Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

Η μουσική πρόταση της χρονιάς παρατείνεται!

Η μουσική πρόταση της χρονιάς παρατείνεται!
Ο Διονύσης Τσακνής συνεχίζει να υποδέχεται κι άλλους φίλους του Δίπλα Στο Ποτάμι! Οι φίλοι του Διονύση φαίνεται ότι είναι... πολλοί και έτσι το πρόγραμμα παίρνει παράταση μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου όπου και θα δοθούν οι τελευταίες παραστάσεις.

Έχοντας δίπλα του μουσικούς όπως ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας, ο Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος , ο Ηλίας Παρασκευόπουλος, ο Νίκος Καλαντζάκος, ο Θοδωρής Δαμουράκης και ο Αλέξανδρος Ιακώβου   καταλαβαίνει εύκολα κανείς ότι στο Δίπλα Στο Ποτάμι θ\' ακούσουμε… Μουσική!3

Ακολουθούν οι: 18 και 19 Δεκεμβρίου: Μιλτιάδης Πασχαλίδης & Όναρ, και το τελευταίο διήμερο 25 και 26 Δεκεμβρίου μαζί με τον Διονύση θα εμφανιστεί ο Γιάννης Κούτρας και ο Δημήτρης Ζερβουδάκης.

Συμμετέχουν ο Αποστόλης Ψυχράμης και η Κασσιανή Λειψάκη.

Σχετικές ειδήσεις
Έργα πολυφωνικής μουσικής σε 1η πανελλήνια εκτέλεση από τη Χορωδία της ΕΡΤ στο Μέγαρο
01.12.2016 11:53
Ο νέος ετήσιος κύκλος εκδηλώσεων του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, Η ανθρώπινη φωνή διευρύνεται με μια ακόμη συναυλία αφιερωμένη στην πολυφωνική μουσική. Έτσι, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στις 8:30 το βράδυ, η Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος υποδέχεται τη Χορωδία της ΕΡΤ που, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, προτείνει στο κοινό ένα πρόγραμμα με θρησκευτικά αλλά και κοσμικά έργα, ορισμένα από τα οποία παρουσιάζονται σε πρώτη πανελλήνια εκτέλεση.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος live στο Φουγάρο
20.04.2016 17:01
Το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Απριλίου στις 10μμ, το Φουγάρο υποδέχεται στους υπαίθριους χώρους του για δύο βραδιές το Διονύση Σαββόπουλο σε ένα ατμοσφαιρικό μουσικό πρόγραμμα βασισμένο στη μελωδία και τη φωνή, ανοίγοντας δυναμικά για φέτος το συναυλιακό του κύκλο!
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
02.03.2016 15:26
H συνάντηση που έγινε talk of the town το φετινό χειμώνα, που ενθουσίασε κοινό και δημοσιογράφους, όχι μόνο σαν μουσική παράσταση αλλά και σαν καινούργια καλλιτεχνική πρόταση, έρχεται για μία μοναδική εμφάνιση στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Σήκω ψυχή μου, δώσε ρεύμα: Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη στο Κύτταρο
23.12.2015 11:55
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη από τις 29 Δεκεμβρίου και για τέσσερις εμφανίσεις μόνο θα εμφανιστούν στο Κύτταρο, σε ένα εύψυχο πρόγραμμα μουσικής και τραγουδιών υπό τον τίτλο «Σήκω ψυχή μου, δώσε ρεύμα».
«Σήκω ψυχή μου, δώσε ρεύμα»: Διονύσης Σαββόπουλος και Ελένη Βιτάλη μαζί στο Passport Κεραμεικός - Ακύρωση
03.12.2015 16:20
Κυρίες και κύριοι –και γιατί όχι και αγαπητά μας παιδιά- ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη από το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, στο νέο Passport, στο Cine Κεραμεικός, σε ένα εύψυχο πρόγραμμα μουσικής και τραγουδιών υπό τον τίτλο «Σήκω ψυχή μου, δώσε ρεύμα».