Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Προβολές στο νέο χώρο του Αμπερνάλλι

Προβολές στο νέο χώρο του Αμπερνάλλι
Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορώνης Ρόδου Το Αμπερναλλι, εγκαινιάζει την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου το νέο χώρο του στη Σορωνή, έχοντας προγραμματίσει ειδικές προβολές ταινιών που βραβεύτηκαν στο 11ο Διεθνές Πανόραμα Ανεξάρτητων Δημιουργών της Πάτρας.

Σε συνεργασία με το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Πάτρας, οι προβολές των Βραβευμένων Ταινιών του 11ου Διεθνούς Πανοράματος Ανεξάρτητων Δημιουργών θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 21 έως και την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου.

Το 11ο Διεθνές Πανόραμα Ανεξάρτητων Δημιουργών πραγματοποιήθηκε από τις 2 έως τις 10 Οκτωβρίου στην Πάτρα, στον πολυχώρο πολιτισμού ΙΝΤΕΑΛ.

Στις συμμετοχές περιλαμβάνονταν 232 ταινίες από 62 χώρες (μεγάλου μήκους, μικρού μήκους, animation, ντοκιμαντέρ , video art, video dance, το διαγωνιστικό τμήμα  διαιρείται σε ελληνικό και διεθνές).

Το πρόγραμμα  χωρίζονταν σε  ενότητες: «Κινηματογράφος, ειρήνης τέχνη», «Στα πέρατα της γης», «Βαλκανική γειτονιά», «Περιδιαβαίνοντας την Ευρώπη», «Ελληνικό Πανόραμα», «Ματιές στην ματωμένη Ανατολή», «Πατρινοί σκηνοθέτες», «Νότος του πάθους και των αγώνων», «Στιγμές Πάτρας», «Βραβευμένες ταινίες Νεανικού Φεστιβάλ, ArtFools Video Festival της Λάρισας», «Βραβευμένες - επιλεγμένες ταινίες 7ης Διεθνούς Συνάντησης Αρχαιολογικής ταινίας ΑΓΩΝ».

Σχετικές ειδήσεις
Καλοκαιρινές προβολές στο «Σινέ Θερμαΐς» με ελεύθερη είσοδο
04.08.2016 17:02
Ο Θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος «Σινέ Θερμαϊς» σας προσκαλεί και φέτος να απολαύσετε μοναδικές κινηματογραφικές προβολές ταινιών, κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό, με ελεύθερη είσοδο, από 7 Αυγούστου έως 14 Σεπτεμβρίου.
Προβολές στη Θόλο του Ελληνικού Κόσμου
15.06.2016 11:00
Το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» παρουσιάζει τρεις προβολές στη Θόλο του.
Ciner Nights by Cinekra: Κινηματογραφικές προβολές στο Athens Fringe Festival 2016
10.05.2016 15:50
Το Cinekra για πρώτη φορά στο πλαίσιο του Athens Fringe Festival κάνει kra in public, και τι καλύτερο από κινηματογραφικές προβολές.
Κινηματογραφικές Προβολές στο …«δρόμο» για τα Βραβεία
17.02.2016 15:36
Για πρώτη φορά φέτος, στο πλαίσιο της ανάδειξης των Κινηματογραφικών Βραβείων 2016, η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου διοργανώνει προβολές των μεγάλου μήκους ταινιών που υποβλήθηκαν για συμμετοχή στην διαδικασία της βράβευσης.
Βιβλία στη μεγάλη οθόνη: Προβολές ταινιών μικρού μήκους στο Βουκουρέστι
16.02.2016 11:43
Η ελληνική λογοτεχνία και ο ελληνικός κινηματογράφος συνομιλούν μέσα από την τέχνη των δημιουργών τους και παρουσιάζονται στο αφιέρωμα που διοργανώνει το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού, με πρώτο σταθμό το Βουκουρέστι.