Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

Οι Cosmopolitan Big Party Band έρχονται στο Gazarte!

Οι Cosmopolitan Big Party Band έρχονται στο Gazarte!
Έφτασε επιτέλους η παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Είναι βράδυ και η πόλη έχει βάλει τα καλά της, το Gazarte είναι στολισμένο και ντυμένο στα γιορτινά του και μετρά αντίστροφα για την αλλαγή του χρόνου. Επίσημοι προσκεκλημένοι οι Cosmopolitan Big party Band που σημαίνει: Πάρτι μέχρι το ξημέρωμα!

Από τον soul ήχο της Motown μέχρι τη Jazz και το swing της δεκαετίας του 30\' του 40\' οι Cosmopolitan Big Party Band υπόσχονται την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ,την πρώτη ημέρα της χρονιάς και την επομένη κάτι το αξέχαστο!

Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Sting, τον Phil Collins, τον Chris Rea και τον Jamie Cullum. Αυτοί σίγουρα ξέρουν κάτι παραπάνω από εμάς!

Ο μεγαλύτερος barman του Manhattan φτιάχνει το Cosmopolitan με βότκα Cointreau, χυμό Cranberry, και λίγο φρέσκο lime.

Οι Cosmopolitan Big Party Band υιοθετούν αυτή τη συνταγή και προσθέτουν στο cocktail τους δόσεις από swing, jazz, soul, funk και ό,τι άλλο τραβάει η ψυχή σας.

Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε την γιορτινή σας ενδυμασία, το πιο λαμπερό χαμόγελο σας και αφήστε τα υπόλοιπα να τα αναλάβει η Cosmopolitan Big Party Band. Ένα κοσμοπολίτικο πάρτι που δεν πρέπει να χάσετε και να το διασκεδάσετε όπως ακριβώς αρμόζει..

Οι μέρες της παραμονής και της Πρωτοχρονιάς είναι τόσο σημαντικές για τη ζωή μας που όλοι θέλουμε να τις θυμόμαστε για καιρό...και έτσι θα γίνει! Καλή Χρονιά.

Σχετικές ειδήσεις
Η all star MusicFor Band στα Jazz Sundays του Gazarte
24.10.2016 17:15
Το Gazarte μας προσκαλεί σε μία ακόμα Jazz Κυριακή με 7 σπουδαίους καλλιτέχνες σε μία βραδιά με... music for band.
Η La Rochelle Band live στο Gazarte
07.03.2016 17:18
Το Gazarte υπόδεχεται στο Roof Stage τη La Rochelle Band!
Carnival Party στο Gazarte!
02.03.2016 15:37
Τα καθιερωμένα μασκέ party του GAZARTE είναι και πάλι εδώ. Για μία ακόμη φορά ο αγαπημένος χώρος της πόλης μας υποδέχεται για να περάσουμε δύο ξέφρενες νύχτες μέχρι το πρωί.
Παραμονή Χριστουγέννων στο Gazarte!
23.12.2015 10:19
Η Παραμονή Χριστουγέννων αναμένεται ξεχωριστή στο Gazarte, με το «Santa's secret dance» του Δημήτρη Καλαντζή στο Theater Stage, το εκρηκτικό show του George Zervos στο Roof Stage, σε συνδυασμό με το ιδανικό soundtrack από τους DJ's και την υψηλή γαστρονομία.
Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Gazarte!
09.12.2015 11:28
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το GAZARTE, ο αγαπημένος χώρος της πόλης, φοράει το γιορτινά του και υποδέχεται τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με ζεστασιά, χαμόγελα, πολλή μουσική και αστραφτερές παρουσίες!