Στις 20 Δεκεμβρίου η Λέσχη Φίλων Κόμικς στο Μοναστηράκι μας προσκαλεί σε μια Χριστουγεννιάτικη συνάντηση για όλα τα μέλη/φίλους του Greekcomics, για να φάμε τα γλυκά μας, να πιούμε τις μπύρες μας, να αποχαιρετήσουμε τον χρόνο που φεύγει και να διασκεδάσουμε!

Ειδικά για την ημέρα αυτή θα υπάρχουν εκατοντάδες μεταχειρισμένα τεύχη κόμικς (σπάνια και μη) σε τιμές και ποιότητα GreekComics για να πάρετε για τις συλλογές σας και να έχετε να διαβάσετε στις μέρες των γιορτών  Φυσικά δεν θα λείπουν και οι έξτρα προσφορές για καινούργιους τίτλους.

Επίσης εκείνη τη μέρα, δώδεκα πολύ ιδιαίτερες Κυρίες θα περιμένουν να τις κάνετε δικές σας! Προσέξτε όμως γιατί… δαγκώνουν! Οπότε, μάλλον καλό είναι να μην αρνηθείτε το κάλεσμά τους 

Οι συγκεκριμένες Κυρίες είναι σχεδιασμένες, δια χειρός Σπύρου Δερβενιώτη, Πέτρου Ζερβού, Γιώργου Καμπάδαη, Αλέξιας Οθωναίου, Αριάδνης Παπαδάκη, Τάσου Παπαϊωάννου, Θανάση Πέτρου, Γιάννη Ρουμπούλια, Soloup, Γιάννη Φιδέλη, Βασίλη Φωτσεινού και Ηλία Χατζούδη και κοσμούν ένα πολύ ιδιαίτερο ημερολόγιο.