Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Έκθεση της Αναστασίας Καρβέλα

Έκθεση της Αναστασίας Καρβέλα

Την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου η γκαλερί 7 παρουσιάζει την καινούργια δουλειά της Αναστασίας Καρβέλα με τίτλο Πεπτωκότες Άγγελοι ή η \"κατασκευή\" της πραγματικότητας, όπου η καλλιτέχνης αποτυπώνει τους προβληματισμούς της και οπτικοποιεί  κάποιες βαθύτερες σκέψεις.

Και όλα αυτά πάνω σε δισδιάστατα πανό μεικτής τεχνικής, όπου συνυπάρχουν λάδι και ακρυλικό χρώμα, κάρβουνο και ξηροπαστέλ , ψηφιακή εκτύπωση και κολλάζ, ξύλινη επιχρυσωμένη κορνίζα και  plexiglass.

Η Αναστασία Καρβελά γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στην Α.Σ.Κ.Τ. της Αθήνας αποκτώντας μεταπτυχιακό δίπλωμα σπουδών από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, τμήμα Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. με κατεύθυνση Πολιτισμικές σπουδές και Ανθρώπινη επικοινωνία.

Σχετικές ειδήσεις
Ignoramus, έκθεση του Helmut Stallaerts στη γκαλερί Bernier/Eliades
12.01.2017 11:25
Η γκαλερί Bernier/Eliades παρουσιάζει την ατομική έκθεση ζωγραφικής του Βέλγου καλλιτέχνη Helmut Stallaerts, την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, 20:00-22:00. Ο καλλιτέχνης εκθέτει πρώτη φορά στη γκαλερί και θα παραβρίσκεται στα εγκαίνια.
Unbound: Ατομική έκθεση της Λίλιας Ζιάμου στην Gallery
07.12.2016 16:42
Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου η γκαλερί «7» παρουσιάζει την πρώτη ατομική έκθεση στην Ελλάδα με την καινούργια δουλεία της Λίλιας Ζιάμου, με τίτλο “Unbound”.
V Chants - Early Music on Canvas+: έκθεση του Βασίλη Γαρυφαλλάκη στη Γκαλερί Αργώ
06.09.2016 12:45
Η Γκαλερί Αργώ της οδού Νεοφύτου Δούκα 5, στο Κολωνάκι, θα υποδεχτεί στους χώρους της, τον εικαστικό Βασίλη Γαρυφαλλάκη, για να παρουσιάσει την καινούργια του δουλειά, στην δεύτερη ατομική του έκθεση κάτω από το γενικό τίτλο ”V CHANTS Early music on canvas+”
Ενδιάμεσα: έκθεση της Μανταλίνας Ψωμά στη γκαλερί Alma
15.04.2016 15:05
Η Μανταλίνα Ψωμά παρουσιάζει στην ατομική της έκθεση στην Γκαλερί ALMA στα Τρίκαλα, έργα από την δουλειά των τελευταίων δύο ετών.
Έρως, Βαρύς θεός: έκθεση της Αναστασίας Γκινάκη στις Εικαστικές Αναζητήσεις
22.03.2016 12:20
Στις Εικαστικές Αναζητήσεις, έναν χώρο που δημιούργησε ο Μελέτης Φικιώρης και προσφέρεται αφιλοκερδώς στους, νέους κυρίως, εικαστικούς για να παρουσιάζουν την δουλειά τους, εγκαινιάζεται την Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016, ώρα 7:00μ.μ. η έκθεση ζωγραφικής της Αναστασίας Γκινάκη, με τον τίτλο «Έρως, Βαρύς θεός».