Η Megadance μας προσκαλεί για ακόμη μια φορά στο πιο sexy, μουσικό event της πόλης, με μοναδικά shows που κόβουν την ανάσα. Στις 2 Ιανουαρίου, τα Sinners in Heaven parties επιστρέφουν, στο BLOC22, φιλοξενώντας στα decks τον σουδαίο Seb Fontaine, προπάτορα της ηλεκτρονικής μουσικής και αδιαμφίσβητητα έναν από τους μεγαλύτερους και ιστορικότερους dj στο χωρο της progressive μουσικής.

Μετά από ένα διάστημα 6 μηνών το No 1 ερωτικό event της χώρας, το πιο ανατρεπτικό, sexy, διεγερτικό υπερθέαμα θα είναι και πάλι κοντά μας. Τα feelings και ερωτική ατμόσφαιρα θα μας κατακλύσουν και καθώς θ\’ αναμιγνύονται με το μουσικό στοιχείο και τον ακραίο αισθησιασμό θα μας μεταφέρουν σε μια άλλη πραγματικότητα.

Ελάτε λοιπόν τη δεύτερη μέρα του χρόνου στο BLOC22 και θα καταλάβετε γιατί τα Sinners in Heaven Parties αποτελούν must & one lifetime experience. Ένα μοναδικό οπτικοακουστικό γεγονός στο οποίο θα πάρουν μέρος international και local, male & female strippers, dancers, fetish και fantasy performers + BSDM.

Κι ενώ για τα μάτια μας θα φροντίζουν όλοι αυτοί για τα αυτιά μας την περιποίηση θα έχουν αναλάβει ο τεράστιος Seb Fontaine με τη βοήθεια τριών, Nick-H, Greg Siokos και Prosis, από τους πιο σημαντικούς αντιπροσώπους του είδους στη χώρα μας, σε μια διαφορετική και πρωτοποριακή προσέγγιση όλου του φάσματος της καλής χορευτικής μουσικής.