Το Σπίτι της Κύπρου, φιλοξενεί στους χώρους του την έκθεση Μ\’ αρέσει να στολίζομαι, ένα homage στην Νίκη Καναγκίνη, που έφυγε από τη ζωή την άνοιξη του 2008. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009 και θα παραμείνει ανοιχτή στο κοινό έως τις 16 Ιανουαρίου 2010.

Ο τίτλος της έκθεσης προέρχεται από το ομότιτλο έργο της Νίκης Καναγκίνη, το οποίο θα παρουσιαστεί στην έκθεση μαζί με τα έργα δεκαεννέα καλλιτεχνών.

Το έργο Μ\’ αρέσει να στολίζομαι είναι μια αντιπαράθεση-σύνθεση δύο φωτογραφιών, ενός πορτραίτου γυναίκας του Βερονέζε και του μοντέλου Βερούσκα. Παρουσιάστηκε το 2002 στην έκθεση Αναγέννηση-Ανακύκλωση στη Μυτιλήνη στο Αρχοντικό Γεωργιάδη, κατά την 3η Θερινή Ακαδημία Εθνικού Θεάτρου Ελλάδος.

Την επιμέλεια της έκθεσης έχει η Μαρία Μαραγκού.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Δημήτρης Αντωνίτσης, Ευγενία Αποστόλου, Αντώνης Βολανάκης, Σταμάτης Ζέρβας, Πόλυ Κοκκινιά, Άννη Κωστοπούλου, Μαρία Λοϊζίδου, Μάρω Μιχαλακάκου, Δημήτρης Μπάμπουλης, Μαργαρίτα Μυρογιάννη, Δημήτρης Ντοκατζής, Άγγελος Παπαδημητρίου, Ιωάννα Ράλλη, Πάνος Φαμέλης, Λίνα Φανουράκη, Σωκράτης Φατούρος, Νίκος Χαραλαμπίδης, Γιούλα Χατζηγεωργίου, Αντωνάκης Χριστοδούλου.