Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Bellevue Cadillac live στο Half Note!

Bellevue Cadillac live στο Half Note!
Το Half Note φιλοξενεί τους Bellevue Cadillac, οι οποίοι έρχονται με διαθέσεις για εορταστικά ξέφρενα Swingin\' parties, που θα διαρκέσουν μέχρι και τις πρώτες ημέρες του νέου έτους!

Οι Bellevue Cadillac δεν είναι μια κανονική μπάντα , είναι μια πολλών γενιών μουσική εμπειρία που τη χαρακτηρίζει η χαρά, τα κωμικά στοιχεία, η συμμετοχή του κοινού και αποτελούν το πιο αστείο show επί σκηνής που βρίσκεται αυτήν την στιγμή σε περιοδεία .

Φανταστείτε τους Cab Calloway, James Brοwn, Barry White, Sam and Dave, Lyle Lovett, Brian Setzer, Garth Brooks και Stevce Martin με ιπτάμενα τρομπόνια, περιστρεφόμενες τρομπέτες, σαξόφωνα που τσιρίζουν να χοροπηδούν πάνω στη σκηνή και χορεύουν με το κοινό. Όλοι οι θεατές παίρνουν θέση σε αυτήν την μεγάλη Cadillac καθώς κάνει τη διαδρομή της από τη τζαζ του \'20 στην R&B της Νέας Ορλεάνης, στα blues του Kansas City και στα swing της δεκαετίας του \'30 και του \'40.

Επόμενη στάση η R&B του ’50, Stax, Muscle Shoals και το Memphis. Πάρε τη διαδρομή 66 μέχρι το Philly Soul, λίγο από Doo Woop και μετά στη Νέα Υόρκη για μια άγρια νύχτα στο Harlem. .Όλοι επιβιβασμένοι για τη Motown, Hollywood swingin’ και California Surf, λίγο Java Jive.

Οι Bellevue Cadillac είναι jazz, gospel, blues, soul και swing πάνω σε rock and roll… Πολύ αυθεντικοί και αρκετά οικείοι, οι Bellevue Cadillac είναι το καλύτερο όχημα για αυτό το ταξίδι ζωής . Σαν σε μια Cadillac, η εμπειρία Bellevue είναι μια πολυτελής και γεμάτη συγκινήσεις βόλτα στην πλούσια ιστορία των αμερικάνικων αυτοκινήτων και του rock and roll. Είναι πραγματικά μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη…

Σχετικές ειδήσεις
Οι Cadillac Dreamers επιστρέφουν για ένα live στο Faust
19.01.2017 14:56
Οι Cadillac Dreamers είναι ένα ακουστικό σχήμα που κυμαίνεται σε rock και pop ύφος με πάρα πολλά live στο ενεργητικό τους σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας και όχι μόνο.
Nikolas Anadolis Trio live στο Half Note
13.10.2016 16:16
Ο Νικόλας Αναδολής, ένας από τους κορυφαίους τζαζ πιανίστες της νεότερης γενιάς με απήχηση σε Ευρώπη και Αμερική, έρχεται με το τρίο του στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Οι Cadillac Dreamers ανοίγουν τις πόρτες του Faust
07.09.2016 14:26
Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου οι Cadillac Dreamers ζωντανά στο Faust για το πάρτυ επιστροφής στο αγαπημένο στέκι της Καλαμιώτου!
Οι Cadillac Dreamers επιστρέφουν στο Faust
06.06.2016 11:43
Την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016 οι Cadillac Dreamers επιστρέφουν live στο Faust.
Οι Cadillac Dreamers live στο Faust
28.04.2016 11:23
Την Δευτέρα 9 Μαΐου 2016, οι Cadillac Dreamers επιστρέφουν στο Faust.