Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης ζωντανά Δίπλα στο Ποτάμι

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης ζωντανά Δίπλα στο Ποτάμι
Με νέα δισκογραφική δουλειά αλλά πάντα με την ίδια διάθεση και με την μπάντα που τον ακολουθεί εδώ και χρόνια ο Δημήτρης Ζερβουδάκης επιστρέφει για να μας χαρίσει μοναδικές ζωντανές εμφανίσεις, στη μουσική σκηνή Δίπλα στο ποτάμι. 

Από την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο αγαπημένος τραγουδοποιός θα βρίσκεται στη μουσική σκηνή Δίπλα Στο Ποτάμι για να παρουσιάσει live τόσο τα κομμάτια από το νέο του άλμπουμ Πως Να Αναπνεύσω που μόλις κυκλοφόρησε, όσο και αγαπημένα σε όλους μας τραγούδια από όλη τη δισκογραφία του.

Το άλμπουμ Πως Να Αναπνεύσω περιλαμβάνει δώδεκα νέες συνθέσεις του Δημήτρη Ζερβουδάκη από τα οποία τα τέσσερα ανήκουν στηνπρωτοεμφανιζόμενη Σοφία Γεωργαντζή, ενώ σε άλλα δυο κομμάτια στίχους μαζί με τον Δημήτρη έγραψαν οι Γιάννης Παν. Μήτσης και Χάρης Καφετζόπουλος.

Ο δίσκος κινείται μεταξύ απτάλικων, ζεϊμπέκικων, τσιφτετελιών αλλά και αργών δημοτικών ρυθμών μαζί με την ροκ και την μπλουζ διάθεση και εισφορά του Δημήτρη Ζερβουδάκη στην ερμηνεία.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης live στο Kremlino
13.01.2017 10:41
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης διανύοντας μια πολύ δημιουργική περίοδο, συναντά παλιούς και νέους φίλους για δύο μόνο εμφανίσεις στο KREMLINO στον Πειραιά.
Ο Δημήτρης Νέγκας live στη σκηνή του Γυάλινου - Up Stage
07.11.2016 10:06
Με αφορμή τη νέα του δισκογραφική δουλειά «Ταξίδι στο Άγνωστο Παρόν» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την 14 Music, ο Δημήτρης Νέγκας θα μας ταξιδέψει μουσικά με ένα μοναδικό live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, που θα συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων και τα καινούρια τραγούδια του νέου του άλμπουμ.
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης live  στο ΙΛΙΟΝ plus!
27.10.2016 14:25
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, συναντά παλιούς και νέους φίλους για τρεις ακόμη παραστάσεις στο γνωστό πλέον στέκι της Αθήνας ΙΛΙΟΝ Plus.
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης για δύο live στο Σταυρό του Νότου
22.04.2016 12:32

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης κλείνει τη φετινή χειμερινή σεζόν στο αγαπημένο του στέκι. Για δύο μόνο Σάββατα 7 & 14 Μαΐου κατεβαίνει στο Club του Σταυρού του Νότου, κουβαλώντας πάντα στις αποσκευές του, τις μουσικές, τα στιχάκια του, την αγάπη του για αυτό που κάνει και τη χαρά της ζωντανής επαφής!
Με μια προσευχή: Δημήτρης Βοζαΐτης and Band live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
01.03.2016 11:59
Ο νέος ερμηνευτής Δημήτρης Βοζαΐτης επιστρέφει την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 με τη νέα, τετραμελή μπάντα του και ανανεωμένο πρόγραμμα στη μουσική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου - Upstage, με την μουσική παράσταση «Με μια προσευχή».