Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Ο Omar Sosa ζωντανά στο Gazarte

Ο Omar Sosa ζωντανά στο Gazarte
Η νέα δύναμη της Afro-Cuban Jazz μουσικής σκηνής, ο Omar Sosa έρχεται στο Gazarte για δύο μοναδικές συναυλίες στις 15 και 16 Ιανουαρίου, με αυτοσχεδιάσμούς, γέλιο, μεταμορφώσεις με το πιάνο του, ανακαλύπτοντας τις μουσικές του κόσμου που ζούμε.

Όταν παίζει πιάνο, τα χέρια του πετούν. Μετά από δύο ώρες, το πιάνο παίρνει φωτιά. Από την Κούβα μέχρι την Αφρική, από την Latin Jazz μέχρι τις ρίζες της Αφρικανικής παραδοσιακής μουσικής.

Ο Omar Sosa είναι βιρτουόζος, συνθέτης, και πάνω απ’ όλα χαρισματικός άνθρωπος. Αν και δύο μέτρα, με αμέτρητα βραβεία στο ενεργητικό του, με υποψηφιότητες για  Grammy, BBC radio και 3 Awards, ο ίδιος δηλώνει μικρός και ταπεινός.

Η Latin Jazz συναντά την World μουσική , την Free Jazz και την Avant Garde.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Momo Trio live στο Gazarte
02.01.2017 12:24
Οι Momo Trio ανεβαίνουν στη σκηνή του Gazarte για μία διαφορετική τζαζ βραδιά, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017.
Ο Manu Dibango επιστρέφει στο Gazarte!
27.12.2016 15:47
Ο Manu Dibango, ο αγαπημένος του ελληνικού κοινού και μεγαλύτερος σαξοφωνίστας που γεννήθηκε στην αφρικανική ήπειρο, έρχεται, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, στο gazarte!
Ο Σταμάτης Μορφονιός ζωντανά στο ΚΕΤ
25.10.2016 14:12
Ο τραγουδοποιός Σταμάτης Μορφονιός έρχεται στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων για δύο μοναδικές εμφανίσεις, που διαφοροποιούνται με ό,τι έχει κάνει στο παρελθόν ζωντανά. Χωρίς άλλους μουσικούς, παρουσιάζει παλιότερες και νέες μουσικές του, σε ένα ακουστικό unplugged set, μόνος, με τη συνοδεία της κιθάρας του.
Η Ευανθία Ρεμπούτσικα και η Έλλη Πασπαλά για τρεις συναυλίες στο Gazarte
13.10.2016 15:22
Δύο γυναίκες με ξεχωριστό στίγμα επιστρέφουν στο GAZARTE μετά από πολλά χρόνια, σε μια μουσική συνεργασία με θηλυκή ματιά και ευαισθησία.
Ο Frenic live στο Roof Stage του Gazarte
10.03.2016 13:49
Κανένας δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στο ρυθμό! Ο Frenic, ένας από τους σημαντικότερους DJ - παραγωγούς ηλεκτρονικής μουσικής θα ανέβει στα decks του Gazarte και θα ξεσηκώσει τα πλήθη!