Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Το υπερπέραν είναι εδώ

Το υπερπέραν είναι εδώ

Πώς θα σας φαινόταν αν ένας συγκάτοικος εμφανιζόταν στο διαμέρισμά σας δηλώνοντας ότι είναι νεκρός; Θα τον πιστεύατε; Θα τον θεωρούσατε ψυχασθενή; Η απάντηση δίνεται από τη μεταφυσική κομεντί Το υπερπέραν είναι εδώ του Λεωνίδα Τσίπη και παρουσιάζεται από τους Σκηνοβάτες, συνοδεία ζωντανής μουσικής, στο Αντιθέατρο.

Οι Σκηνοβάτες συνεχίζουν το Θέατρο Μυστηρίου που ξεκίνησαν το 2006 με την πολύ επιτυχημένη παρουσίαση του ίδιου έργου, «κεντρίζοντας» το ενδιαφέρον ενός μεγάλου κοινού για θεατρικές παραστάσεις με σχετική θεματολογία.

Σκηνογραφία: Μπέτυ Λυρίτη, Ενορχηστρώσεις: Παύλος Κωνσταντινίδης, Χορογραφίες: Ελπίδα Μπούρα, Προγραμματισμός Φωτισμού: Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, Φωτογραφίες: Γιάννης Βέλλης

Παίζουν οι ηθοποιοί: Αλέξης Μαρτζούκος, Γιώργος Μπασιάκος, Ράνια Πρέβεζα, Ελπίδα Μπούρα
και ο Θανάσης Παπαδόπουλος. Έκτακτη συμμετοχή: Μαρία Δρακοπούλου. Παίζουν «ζωντανά» οι Μουσικοί: Νάνσυ Χατζηπέτρου (φλάουτο), Ελένη Λαζάρου (πιάνο).

Σχετικές ειδήσεις
31.10.2016 17:20
Μετά την ενθουσιώδη υποδοχή των παραστάσεων από το κοινό και τους κριτικούς "Tο ‘21" του Άρη Μπινιάρη επιστρέφει ανανεωμένο. Από 31 Οκτωβρίου δίνεται ξανά η ευκαιρία στο αθηναϊκό κοινό να δει την παράσταση αυτή, καθώς επιστρέφει δυναμικά στο Θέατρο Πορεία. Μια ρηξικέλευθη ματιά στην Ελληνική Επανάσταση υπό τη μορφή ροκ ορατόριου, που πηγαίνει ακόμα πιο μακριά τη φόρμα που ο ιδιοφυής νέος δημιουργός εγκαινίασε με το «Θείο Τραγί».
Γ.Τ.Π., του Κωνσταντίνου Λεβαντή στο θέατρο Eliart
29.09.2016 16:33
Το "Γ.Τ.Π." είναι η ανδρική απάντηση στο «Αιδοίων Μονόλογοι». Αν μη τι άλλο, όσο υπάρχουν άνθρωποι, άντρες και γυναίκες, ως θέμα είναι πάντα επίκαιρο. Καθημερινά όμως... Μιλάμε για το πέος, για το τι τραβάει, γι’ αυτόν που το τραβάει, ανοιχτά, όχι με σκοπό να σοκάρουμε, αλλά να διασκεδάσουμε. Ιστορίες πέους, ή για το πέος, με αιτία το πέος ή σε σχέση με το πέος. Όλα όσα θέλατε ή πρέπει να μάθετε για το πέος, με σεβασμό πρωτίστως στο ίδιο αλλά και στους θαυμαστές του.
Πόσο μόνος είναι αυτός ο Μάκης…, με τον Παναγιώτη Κούδα στο Θέατρο Άβατον
29.08.2016 15:51
Πόσο μόνος είναι αυτός ο Μάκης; Ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας… Ο καθημερινός ήρωας που όλοι κρύβουμε μέσα μας… Είναι ο Μάκης που όλοι γνωρίζουμε και συναντάμε σχεδόν σε κάθε βήμα μας.
Μπέκετ _ Παράθυρο της ομάδας Atomic No6 στην Πάτρα
27.04.2016 14:20
Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στο διαμέρισμα της οδού Τσιμισκή 28-30 στη Νεάπολη Εξαρχείων, η παράσταση Μπέκετ_Παράθυρο της ομάδας Atomic No6, ετοιμάζει μια μικρή περιοδεία για να παρουσιαστεί και σε άλλα σπίτια, της Ελλάδας και όχι μόνο!
Μια μέρα, όπως κάθε μέρα... της Λένας Κιτσοπούλου στο Μικρό Παλλάς
14.04.2016 14:37
Σχεδόν ένα χρόνο μετά την πρώτη παράσταση στο Θέατρο Τέχνης «Κάρολος Κουν», τα Αθηναϊκά Θέατρα, παρουσιάζουν το πολυσυζητημένο έργο της Λένας Κιτσοπούλου «Μια μέρα, όπως κάθε μέρα, σε ένα διαμέρισμα από τα χιλιάδες διαμερίσματα της Αθήνας, αυτά με τα κουφώματα ασφαλείας και τους βολικούς καναπέδες τους, σε κατάσταση αμόκ. Ή η ανουσιότητα του να ζεις», στο θέατρο Μικρό Παλλάς.