Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Χριστούγεννα στο θέατρο Σοφούλη!

Χριστούγεννα στο θέατρο Σοφούλη!
Το θέατρο Σοφούλη φέτος θα κάνει Χριστούγεννα μαζί με τους μικρούς του φίλους παρουσιάζοντας την παράσταση Περιμένοντας τον Άι Βασίλη, σε κείμενο της Καλλιόπης Παπαδάκη και σκηνοθεσία της Παυλίνας Χαρέλα, ενώ συνεχίζονται και οι παραστάσεις του έργου Η Σολομώντεια Λύση.

Γιατί ο Αϊ Βασίλης δε δίνει δώρα στα ζώα; Μπορεί ένας χιονάνθρωπος να γίνει φίλος  με μια γάτα και μια αρκούδα;  Τι έγινε το δέντρο της αστείας μάγισσας και γιατί θέλει να μεταμορφώσει τον Αι Βασίλη σε βάτραχο; Υπάρχουν μαγικά αστέρια που χορεύουν και μπορούν να πραγματοποιήσουν τις ευχές μας;

Ποιος φταίει που χάλασε το έλκηθρο του Αι Βασίλη; Τελικά η μάγισσα θα τον κάνει βάτραχο; Τι ρόλο παίζουν τα παιδιά –θεατές σ’ όλη αυτή την ιστορία; Μια χριστουγεννιάτικη παράσταση με πολύ μουσική , χορό και συμμετοχή των παιδιών!

Παίζουν: Ζωή Τζωάννου , Φώτης Πυριτίδης, Ελένη Μλουκίε, Παυλίνα Χαρέλα. Χορεύουν: Κατερίνα Δασκαλοπούλου, Φαίη  Σεμερτζίδου, Καρμέλα Νακίου, Κορίνα Μιχαήλ.

Σχετικές ειδήσεις
Άι στο διάολο – Σε λατρεύω, της Αναστασίας Κοζίμπα στο Θέατρο Σοφούλη
11.11.2016 11:04
Το Θέατρο Σοφούλη στη Θεσσαλονίκη φιλοξενεί την πρωτότυπη παράσταση της Αναστασίας Κοζίμπα «Άι στο διάολο-Σε λατρεύω» για λίγες μόνο παραστάσεις. Η πρεμιέρα της παράστασης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016 στις 21.00 ενώ το έργο θα παίζεται μέχρι τις 18/12 κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.
Friends Manifest, του Ζήση Ρούμπου στο Θέατρο Σοφούλη
01.11.2016 10:39
Το Θέατρο Σοφούλη στη Θεσσαλονίκη παρουσιάζει την παράσταση του Ζήση Ρούμπου, Friends Manifest, από την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη στις 21.00.
Το γιατρικό του Νίκου Βαλβαζάνη στο θέατρο Σοφούλη
01.06.2016 11:40
Ο Νίκος Βαλβαζάνης μετά το επιτυχημένο stand up comedy "Έχω μια τρέλα" επιστρέφει με το πρώτο του θεατρικό κείμενο "Το Γιατρικό" στο Θέατρο Σοφούλη για τρεις μόνο παραστάσεις, στις 3, 4 και 5 Ιουνίου 2016.
Δεσποινίς Μαργαρίτα, του Roberto Athayde στο Θέατρο Σοφούλη
30.03.2016 10:49
Οι Θεατρικές Παραγωγές ΤΕΧΝΟΚΟΣΜΟΣ παρουσιάζουν τη θεατρική παράσταση “Miss Margarita” του Roberto Athayde, σε μετάφραση-διασκευή της Γαλήνης Αναστασούδη, στο Θέατρο Σοφούλη, στη Θεσσαλονίκη, για λίγες μόνο παραστάσεις.
Καιόμενοι, της Δέσποινας Καλαϊτζίδου στο Θέατρο Σοφούλη
07.03.2016 15:07
H No Land Theatre Group παρουσιάζει στο Θέατρο Σοφούλη στη Θεσσαλονίκη το έργο Οι Καιόμενοι, της Δέσποινας Καλαϊτζίδου, που κέρδισε το Β΄Κρατικό Βραβείο Συγγραφής Θεατρικού Έργου 2010.