Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Χριστούγεννα στο θέατρο Σοφούλη!

Χριστούγεννα στο θέατρο Σοφούλη!
Το θέατρο Σοφούλη φέτος θα κάνει Χριστούγεννα μαζί με τους μικρούς του φίλους παρουσιάζοντας την παράσταση Περιμένοντας τον Άι Βασίλη, σε κείμενο της Καλλιόπης Παπαδάκη και σκηνοθεσία της Παυλίνας Χαρέλα, ενώ συνεχίζονται και οι παραστάσεις του έργου Η Σολομώντεια Λύση.

Γιατί ο Αϊ Βασίλης δε δίνει δώρα στα ζώα; Μπορεί ένας χιονάνθρωπος να γίνει φίλος  με μια γάτα και μια αρκούδα;  Τι έγινε το δέντρο της αστείας μάγισσας και γιατί θέλει να μεταμορφώσει τον Αι Βασίλη σε βάτραχο; Υπάρχουν μαγικά αστέρια που χορεύουν και μπορούν να πραγματοποιήσουν τις ευχές μας;

Ποιος φταίει που χάλασε το έλκηθρο του Αι Βασίλη; Τελικά η μάγισσα θα τον κάνει βάτραχο; Τι ρόλο παίζουν τα παιδιά –θεατές σ’ όλη αυτή την ιστορία; Μια χριστουγεννιάτικη παράσταση με πολύ μουσική , χορό και συμμετοχή των παιδιών!

Παίζουν: Ζωή Τζωάννου , Φώτης Πυριτίδης, Ελένη Μλουκίε, Παυλίνα Χαρέλα. Χορεύουν: Κατερίνα Δασκαλοπούλου, Φαίη  Σεμερτζίδου, Καρμέλα Νακίου, Κορίνα Μιχαήλ.

Σχετικές ειδήσεις
Το γιατρικό του Νίκου Βαλβαζάνη στο θέατρο Σοφούλη
01.06.2016 11:40
Ο Νίκος Βαλβαζάνης μετά το επιτυχημένο stand up comedy "Έχω μια τρέλα" επιστρέφει με το πρώτο του θεατρικό κείμενο "Το Γιατρικό" στο Θέατρο Σοφούλη για τρεις μόνο παραστάσεις, στις 3, 4 και 5 Ιουνίου 2016.
Δεσποινίς Μαργαρίτα, του Roberto Athayde στο Θέατρο Σοφούλη
30.03.2016 10:49
Οι Θεατρικές Παραγωγές ΤΕΧΝΟΚΟΣΜΟΣ παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση “Miss Margarita” του Roberto Athayde, σε μετάφραση-διασκευή της Γαλήνης Αναστασούδη, στο Θέατρο Σοφούλη, στη Θεσσαλονίκη, για λίγες μόνο παραστάσεις.
Καιόμενοι, της Δέσποινας Καλαϊτζίδου στο Θέατρο Σοφούλη
07.03.2016 15:07
H No Land Theatre Group παρουσιάζει στο Θέατρο Σοφούλη στη Θεσσαλονίκη το έργο Οι Καιόμενοι, της Δέσποινας Καλαϊτζίδου, που κέρδισε το Β΄Κρατικό Βραβείο Συγγραφής Θεατρικού Έργου 2010.
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά @ Θέατρο 104
24.12.2015 17:22
Tο Θέατρο 104 σας περιμένει για να δώσετε στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά λίγο άρωμα θεάτρου και πολλές ωραίες στιγμές.
Ποιος ανακάλυψε την Αμερική, για 2ο χρόνο στο Θέατρο Σοφούλη
13.11.2015 11:33
Μετά την περσινή επιτυχία που γνώρισε, το έργο της Χρύσας Σπηλιώτη «Ποιος Ανακάλυψε την Αμερική» ανεβαίνει και πάλι στην σκηνή, στο «Θέατρο Σοφούλη», στη Θεσσαλονίκη.