο live στο Γυάλινο Upstage
11.12.2015 17:10
Μπορεί το ρεμπέτικο να αρθρώσει μία οικουμενική μουσική γλώσσα, χωρίς να χάσει την ταυτότητά του; Μπορούν οι διαφορετικές ερμηνείες σπουδαίων και αναγνωρισμένων καλλιτεχνών να βρουν τη νέα, κοινή τους διάλεκτο πάνω στα τάστα μίας κιθάρας; Ο Δημήτρης Μυστακίδης μας απαντά θετικά και ευθύβολα με τη νέα του δισκογραφική δουλειά που φέρει τον τίτλο «Εσπεράντο». Και μετά από απαίτηση του κόσμου, ο οποίος αγκάλιασε τόσο την τελευταία του δουλειά, όσο και το επιτυχημένο πρόγραμμα που έχει επιλέξει ο καλλιτέχνης, οι εμφανίσεις του στο Γυάλινο Upstage επαναλαμβάνονται την Παρασκευή 11 και την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου.