Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Sinners in Heaven party με Seb Fontaine live!

Sinners in Heaven party με Seb Fontaine live!
Η Megadance μας προσκαλεί για ακόμη μια φορά στο πιο sexy, μουσικό event της πόλης, με μοναδικά shows που κόβουν την ανάσα. Στις 2 Ιανουαρίου, τα Sinners in Heaven parties επιστρέφουν, στο BLOC22, φιλοξενώντας στα decks τον σουδαίο Seb Fontaine, προπάτορα της ηλεκτρονικής μουσικής και αδιαμφίσβητητα έναν από τους μεγαλύτερους και ιστορικότερους dj στο χωρο της progressive μουσικής.

Μετά από ένα διάστημα 6 μηνών το No 1 ερωτικό event της χώρας, το πιο ανατρεπτικό, sexy, διεγερτικό υπερθέαμα θα είναι και πάλι κοντά μας. Τα feelings και ερωτική ατμόσφαιρα θα μας κατακλύσουν και καθώς θ\' αναμιγνύονται με το μουσικό στοιχείο και τον ακραίο αισθησιασμό θα μας μεταφέρουν σε μια άλλη πραγματικότητα.

Ελάτε λοιπόν τη δεύτερη μέρα του χρόνου στο BLOC22 και θα καταλάβετε γιατί τα Sinners in Heaven Parties αποτελούν must & one lifetime experience. Ένα μοναδικό οπτικοακουστικό γεγονός στο οποίο θα πάρουν μέρος international και local, male & female strippers, dancers, fetish και fantasy performers + BSDM.

Κι ενώ για τα μάτια μας θα φροντίζουν όλοι αυτοί για τα αυτιά μας την περιποίηση θα έχουν αναλάβει ο τεράστιος Seb Fontaine με τη βοήθεια τριών, Nick-H, Greg Siokos και Prosis, από τους πιο σημαντικούς αντιπροσώπους του είδους στη χώρα μας, σε μια διαφορετική και πρωτοποριακή προσέγγιση όλου του φάσματος της καλής χορευτικής μουσικής.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Boogie Belgique live στο Gazarte
24.10.2016 11:04
Oι αγαπημένοι Boogie Belgique, γνωστοί για τα μοναδικά live band shows που προσφέρουν, άνοιξαν με επιτυχία το Bonjour Athens Dance Festival και τον Avener τον Απρίλιο του 2016 και επιστρέφουν τώρα στο GAZARTE με νέο album!
Weekend Closing Parties @ Bolivar Beach Bar
23.09.2016 11:42
To Bolivar Beach Bar αποχαιρετά το καλοκαίρι και σας προσκαλεί σε δύο Weekend Closing Parties στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2016.
You Say Party! We Say Yeah! @ six d.o.g.s
16.06.2016 11:38
Καθώς η 6η season φτάνει στο τέλος της, οι YSP!WSY! επιστρέφουν για ένα μοναδικό event την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 στο gig space του Six Dogs.
«The Urban Sessions» cocktail party: The Hood live στο Ισόγειο
02.06.2016 12:23
Το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 στις 21.30, το ΙΣΟΓΕΙΟ σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό cocktail party που θα συναγωνιστεί επάξια τις μαγικές βραδιές των διακοπών μας, με τους The Hood.
Οι Polis επιστρέφουν για ένα pop - rock party στο Faust
04.04.2016 12:44
Τελικά θα τριτώσει το.... καλό! Μετά τα δύο υπέρ-επιτυχημένα γεμάτα κόσμο lives τους οι POLIS εμφανίζονται και πάλι στη σκηνή του Faust για ένα ακόμα μοναδικό Rock-Pop Party!