Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

Ο Δημήτρης Μαραμής συναντά τον Βασίλη Γισδάκη

Ο Δημήτρης Μαραμής συναντά τον Βασίλη Γισδάκη
Ο συνθέτης Δημήτρης Μαραμής συναντά μουσικά τον τραγουδιστή - τραγουδοποιό Βασίλη Γισδάκη στο Cabaret Voltaire, σε τρεις μοναδικές βραδιές, στις 14, 21 και 28 Ιανουαρίου, σε μία συναυλία που καλύπτει τις δισκογραφικές πορείες των δύο μουσικών.

Ο Βασίλης Γισδάκης επιλέγει τραγούδια του από την πρόσφατη συμμετοχή του στο δίσκο Sing City (Lyra) με την Σωτηρία Λεονάρδου και τον Στέλιο Μποτωνάκη, κι ο Δημήτρης Μαραμής από τον τελευταίο του δίσκο, Σκηνές από Βουβή ταινία (Οδός Πανός - SEVEN) αλλά κι από το Σκοτεινό έρωτα (Μάριος Φραγκούλης - Sony).

Το πρόγραμμα θα διανθίζεται από μουσικές εκπλήξεις, καθώς θα ακουστούν τραγούδια των Λ. Πλάτωνος , Ν. Άσιμου, K. Weil, Beatles, Μ. Χατζιδάκι κ.α.

Συμμετέχουν επίσης οι μουσικοί Άννα Θεοδωράτου, φλάουτο - φωνητικά και Θόδωρος Ζευκιλής, μπάσο .

Σχετικές ειδήσεις
Ο Δημήτρης Νέγκας live στη σκηνή του Γυάλινου - Up Stage
07.11.2016 10:06
Με αφορμή τη νέα του δισκογραφική δουλειά «Ταξίδι στο Άγνωστο Παρόν» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την 14 Music, ο Δημήτρης Νέγκας θα μας ταξιδέψει μουσικά με ένα μοναδικό live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, που θα συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων και τα καινούρια τραγούδια του νέου του άλμπουμ.
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης live  στο ΙΛΙΟΝ plus!
27.10.2016 14:25
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, συναντά παλιούς και νέους φίλους για τρεις ακόμη παραστάσεις στο γνωστό πλέον στέκι της Αθήνας ΙΛΙΟΝ Plus.
Jazz Democracy Εν Κινήσει: Ο Δημήτρης Βασιλάκης παρουσιάζει ποιήματα στο Νομισματικό Μουσείο
20.09.2016 17:19
Ο διεθνούς φήμης σαξοφωνίστας, τραγουδιστής, συνθέτης και εκπαιδευτικός Δημήτρης Βασιλάκης σε μία ξεχωριστή εμφάνιση στο Café του Νομισματικού μουσείου.
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης για δύο live στο Σταυρό του Νότου
22.04.2016 12:32

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης κλείνει τη φετινή χειμερινή σεζόν στο αγαπημένο του στέκι. Για δύο μόνο Σάββατα 7 & 14 Μαΐου κατεβαίνει στο Club του Σταυρού του Νότου, κουβαλώντας πάντα στις αποσκευές του, τις μουσικές, τα στιχάκια του, την αγάπη του για αυτό που κάνει και τη χαρά της ζωντανής επαφής!
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης στο Ίλιον plus
09.02.2016 11:09
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, συναντά και πάλι το κοινό του στην Αθήνα για 3 μόνο παραστάσεις.