Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Απόψε κάνεις μπαμ...

Απόψε κάνεις μπαμ...
Βραδιές αναπάντεχες στη μουσική σκηνή του Αγγέλων Βήμα, με τη μουσική παράσταση Απόψε κάνεις μπαμ, σε σκηνοθεσία Κοραή Δαμάτη, με το Χρίστο Θεοδώρου και τη Βικτωρία Ταγκούλη , από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:00.

Η μουσική μπροστά. Τρέχει πρώτη, να θυμίσει, να συγκινήσει, να κάψει τη νύχτα. Τραγούδια ακριβά, παλιά και καινούργια, ξεκλειδώνουν την μνήμη, αναστατώνουν την ψυχή, μπαίνουν στο σώμα .
Κι αρχίζει το ταξίδι… Μνήμη, ψυχή και σώμα μια βαρκούλα μικρή σε πέλαγος. Πέντε χρώματα, πέρα από το ηλιοβασίλεμα.

Τραγούδια σαν φωτεινά σήματα αναβοσβήνουν στον ορίζοντα, ξεσηκώνουν γη και ουρανό, ενώνουν τους ανθρώπους, τους παίρνουν απ’ το χέρι και τους πάνε σε χώρες μαγικές και ονειρεμένες.

Σκηνοθεσία – Φωτισμοί: Κοραής Δαμάτης, Σαξόφωνο - κλαρινέτο - κρουστά: Σαμ Μαρλιέρι, Ηλεκτρικό μπάσο: Γιώργος Πολίτης.

Σχετικές ειδήσεις
Συναυλία με τραγούδια της Disney από την Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης «δήλος»
07.06.2016 15:34
Ο Χρίστος Θεοδώρου και 24 μαθητές της δραματικής σχολής «δήλος» παρουσιάζουν την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016, στο café του Ιανού μία συναυλία με τραγούδια της Disney.
Αμάν Χαμάμ: παραμύθια, μουσικές και τραγούδια της Ανατολής στο PLAYGROUND for the arts
22.03.2016 11:15
Με τον τίτλο «Αμάν Χαμάμ» τέσσερις γυναίκες συναντιούνται για πρώτη φορά στη σκηνή του PLAYGROUND for the arts για δύο μόνο βραδιές τον Απρίλιο και ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια πρωτότυπη παράσταση αφήγησης με παραμύθια, μουσικές και τραγούδια εμπνευσμένη από τη ζωή στα Χαμάμ.
Η παράσταση - αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα στο Θέατρο Badminton
09.03.2016 10:35
Η πετυχημένη μουσική παράσταση-αφιέρωμα στα τραγούδια του Μάριου Τόκα “Σ' αναζητώ” και την αγάπη του για “τη δική του την πατρίδα, που έχει μοιραστεί στα δυο”, μετά τις 2 μεγάλες sold out συναυλίες στο κατάμεστο από κόσμο Ηρώδειο και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, έρχεται για δύο ακόμα ξεχωριστές βραδιές τη Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Απριλίου στο Θέατρο Badminton.
Οι Κουμπάροι - Βασίλης Τσιτσάνης και Γιάννης Παπαϊωάννου: μια μουσική παράσταση στο Ίλιον Plus
16.02.2016 10:58
Μια ιδιαίτερη μουσικοθεατρική παράσταση εμπνευσμένη από τη ζωή και το έργο των σπουδαίων συνθετών Βασίλη Τσιτσάνη και Γιάννη Παπαϊωάννου, θα παρουσιαστεί για τρεις βραδιές στη μουσική σκηνή “ΙΛΙΟΝ plus’’, τις Δευτέρες 22, 29 Φεβρουαρίου και 7 Μαρτίου 2016.
D’ Art et d’ Amour στο Αγγέλων Βήμα
06.11.2015 13:44
Το Θέατρο Αγγέλων Βήμα μας προσκαλεί σε δύο βραδιές κλασσικού τραγουδιού με τίτλο D’ Art et d’ Amour.