Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Jazz, Funk, Blues και Rock στο Joke cafe!

Jazz, Funk, Blues και Rock στο Joke cafe!

Το Joke Cafe υποδέχεται μερικούς από τους πιο άξιους εκπροσώπους στο είδος τους, για μια πρώτη βραδιά με Jazz – Funk και Soul – Funk κομμάτια, και ακόμη μία, λίγο πιο διαφορετική με Pop-Rrock Classics και Blues & Soul, τις Δευτέρες 14 και 21 Δεκεμβρίου αντίστοιχα.

Την πρώτη βραδιά, στις 14 Δεκεμβρίου, το Jazz – Funk και Soul – Funk κομμάτι αναλαμβάνει ένα super trio. Ο Γιάννης Κασσέτας στο σαξόφωνο, ο Βαγγέλςη Κοτσαμπάσης στα ντραμς και ο Κωστής Χριστοδούλου στο πιάνο .

Η επόμενη βραδιά, 21 Δεκεμβρίου, ανήκει στο classic rock και τα blues, τα οποία θα περιποιηθούν ο Βελισσάριος Γεωργιάδης (κιθάρα-τραγούδι), ο Σπύρος Καλογήρου (σαξόφωνο) και ο Λάζαρος Καραμαδούκης (πλήκτρα), με guest εμφάνιση από τον Πέτρο Μαρούδα στα κρουστά.

Σχετικές ειδήσεις
Η Georgia Poutous live στο Faust
19.12.2016 10:13
Η τραγουδίστρια/τραγουδοποιός Georgia Poutous και η μπάντα της θα έρθουν την Τρίτη στις 27 Δεκεμβρίου στo Faust να μας ταξιδέψουν σε rock-blues-country-folk ρυθμούς, με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει covers αλλά και original κομμάτια από τον δίσκο που ετοιμάζει!
Half Note Jazz Club: Οι πρώτες συναυλίες της νέας σεζόν
29.09.2016 17:14
Για μια ακόμη χρόνια το Half Note Jazz Club, το αγαπημένο jazz στέκι της Αθήνας, υπόσχεται μια εκρηκτική σεζόν με εμφανίσεις σπουδαίων ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Το νέο του πρόγραμμα διαπερνά ποιοτικά όλο το μουσικό φάσμα χωρίς ξεκάθαρες ετικέτες. Καλύπτει σε εύρος ήχους jazz, blues, world μέχρι funk, swing, tango, cabaret, χωρίς να λείπουν επιλεγμένα και ξεχωριστά ονόματα της ελληνικής σκηνής
Βραδιές γεμάτες μουσική στο Hard Rock Cafe Athens
15.09.2016 14:56
Το Hard Rock Cafe Athens υποδέχεται την καινούργια σεζόν με πολύ μουσική! Στεγασμένο στον εμβληματικό χώρο στην Αδριανού 52, το Hard Rock Cafe Athens παρουσιάζει ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που υπόσχεται να χαρίσει στους λάτρεις της rock, μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία!
Ο Γιάννης Κασέτας και ο Απόστολος Λεβεντόπουλος στο Bar 37
24.05.2016 11:37
Τα κλασσικά κομμάτια της εποχής του bebop, της 60’s jazz αλλά και το jazz-funk των 70’s θα παιχτούν από δύο μουσικούς που γνωρίζουν.
Οι Blues Cargo live στο Oρφέας Café
27.04.2016 13:02
Μία blues βραδιά έρχεται στο Oρφέας Café το Σάββατο 7 Μαΐου 2016 με τους BLUES CARGO, την πιο αυθεντική Chicago Blues Band της Αθηναϊκής σκηνής, με Chicago-Funky-Soul-Blues Standards αλλά και δικές τους συνθέσεις.